“Vanaf jonge leeftijd was het al duidelijk dat ik wilde werken met kinderen”

Ik was altijd in de buurt aan het spelen met kinderen en het leek al wel een klein kinderdagverblijf in de achtertuin.

Aangenaam

Mijn naam is Chantal, en graag wil ik jullie vertellen over mijzelf en hoe ik bij TopNanny ben gestart.

Ik ben op mijn 20e begonnen in de reguliere kinderopvang en ook al vond ik dit heel erg leuk, iets knaagde bij mij dat er zo weinig echte tijd was met de kinderen.

Vanaf het moment dat ik zelf moeder heb mogen worden na een lang medisch traject heb ik besloten om mijn leven anders in te richten. Toen mijn jongste een half jaar was ben ik gestart als gastouder en later ook als nanny. Ik vond de rust en de vrijheid die dit werk mij gaf zo ontzettend fijn. Je bouwt echt een band op met de kinderen.

Ieder kind kwam goed tot zijn recht, mits de juiste gouden match was gemaakt. Dat leerde ik al wel snel, dat de match heel belangrijk is. Als de match er niet is dan komt dit niet ten goede komt van het kind. Dat vond ik ook nog een groot voordeel van de gastouderopvang, je maakte echt keuzes met wat bij jou past.

 

Ik heb dit werk ruim 7 jaar met veel plezier gedaan…

Toen mijn eigen kinderen ouder werden, begon de schoen hier en daar toch te wringen. Ik heb toen de overstap kunnen maken naar mijn eigen gastodurbureau gespecialiseerd in de werving en selectie van nannies aan huis.

Ik geniet van de kennismakingen met de verschillende gezinnen en om op zoek te gaan naar de gouden match. Ik spreek veel verschillende mensen en weet door mijn eigen ervaringen, opleidingen en gevoel vaak snel wat wel werkt en wat niet zou werken. 

Bij TopNanny zoeken we echt door totdat de match klopt. We werken met een team van drie, bestaande uit Diana, Judith en mijzelf. Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten waardoor we voor jullie op zoek gaan naar de juiste verbinding.

Naast mijn werk ben ik de trotse moeder van 3 dochters en al meer dan 25 jaar samen met Ronald. We wonen in een heerlijk huis in Zutphen, waar we plezier beleven van het sporten van de meiden, familie, lekker eten en uitstapjes naar de sauna of een leuke stad.

“Ik geloof dat ieder kind alles kan bereiken wat hij of zij wil!!”

Reviews

TOP! Sinds een paar weken contact met Chantal van Topnanny, in 1 woord: SUPERGOED! Top begeleiding, ook in het weekend nog op berichtje reageren, echt goed kunnen inschatten of iemand wel (of niet) bij ons gezin met 4 kinderen kan passen. Dag en nacht verschil met het bureau van een paar jaar terug. Wij bevelen TopNanny echt van harte aan bij onze vrienden.

Maria Jalima Zandvliet

Topnanny doet haar naam eer aan. Ze hebben voor een absolute top nanny gevonden. We hadden ons niet beter kunnen wensen. Het contact en de service tijdens de zoektocht en het dienstverband van onze nanny zijn uitstekend!

Justin Jansen

Mijn vrouw en ik hadden een specifieke lijst waar onze nanny aan moest voldoen. We hadden niet verwacht dat TopNanny een match zou kunnen vinden, maar na een paar maanden zoeken had ze een goede nanny weten te vinden die voldeed aan onze wensen. Het was een fijne verrassing!
Dit bureau is geschikt om zelfs specifieke wensen aan te pakken..

Mendel Meuffels

Neem contact met ons op

TopNanny B.V.
06 25 34 94 48
Info@TopNanny.nl

Algemene Voorwaarden
Privacy & Cookies Verklaring

Inspectierapporten landelijk register kinderopvang

12 + 4 =