skip to Main Content
0575-848432 informatie@topnanny.nl

Over Topnanny

Wij zijn trots te mogen vermelden dat TopNanny in het magazine Glamour is uitgeroepen tot:

“Gerenommeerd nanny bureau in Nederland”

SBS6 Shownieuws; SBS 6 heeft voor het programma Shownieuws een bezoek gebracht aan het kantoor van TopNanny. Wij zijn geïnterviewd omtrent de selectieprocedure voor de nieuwe nanny van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau. Het volledige interview kunt u bekijken op de website van Shownieuws via onderstaande link:

TopNanny in Shownieuws

Wil je solliciteren als nanny?
Kijk dan snel op onze vacature pagina!

Tevreden klanten zijn de kroon op ons werk! TopNanny bestaat inmiddels alweer ruim 14 jaar, trots zijn wij op de positieve referenties die wij met grote regelmaat ontvangen, zoals bijvoorbeeld onderstaande, van een bij TopNanny ingeschreven gezin:

Ongeveer een jaar geleden hebben wij na uitgebreid online research TopNanny benaderd. Vanaf dat moment zijn wij onder de indruk geweest van de professionaliteit, kwaliteit en snelheid waarmee wij bediend worden. Een paar voorbeelden: TopNanny doet zelf een zorgvuldige selectie voordat kandidaat-nannies worden voorgesteld en daarbij nemen zij de tijd totdat de juiste kandidaten zijn gevonden (kandidaten waarover wij twijfels hadden werden niet gepushed, maar juist extra referenties gecheckt), er is vanaf het begin openheid over de kosten, bij onverwachte afwezigheid van een nanny (sterfgeval) zorgde TopNanny voor perfecte vervanging (opnieuw super goede nannies) – dit werd gewoon tijdens een feestdag geregeld. Het geeft ons erg veel rust dat wij weten dat ons mannetje in heel goede handen is wanneer wij aan het werk zijn (en de huishoudelijke klusjes zijn als bonus ook nog eens gedaan)! Mocht er iets zijn, dan weten wij dat TopNanny altijd bereikbaar is en helpt met zoeken naar oplossingen. Familie Boza-Middelkoop uit Wassenaar.

Kinderopvang aan huis

Al ruim 14 jaar staat TopNanny garant voor kwaliteit en expertise. Uw kostbaarste bezit is onze grootste zorg. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bureau met kennis van zaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. TopNanny heeft in de afgelopen jaren een ijzersterke naam opgebouwd. Bij TopNanny staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zijn betrokken en zullen gedreven zijn om voor uw gezin de perfecte nanny te vinden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte nanny voor uw gezin.

Wanneer u op zoek bent naar professionele kinderopvang aan huis, kan TopNanny u namelijk als geen ander van dienst zijn. TopNanny is een exclusief, landelijk werkend geregistreerd bemiddelings- en begeleidingsbureau, in 2005 met veel enthousiasme opgericht door een ambitieuze zelfstandig ondernemer en meer dan ervaren nanny. TopNanny is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming en een belangrijke speler in de markt voor kinderopvang aan huis. Wij voorzien in de toenemende vraag naar een persoonlijke en gespecialiseerde service die ouders en nannies met elkaar in contact brengt. De werving en selectie van de kandidaten wordt door ons bureau op professionele wijze voor u verzorgd. Nadat een match is gerealiseerd zal TopNanny het gezin en de nanny begeleiden, wij blijven het vaste aanspreekpunt en streven naar een fijne, langdurige samenwerking.

Werving en selectie nannies

TopNanny brengt éénmalig bemiddelingskosten in rekening ten behoeve van het inventariseren van de opvangwensen, het intakegesprek aan huis, werving, selectie en screening van kandidaten, opstellen van de contracten, het uitvoeren van de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid bij u aan huis en het koppelingsgesprek met u en de nanny, inclusief contractbespreking.

Wij werken graag aan langdurige relaties. Dat kan alleen als we goed werk leveren. Duidelijke afspraken en persoonlijk commitment vormen de basis van een goede match. Het werven van kandidaten is een tijdrovend proces en vergt veel inspanning. Wanneer wij u dit hele proces uit handen nemen, scheelt dit aanzienlijk veel tijd en geld. Wij zijn u graag van dienst.

Wet Kinderopvang

Er worden al geruime tijd hogere kwaliteitseisen aan kinderopvang aan huis gesteld. De nanny moet beschikken over een EHBO diploma voor kinderen diploma en daarnaast moet de deskundigheid van een nanny minimaal voldoen aan het niveau van de MBO-2 opleiding helpende welzijn. Een aantal andere opleidingen die voldoen zijn: SPW3, SPW4, Onderwijsassistent, Sociaal-Cultureel werker, PABO, SPH.

Bij TopNanny staat de kwaliteit van de opvang van uw kinderen voorop. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een gekwalificeerde nanny die optimaal bij uw wensen en verwachtingen aansluit, maar bovenal ook voldoet aan de hogere kwaliteitseisen die vanuit de Wet kinderopvang verplicht zijn. U kunt de zorg voor uw kinderen dan uit handen geven aan een deskundige kandidaat met voldoende kwaliteiten voor deze veeleisende baan.

Betaalbaar

Vroeger was kinderopvang aan huis een luxe, maar tegenwoordig is het dankzij de kinderopvangtoeslag en de regeling ‘Dienstverlening aan huis’ een betaalbare oplossing geworden. TopNanny is een geregistreerd bemiddelingsbureau dat voldoet aan de landelijke kwaliteitsnormen, wij voldoen aan alle eisen die wettelijk gesteld worden aan kinderopvang. Via onze organisatie komt u als ouder in aanmerking voor kinderopvangtoeslag en profiteert u van aantrekkelijke teruggaven. Wij maken graag een vrijblijvende proefberekening voor u.

Back To Top