Plaats: Utrecht

Werkuren per week: 18,5

Werkdagen: maandag en vrijdag van 8:30-17:45

Startdatum: 01-01-2023

Gezinssamenstelling: vader, moeder,3 zoons van 6, 4 en 1

Voor een gezin in Utrecht zijn we op zoek naar een nanny. Het betreft een gezin met 3 jongens in de leeftijd van 1; 4 en 6 jaar oud. De jongens zijn sociaal, nieuwsgierig en fantasierijk. De kinderen genieten er het meest van om samen te kletsen en te ondernemen. Ze vinden het fijn om buiten te spelen en op avontuur te gaan, maar kunnen ook ontzettend genieten van samen knutselen; boekjes lezen; bakken of spelletjes te spelen. De twee oudste broertjes spelen graag met elkaar en kunnen samen opgaan in hun fantasiespel. Het jongste broertje is een vrolijke en ondernemende jongen die zijn grote broers in alles probeert te volgen. Hij is makkelijk in de omgang en kan goed zijn behoeftes en grenzen aangeven.

De wijk waar het gezin woont is een echte kinderwijk, met veel speeltuintjes in de buurt, een groot park om de hoek en meerdere winkels op loopafstand. De oudste twee kinderen mogen zelfstandig buiten spelen en worden dan ook regelmatig bij de deur opgehaald door vriendjes­. Het huis heeft een ruime tuin met trampoline.

Als nanny voor dit gezin is het belangrijk dat iemand een warme persoonlijkheid heeft en oog heeft voor de behoeftes van de kinderen. Een positieve benadering met structuur en duidelijkheid wordt als prettig ervaren. We zijn op zoek naar een nanny die bereid is om de oudste kinderen van school te halen en op woensdagmiddag de oudste naar zijn sportclub te brengen en halen. Er is een moederfiets aanwezig en de oudste zoon fiets zelfstandig. Verder is het fijn als het gezin ontzorgt kan worden door wat licht huishoudelijke taken over te nemen, zoals de vaarwasser in en uitruimen of een klein wasje te vouwen.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en ben jij die ondernemende, liefdevolle en flexibele nanny die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet onder vermelding van “Utrecht’’.

Soort dienstverband: Deeltijds, Freelance / zzp

Parttime uren: 18 per week