TopNanny

Ons verhaal

demo-attachment-45-Group-622
shutterstock_1075864967
Professioneel

TopNanny is een exclusief, geregistreerd bemiddelings- en begeleidingsbureau, geleid door Chantal Pelgrim. Met ruim 21 jaar ervaring in de kinderopvang als nanny, gastouder en op het kinderdagverblijf weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om alles omtrent de kinderen goed geregeld te hebben.

shutterstock_1673353513

Persoonlijk

TopNanny is het nanny bemiddelingsbureau met de korte lijntjes en de persoonlijk betrokkenheid. Wij willen graag weten hoe het met jou en met de nanny's gaat. Dat de opvang soepel loopt is waar wij ons ten alle tijden voor inzetten.

shutterstock_1570550341
Kwaliteit

Bij TopNanny zijn we continu in ontwikkeling om de beste service te verlenen voor ouders en nanny's. We kijken hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren en hoe we de beste kwaliteit van nanny's kunnen waarborgen. Hiervoor bieden we diverse trainingen en webinars aan.

demo-attachment-126-project
0
Gezinnen geholpen
demo-attachment-129-smile
0
Nanny's
Werving en selectie nanny's

TopNanny brengt eenmalig bemiddelingskosten in rekening ten behoeve van het inventariseren van de opvangwensen, het intakegesprek (vrijblijvend), werving, selectie en screening van kandidaten, opstellen van de contracten, het uitvoeren van de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid bij jou aan huis en het koppelingsgesprek met jou en de nanny, inclusief contractbespreking.

Wij werken graag aan langdurige relaties. Dat kan alleen als we goed werk leveren. Duidelijke afspraken en persoonlijk commitment vormen de basis van een goede match. Het werven van kandidaten is een tijdrovend proces en vergt veel inspanning. Wanneer wij dit hele proces uit handen nemen, scheelt dit aanzienlijk veel tijd en geld. Wij zijn je graag van dienst.

demo-attachment-45-Group-622
demo-attachment-44-Group-582
Chantal van topnanny

Mijn naam is Chantal, en ik ben de oprichtster van TopNanny. Na jaren als nanny te hebben gewerkt heb ik de stap gezet om nog vele gezinnen te koppelen aan nanny's! Lees hier mijn verhaal.

demo-attachment-44-Group-582
Foto chantal Bellend
demo-attachment-43-Group-570
Recensies