skip to Main Content
0575-848432 informatie@topnanny.nl

Via deze weg willen wij TopNanny nogmaals bedanken voor de toewijding en deskundigheid tijdens het zoekproces naar de voor ons perfecte nanny. TopNanny heeft ons professionele, gemotiveerde, goed opgeleide kandidaten aangeboden. Werken is weer leuk nu ik weet dat onze kinderen in goede handen zijn!

TopNanny heeft binnen de aangegeven zoektermijn van 3 maanden de perfecte nanny voor ons gezin gevonden. TopNanny heeft ons op een zeer professionele wijze geholpen. Elke potentiële kandidaat werd persoonlijk geïnterviewd en gescreened vóórdat de nanny aan ons werd voorgedragen middels een uitgebreide profielschets. Wij hebben een baby en 2 grotere kinderen. TopNanny begreep dat wij iemand zochten die vanzelfsprekend dol is op baby’s, maar het ook goed kan vinden met grotere, schoolgaande kinderen en ook weet wat er op die leeftijd speelt. De indruk die TopNanny op ons heeft achtergelaten is klantgericht, betrouwbaar en zeer vriendelijk.

Wij hebben van de service van TopNanny gebruik gemaakt, omdat wij een andere oplossing zochten voor de opvang van onze twee meiden. Er is weer regelmaat en rust bij ons in huis nu wij onze dochters niet meer gehaast naar het kinderdagverblijf hoeven te brengen of te halen. Onze nanny is geweldig en al echt een deel van onze familie. Dankzij de hulp van TopNanny loopt alles hier thuis weer op rolletjes. Complimenten voor deze organisatie.

Als kersverse ouders, zonder enige weet van de mogelijkheden in de kinderopvangbranche hebben wij TopNanny benaderd. Na een zeer verhelderend gesprek met deze organisatie, waarin ons duidelijk werd wat een nanny voor ons zou kunnen betekenen hebben wij een zoekopdracht geplaatst. De eerste kandidaat die aan ons werd voorgesteld was enthousiast, ervaren èn naar onze mening gekwalificeerd genoeg om de verzorging van onze baby op zich te nemen. Wij hebben haar direct het dienstverband aangeboden. Inmiddels werkt onze nanny al een paar maanden bij ons en het gaat fantastisch. TopNanny, bedankt!

TopNanny heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in één van de belangrijkste beslissingen in ons leven; wie neemt de zorg voor onze kinderen over als wij aan het werk zijn? Mijn echtgenoot en ik hebben zeer veeleisende banen, maar niets is belangrijker dan de zorg voor onze twee kinderen. TopNanny heeft ons ontzettend goed begeleid in het totale werving- en selectieproces en stelde ons tijdens de zoektocht op de hoogte van alle vorderingen. Wij zouden vrienden of andere ouders absoluut aanraden van de dienstverlening van TopNanny gebruik te maken.

Wij zijn verhuisd naar het buitenland en waren druk op zoek naar een geschikte Nederlandse nanny voor de kleine. Een moeilijke opgave, want je vertrouwt niet zomaar iemand als het gaat om je kindje. Na wat browsen op het internet vonden wij al snel TopNanny. We hebben na het bekijken van de website meteen contact opgenomen. Na een prettig introductiegesprek hebben wij al onze wensen en behoeften aangegeven, dus de zoektocht kon beginnen…Binnen 3 maanden kregen we bericht dat een potentiële nanny zich had aangemeld. Meteen was er die klik, dus verder zoeken was niet meer nodig. Ze heeft nu al een speciaal plaatsje in ons gezin. Onze dochter is dol op haar!

Toen wij in verwachting waren van ons 3e kind hebben wij contact opgenomen met TopNanny. Mijn echtgenoot en ik dachten allebei dat het zeer moeilijk zou worden iemand te vinden waarbij we zò’n goed gevoel zouden hebben dat wij onze 2 zoontjes en pasgeboren baby bij haar konden achterlaten. TopNanny heeft onze zorgen weggenomen door het voeren van een zeer prettig intakegesprek en vervolgens door het voordragen van 2 nannies waarbij we beiden zó’n klik voelden dat het zelfs nog moeilijk werd om te kiezen!
Met vriendelijke groet,

Nadat ik de website van TopNanny had gelezen was ik overtuigd dat we hier aan het juiste adres zouden zijn voor het vinden van iemand die goed voor de kinderen zou zorgen, maar ook allerlei regelwerk rond ons huishouden en woning zou weten op te pakken. Zelf dacht ik dat een persoonlijk intake gesprek aan huis met TopNanny nodig zou zijn om de perfecte nanny voor ons gezin te kunnen vinden. Maar doordat wij de zoekopdracht zo snel mogelijk wilden laten starten en op het punt stonden op vakantie te gaan is dat er niet van gekomen. Het intakegesprek heeft telefonisch plaatsgevonden en we hebben de eerste kandidaat die aan ons is voorgesteld aangenomen! Beter kan volgens mij niet. De tijd tussen aanvraag en aannemen was ongeveer 2 maanden, dat was voor ons uitstekend. Ook de tussen evaluatie van de sollicitatie gesprekken was plezierig om met TopNanny te doen. De begeleiding naar een gastouder bureau, en het sluiten van een juiste overeenkomst met de nanny was een extra die zeer welkom was.

Maximaal tevreden zijn wij met onze nanny!! Zoals zij met onze kinderen omgaat is precies zoals wij in gedachten hadden met een nanny. Ze is een integere meid die het echt leuk vindt om met onze kindjes te spelen, te knutselen, te wandelen etc. Ze zit volop initiatieven zoals dat ze speculaas gaat bakken met ons oudste zoontje. Daarnaast is ze altijd op tijd, is ze flexibel en open. Op pedagogisch gebied spreken we ook dezelfde taal, dat is echt heel fijn. Ze is heel professioneel, zoals wanneer ze aan ons vraagt om een cadeautje voor één van onze kinderen te kopen. We vinden het echt geweldig dat ze dat wil doen, natuurlijk kan dat ook, maar het feit dat ze ons om toestemming vraagt getuigt van een enorme professionaliteit. Ze ruimt keurig de speeltjes op en de overdracht verloopt ook altijd soepel. We hopen nog lang met haar te kunnen werken. De kinderen zijn al bijna teleurgesteld als de nanny niet komt. Een groter compliment kunnen we haar niet geven. Dank voor jullie bemiddeling en deze topmatch!

Wij zijn erg blij met de komst van onze nanny en de samenwerking gaat goed. Wat wij erg prettig vinden is dat zij altijd open staat voor suggesties en er echt vol voor gaat. We zijn erg blij met het feit dat we TopNanny hebben ingeschakeld om voor ons op zoek te gaan naar een geschikte nanny. Deze hebben we zeker gevonden. De wijze waarop jullie op zoek zijn gegaan, de manier van voorstellen, overleggen en de gehele afronding vonden wij zeer professioneel en erg goed. Zeker ook gezien het feit dat onze situatie toch wel bijzonder was. We zullen uw bedrijf dan ook zeker bij iedereen aanraden. Veel succes en nogmaals erg bedankt!

Wij zijn ontzettend positief over TopNanny! Meteen na het eerste telefoongesprek, dat vakkundig en enthousiast werd opgepakt door TopNanny, had ik een goed gevoel bij dit bureau. De intake verliep daarna zeer voorspoedig; wij hadden het gevoel dat het bureau meteen goed begreep waarom en wat voor Nanny wij zochten. Na ongeveer een week al hadden wij een kennismakingsgesprek met een nanny waar wij meteen mee verder zijn gegaan. Zij werkt nu ruim twee maanden bij ons maar wij hebben het gevoel alsof zij al jaren onderdeel uitmaakt van ons gezin. Ongelooflijk hoe snel en makkelijk wij aan elkaar gewend zijn. Onze nanny pakt de zorg voor onze kinderen, binnen het reilen en zeilen van ons drukke gezin, fantastisch op! Wij zijn ontzettend blij met haar. Wat wij zeer waarderen van TopNanny is de verzorgde communicatie waarbij alle relevante (juridische en politieke) ontwikkelingen steeds worden doorgegeven waarmee blijk wordt gegeven van een hoge kwaliteit van dienstverlening. Het bureau neemt werkelijk alle zorgen uit handen om een nanny aan te nemen. Ik heb TopNanny dan ook al aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden!

Wij zochten een veelzijdige nanny, die ook PA taken op zich kon nemen, zelfstandig kon organiseren én flexibel genoeg was om een pijler van rust te zijn in ons –soms hectische- gezinsleven. Topnanny heeft precies begrepen wat onze wensen waren. Na de intake zijn we regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen van het selectieproces. Binnen een paar maanden vond Topnanny een perfecte kandidaat voor ons.  

Back To Top