Nanny Driebergen-Rijssenburg

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Driebergen-Rijsenburg

Dagen: maandag, dinsdag en woensdag van 7:00-18:30

Start: In overleg

Gezinssamenstelling: vader, moeder, zoon 6 jaar, zoon, 3 jaar en een dochter 1 jaar.

Wij zoeken een zorgzame, liefdevolle en proactieve nanny voor een prettig, actief en vooral warm gezin. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit twee zoontjes van en bijna 4 jaar oud en een dochtertje van bijna 2 jaar. Dit gezin hecht waarde aan een vertrouwde, gezellige en veilige omgeving, voor zichzelf en voor de kinderen. Dit gezin woont in een ruim huis in Driebergen-Rijsenburg met een fijne achtertuin om heerlijk te vertoeven.Vlak bij het huis bevindt zich een kinderboerderij en een speeltuin. Hun oudste zoontje is een vrolijk en lief jongentje. Hij kijkt even de kat uit de boom, maar is daarna heel open. Hij is leergierig en gaat graag naar school. De middelste is heel open, lief en af en toe wat ondeugend. Hij mag ook bijna naar school en vindt buitenspelen in de speeltuin het einde. Het meisje is een vrolijke dame die snel groeit en geniet van alle aandacht. De kinderen zijn prioriteit nummer 1, verder bereid je het avondeten zodat de kinderen op tijd kunnen eten. Ben jij die energieke, ondernemende nanny die er een leuke en inspirerende tijd van kan maken samen met deze lieve kinderen? Dat is toch wel een hele leuke job! Stuur snel je sollicitatie in o.v.v. ‘Driebergen’.

· Afgerond diploma Zorg en Welzijn of SPW, minimaal MBO 2. De voorkeur ligt op een kandidaat met MBO3

· Geldig Kinder-EHBO (of bereid zijn deze snel te halen)

· Aantoonbare ervaring in de kinderopvang met jonge kinderen

· Je neemt initiatief en je bent doortastend

· Je bent actief en creatief met de kinderen bezig

· Je bent graag buiten met de kinderen

· Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel richting de kinderen als richting de ouders

· Je bent duidelijk en consequent naar de kinderen toe

· Je biedt de kinderen activiteiten die bij hen passen, en kan hen ook de ruimte bieden om zelfstandig te spelen.

· Je bent bereid om het avondeten voor te bereiden

· Je bent in staat om het huis(houden) enigszins op orde over te dragen aan het einde van de dag

· Je rookt niet.

· Rijbewijs en auto is een pre. Een elektrische bakfiets is beschikbaar voor vervoer van de kinderen.

· Arbeidsvoorwaarden:

 • Je werkt volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’ of als ZZP
 • Het uurloon wordt in overleg met de ouders vastgesteld. Je moet zelf aangifte doen bij de belastingdienst.

BSO nanny Blaricum

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Heb je nog vragen bel (0575-848432) of mail ons of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25349448. We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij samen alle details te bespreken.Plaats: Zwolle (Noord)

Plaats: Blaricum
Aantal werkuren per week: 18
Werkdagen: 3 middagen van 12:00-18.00 uur schoolvakanties van 8:00-18:00
Startdatum: Z.S.M
Gezinssamenstelling: vader, moeder, tweeling van net 4 jaar, en meisje van 6 jaar

Leuk, relaxed gezin uit Blaricum bos zoekt een gezellige, lieve nanny die het leuk vindt om actief met de kinderen op pad te gaan en leuke activiteiten te ondernemen, zoals knutselen of een spelletje spelen. Het gezin vindt het belangrijk dat de kinderen iedere dag naar buiten gaan. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een tweeling, een zoon en een dochter in juni 4 jaar geworden en een gezellig, wijs meisje dat 6 jaar is . De nanny zal de kinderen halen van school. Het gezin woont in een kindvriendelijke buurt met het bos en veel speeltuinen om de hoek. Het huis zelf heeft een gezellige tuin om lekker te kunnen vertoeven. Dit gezin maakt graag kennis met een nanny die het leuk vindt om de nieuwsgierigheid van de kinderen te stimuleren en altijd weer leuke nieuwe dingen te bedenken. De nanny kijkt goed naar de kinderen en hun ontwikkeling en kan dit goed terugkoppelen naar de ouders. De nanny is betrokken en voelt zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gezinsleven. De nanny is pro-actief ingesteld en doet licht huishoudelijke taken voordat de kinderen uit school zijn. Verder zorgt de nanny dat de kinderen gezond eten, genoeg bewegen en goed in hun vel zitten. Voor de grotere klussen heeft het gezin een huishoudelijke hulp. Heeft deze leuke functie voor langere termijn jouw interesse gewekt, dan wil dit gezin graag met je kennismaken! Je sollicitatie verwelkomen wij o.v.v. ‘Blaricum”.

Soort dienstverband: Deeltijds, Freelance / zzp

Parttime uren: 18 per week

Salaris: Vanaf €18,00 per uur

Nanny Utrecht

Plaats: Utrecht

Werkuren per week: 18,5

Werkdagen: maandag en vrijdag van 8:30-17:45

Startdatum: 01-01-2023

Gezinssamenstelling: vader, moeder,3 zoons van 6, 4 en 1

Voor een gezin in Utrecht zijn we op zoek naar een nanny. Het betreft een gezin met 3 jongens in de leeftijd van 1; 4 en 6 jaar oud. De jongens zijn sociaal, nieuwsgierig en fantasierijk. De kinderen genieten er het meest van om samen te kletsen en te ondernemen. Ze vinden het fijn om buiten te spelen en op avontuur te gaan, maar kunnen ook ontzettend genieten van samen knutselen; boekjes lezen; bakken of spelletjes te spelen. De twee oudste broertjes spelen graag met elkaar en kunnen samen opgaan in hun fantasiespel. Het jongste broertje is een vrolijke en ondernemende jongen die zijn grote broers in alles probeert te volgen. Hij is makkelijk in de omgang en kan goed zijn behoeftes en grenzen aangeven.

De wijk waar het gezin woont is een echte kinderwijk, met veel speeltuintjes in de buurt, een groot park om de hoek en meerdere winkels op loopafstand. De oudste twee kinderen mogen zelfstandig buiten spelen en worden dan ook regelmatig bij de deur opgehaald door vriendjes­. Het huis heeft een ruime tuin met trampoline.

Als nanny voor dit gezin is het belangrijk dat iemand een warme persoonlijkheid heeft en oog heeft voor de behoeftes van de kinderen. Een positieve benadering met structuur en duidelijkheid wordt als prettig ervaren. We zijn op zoek naar een nanny die bereid is om de oudste kinderen van school te halen en op woensdagmiddag de oudste naar zijn sportclub te brengen en halen. Er is een moederfiets aanwezig en de oudste zoon fiets zelfstandig. Verder is het fijn als het gezin ontzorgt kan worden door wat licht huishoudelijke taken over te nemen, zoals de vaarwasser in en uitruimen of een klein wasje te vouwen.

Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en ben jij die ondernemende, liefdevolle en flexibele nanny die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet onder vermelding van “Utrecht’’.

Soort dienstverband: Deeltijds, Freelance / zzp

Parttime uren: 18 per week

Nanny gezocht in Hilversum

Plaats: Hilversum

Werkdagen:  Flexibel, overdag, avonden en eventueel nachten. Minimaal 20 uur per week in overleg.

Gezinssamenstelling: Ouders met dochter van bij start 1,5 jaar oud en een baby meisje van 4 maanden.

Startdatum: Z.S.M

 

Voor ouders met 2 meisje wonende in Hilversum zijn wij op zoek naar een  lieve nanny.  De werkdagen zijn flexibel want moeder werkt als klinisch verloskundige en vader is piloot. Zij zoeken een nanny die kan werken op de momenten dat zij beiden dienst hebben. Dit kan dus overdag zijn, maar ook de avonden en nachten. De roosters zijn wel al een geruime tijd van tevoren bekend en moeder werkt niet op oproepbasis . De nanny’s waar dit gezin graag kennis mee maakt, zijn assertief en flexibel. Je denkt mee, pakt zelf dingen op en overlegd wanneer nodig. Een rijbewijs voor deze functie is niet noodzakelijk. Je rookt niet. Je biedt naast liefde, warmte en huiselijkheid veel stimulans aan de kinderen; zingen, spelen, voorlezen, ontdekken etc. Dit alles in de lijn van de ontwikkeling van de kindjes. Je bent daarom ook een kei in het observeren zodat je direct kunt inspelen op de behoefte en ontwikkeling van de kindjes. Naast de verzorging van de kinderen ben je tevens bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten, wat kind gerelateerd is. koken  is wegens de onregelmatigheid zeker een must.  Ben jij die verzorgde, lieve, nanny waar dit fijne gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Hilversum”.

 

Nanny gezocht in Hilversum flexibel

Hi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

•betrouwbaar

•groot verantwoordelijkheidsgevoel

•lichamelijk en geestelijk gezond

•stressbestendig

•goed inlevingsvermogen

•zelfstandig kunnen werken

•flexibele instelling

•representatief voorkomen

•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief

•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar

•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis

•uitbetaling van vaste contract uren

•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina ‘werken als nanny’). Heb je nog vragen bel (0575-848432) of mail ons of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25349448, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Hi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

•betrouwbaar

•groot verantwoordelijkheidsgevoel

•lichamelijk en geestelijk gezond

•stressbestendig

•goed inlevingsvermogen

•zelfstandig kunnen werken

•flexibele instelling

•representatief voorkomen

•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief

•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar

•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis

•uitbetaling van vaste contract uren

•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina ‘werken als nanny’). Heb je nog vragen bel (0575-848432) of mail ons of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25349448, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Hilversum

Werkdagen:  Flexibel, overdag, avonden en eventueel nachten. Minimaal 20 uur per week in overleg.

Gezinssamenstelling: Ouders met dochter van bij start 1,5 jaar oud en een baby meisje van 4 maanden.

Startdatum: Z.S.M

Voor ouders met 2 meisje wonende in Hilversum zijn wij op zoek naar een  lieve nanny.  De werkdagen zijn flexibel want moeder werkt als klinisch verloskundige en vader is piloot. Zij zoeken een nanny die kan werken op de momenten dat zij beiden dienst hebben. Dit kan dus overdag zijn, maar ook de avonden en nachten. De roosters zijn wel al een geruime tijd van tevoren bekend en moeder werkt niet op oproepbasis . De nanny’s waar dit gezin graag kennis mee maakt, zijn assertief en flexibel. Je denkt mee, pakt zelf dingen op en overlegd wanneer nodig. Een rijbewijs voor deze functie is niet noodzakelijk. Je rookt niet. Je biedt naast liefde, warmte en huiselijkheid veel stimulans aan de kinderen; zingen, spelen, voorlezen, ontdekken etc. Dit alles in de lijn van de ontwikkeling van de kindjes. Je bent daarom ook een kei in het observeren zodat je direct kunt inspelen op de behoefte en ontwikkeling van de kindjes. Naast de verzorging van de kinderen ben je tevens bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten, wat kind gerelateerd is. koken  is wegens de onregelmatigheid zeker een must.  Ben jij die verzorgde, lieve, nanny waar dit fijne gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Hilversum”.

 

Nanny gezocht in Amstelveen

 Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige team van nannies  mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!

Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Op deze lijst kun je vinden met welk diploma je in aanmerking komt : https://duo.nl/particulier/werken-als-gastouder.jsp

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?

 • betrouwbaar
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • lichamelijk en geestelijk gezond
 • stressbestendig
 • goed inlevingsvermogen
 • zelfstandig kunnen werken
 • flexibele instelling
 • representatief voorkomen
 • sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

 • hoog uurtarief
 • doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
 • contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
 • uitbetaling van vaste contract uren
 • persoonlijke begeleiding

 

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website www.topnanny.nl  in te vullen (pagina ‘werken als nanny’). Heb je nog vragen bel (0575-848432)

www.topnanny.nl

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand één van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.