skip to Main Content
0575-848432 informatie@topnanny.nl

Professionele kinderopvang aan huis

Nanny gezocht?

Het combineren van werk en gezin is meestal een race tegen de klok. Het gehaast begint vaak ‘s ochtends al wanneer u uw kind(eren) naar school of het kinderdagverblijf brengt. Factoren als een uitlopende vergadering of file aan het einde van de dag hebben ook een hoog stressgehalte voor werkende ouders. En wat te denken van het kinderdagverblijf dat tijdens een drukke werkdag opbelt dat een koortsig kind opgehaald moet worden. Wanneer u uw kinderen met een goed gevoel bij een fantastische nanny thuis kunt achterlaten en zij u de taken van de dagelijkse verzorging uit handen neemt, kunt u zich rustig concentreren op uw werk. De bijdrage van een nanny in uw gezin zorgt voor een ontspannen sfeer in huis, zodat u meer tijd en energie hebt voor de kinderen, uzelf en elkaar.

Kinderopvang aan huis

Al ruim 15 jaar staat TopNanny garant voor kwaliteit en expertise. Uw kostbaarste bezit is onze grootste zorg. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bureau met kennis van zaken? TopNanny heeft in de afgelopen jaren een ijzersterke naam opgebouwd. Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zijn betrokken en zullen gedreven zijn om voor uw gezin de perfecte nanny te vinden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte nanny voor uw gezin.

Wanneer u op zoek bent naar professionele kinderopvang aan huis,  kan TopNanny u namelijk als geen ander van dienst zijn. TopNanny is een exclusief, landelijk werkend, geregistreerd bemiddelings- en begeleidingsbureau, in 2005 met veel enthousiasme opgericht door een ambitieuze zelfstandig ondernemer en meer dan ervaren nanny. TopNanny is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming en een belangrijke speler in de markt voor kinderopvang aan huis. Wij voorzien in de toenemende vraag naar een persoonlijke en gespecialiseerde service die ouders en nannies met elkaar in contact brengt. De werving en selectie van de kandidaten wordt door ons bureau op professionele wijze voor u verzorgd. Nadat een match is gerealiseerd zal TopNanny het gezin en de nanny begeleiden, wij blijven het vaste aanspreekpunt en streven naar een fijne, langdurige samenwerking.

TopNanny hanteert een strenge selectieprocedure ten aanzien van haar nannies. Meer informatie staat onder het kopje de werkwijze van TopNanny.

Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zijn betrokken en zullen gedreven zijn om voor uw gezin de perfecte nanny te vinden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte nanny voor uw gezin!

Back To Top