We zien je sollicitatie graag tegemoet. Heb je nog vragen bel (0575-848432) of mail ons of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25349448. We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij samen alle details te bespreken.Plaats: Zwolle (Noord)

Plaats: Blaricum
Aantal werkuren per week: 18
Werkdagen: 3 middagen van 12:00-18.00 uur schoolvakanties van 8:00-18:00
Startdatum: Z.S.M
Gezinssamenstelling: vader, moeder, tweeling van net 4 jaar, en meisje van 6 jaar

Leuk, relaxed gezin uit Blaricum bos zoekt een gezellige, lieve nanny die het leuk vindt om actief met de kinderen op pad te gaan en leuke activiteiten te ondernemen, zoals knutselen of een spelletje spelen. Het gezin vindt het belangrijk dat de kinderen iedere dag naar buiten gaan. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een tweeling, een zoon en een dochter in juni 4 jaar geworden en een gezellig, wijs meisje dat 6 jaar is . De nanny zal de kinderen halen van school. Het gezin woont in een kindvriendelijke buurt met het bos en veel speeltuinen om de hoek. Het huis zelf heeft een gezellige tuin om lekker te kunnen vertoeven. Dit gezin maakt graag kennis met een nanny die het leuk vindt om de nieuwsgierigheid van de kinderen te stimuleren en altijd weer leuke nieuwe dingen te bedenken. De nanny kijkt goed naar de kinderen en hun ontwikkeling en kan dit goed terugkoppelen naar de ouders. De nanny is betrokken en voelt zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gezinsleven. De nanny is pro-actief ingesteld en doet licht huishoudelijke taken voordat de kinderen uit school zijn. Verder zorgt de nanny dat de kinderen gezond eten, genoeg bewegen en goed in hun vel zitten. Voor de grotere klussen heeft het gezin een huishoudelijke hulp. Heeft deze leuke functie voor langere termijn jouw interesse gewekt, dan wil dit gezin graag met je kennismaken! Je sollicitatie verwelkomen wij o.v.v. ‘Blaricum”.

Soort dienstverband: Deeltijds, Freelance / zzp

Parttime uren: 18 per week

Salaris: Vanaf €18,00 per uur