skip to Main Content
0575-848432 informatie@topnanny.nl

Kinderopvang aan huis

Al ruim 14 jaar staat TopNanny garant voor kwaliteit en expertise. Uw kostbaarste bezit is onze grootste zorg. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bureau met kennis van zaken? TopNanny heeft in de afgelopen jaren een ijzersterke naam opgebouwd. Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zijn betrokken en zullen gedreven zijn om voor uw gezin de perfecte nanny te vinden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte nanny voor uw gezin.

Wanneer u op zoek bent naar professionele kinderopvang aan huis, kan TopNanny u namelijk als geen ander van dienst zijn. TopNanny is een exclusief, landelijk werkend, geregistreerd bemiddelings- en begeleidingsbureau, in 2005 met veel enthousiasme opgericht door een ambitieuze zelfstandig ondernemer en meer dan ervaren nanny. TopNanny is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming en een belangrijke speler in de markt voor kinderopvang aan huis. Wij voorzien in de toenemende vraag naar een persoonlijke en gespecialiseerde service die ouders en nannies met elkaar in contact brengt. De werving en selectie van de kandidaten wordt door ons bureau op professionele wijze voor u verzorgd. Nadat een match is gerealiseerd zal TopNanny het gezin en de nanny begeleiden, wij blijven het vaste aanspreekpunt en streven naar een fijne, langdurige samenwerking.

  • Geregistreerde kinderopvang Alleen voor kinderopvang die is geregistreerd bij de gemeente en derhalve voldoet aan de wettelijke eisen, komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. TopNanny is een geregistreerd bemiddelingsbureau dat voldoet aan de landelijke kwaliteitsnormen, wij voldoen aan alle eisen die wettelijk gesteld worden aan kinderopvang en worden hierop regelmatig gecontroleerd door de GGD.
  • Werkwijze Kenmerkend voor onze werkwijze is een aanstekelijk enthousiasme, gedrevenheid, betrokkenheid en professionaliteit. Wij werken graag aan langdurige relaties. Dat kan alleen als we goed werk leveren. Duidelijke afspraken en persoonlijk commitment vormen de basis van een goede match. Wij luisteren naar de ouders en zetten ons voor de volle 100% in om de perfecte match tussen ouders en nanny mogelijk te maken!
  • Onze tarieven Wij bieden kwaliteit tegen transparante en scherpe tarieven. De werving en selectie van nannies is een vak apart. TopNanny is een organisatie met een frisse uitstraling en aanpak. De werving, selectie, screening en begeleiding verzorgen wij voor u tegen een zeer concurrerend tarief.
  • Onderscheidend vermogen Kennis van zaken, oprechte interesse in de klanten en nannies, affiniteit, heldere communicatie, persoonlijke benadering, uitstekende bereikbaarheid.
  • Uitgebreid dienstenpakket De uitvoerige dienstverlening van TopNanny verzorgt het gehele traject, van het vinden van die ene professional waaraan u de verzorging van uw kinderen wilt toevertrouwen, tot aan de begeleiding gedurende de gehele opvangrelatie.
  • Gekwalificeerde kandidaten De kwaliteit van kinderopvang aan huis vinden wij van groot belang voor het welbevinden en de ontwikkeling van uw kinderen. Een nanny levert namelijk als professionele medeopvoeder een belangrijke bijdrage aan de opvoeding van een kind. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een gekwalificeerde nanny die optimaal bij uw wensen en verwachtingen aansluit, maar bovenal ook voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die in de Wet kinderopvang gesteld zijn. U kunt de zorg voor uw kinderen dan uit handen geven aan een deskundige kandidaat met voldoende kwaliteiten voor deze verantwoordelijke baan.
  • Individuele aandacht In een overvol kinderdagverblijf schiet het nogal eens te kort aan individuele aandacht voor de kinderen. Nanny opvang is kleinschalige opvang in de veilige, vertrouwde thuissituatie. Kinderen raken snel vertrouwd met de vaste nanny die structuur en regelmaat kan bieden, waardoor ieder kind zich in zijn of haar eigen tempo spelenderwijs kan ontwikkelen. Kinderen krijgen de aandacht en liefde die ze nodig hebben, er worden activiteiten aangeboden door de nanny én er wordt bijgedragen aan de opvoeding.
  • Uniek concept Wij zijn als succesvolle onderneming volop in beweging, zijn creatief, ambitieus, vindingrijk en ondernemend. Wij bieden een uniek concept door onze resultaatgerichte aanpak.
Back To Top