skip to Main Content
0575-848432 informatie@topnanny.nl

Tevreden klanten zijn de reden van ons succes!

Regelmatig krijgen wij een terugkoppeling van onze klanten die zeer tevreden zijn over de dienstverlening van TopNanny, iets waar wij erg trots op zijn aangezien er met veel enthousiasme aan het concept van TopNanny wordt gewerkt. Hieronder vindt u enkele reacties van onze klanten:

Via deze weg willen wij TopNanny nogmaals bedanken voor de toewijding en deskundigheid tijdens het zoekproces naar de voor ons perfecte nanny. TopNanny heeft ons professionele, gemotiveerde, goed opgeleide kandidaten aangeboden. Werken is weer leuk nu ik weet dat onze kinderen in goede handen zijn!

TopNanny heeft binnen de aangegeven zoektermijn van 3 maanden de perfecte nanny voor ons gezin gevonden. TopNanny heeft ons op een zeer professionele wijze geholpen. Elke potentiële kandidaat werd persoonlijk geïnterviewd en gescreened vóórdat de nanny aan ons werd voorgedragen middels een uitgebreide profielschets. Wij hebben een baby en 2 grotere kinderen. TopNanny begreep dat wij iemand zochten die vanzelfsprekend dol is op baby's, maar het ook goed kan vinden met grotere, schoolgaande kinderen en ook weet wat er op die leeftijd speelt. De indruk die TopNanny op ons heeft achtergelaten is klantgericht, betrouwbaar en zeer vriendelijk.

Wij hebben van de service van TopNanny gebruik gemaakt, omdat wij een andere oplossing zochten voor de opvang van onze twee meiden. Er is weer regelmaat en rust bij ons in huis nu wij onze dochters niet meer gehaast naar het kinderdagverblijf hoeven te brengen of te halen. Onze nanny is geweldig en al echt een deel van onze familie. Dankzij de hulp van TopNanny loopt alles hier thuis weer op rolletjes. Complimenten voor deze organisatie.

Als kersverse ouders, zonder enige weet van de mogelijkheden in de kinderopvangbranche hebben wij TopNanny benaderd. Na een zeer verhelderend gesprek met deze organisatie, waarin ons duidelijk werd wat een nanny voor ons zou kunnen betekenen hebben wij een zoekopdracht geplaatst. De eerste kandidaat die aan ons werd voorgesteld was enthousiast, ervaren èn naar onze mening gekwalificeerd genoeg om de verzorging van onze baby op zich te nemen. Wij hebben haar direct het dienstverband aangeboden. Inmiddels werkt onze nanny al een paar maanden bij ons en het gaat fantastisch. TopNanny, bedankt!

TopNanny heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in één van de belangrijkste beslissingen in ons leven; wie neemt de zorg voor onze kinderen over als wij aan het werk zijn? Mijn echtgenoot en ik hebben zeer veeleisende banen, maar niets is belangrijker dan de zorg voor onze twee kinderen. TopNanny heeft ons ontzettend goed begeleid in het totale werving- en selectieproces en stelde ons tijdens de zoektocht op de hoogte van alle vorderingen. Wij zouden vrienden of andere ouders absoluut aanraden van de dienstverlening van TopNanny gebruik te maken.

Wij zijn verhuisd naar het buitenland en waren druk op zoek naar een geschikte Nederlandse nanny voor de kleine. Een moeilijke opgave, want je vertrouwt niet zomaar iemand als het gaat om je kindje. Na wat browsen op het internet vonden wij al snel TopNanny. We hebben na het bekijken van de website meteen contact opgenomen. Na een prettig introductiegesprek hebben wij al onze wensen en behoeften aangegeven, dus de zoektocht kon beginnen...Binnen 3 maanden kregen we bericht dat een potentiële nanny zich had aangemeld. Meteen was er die klik, dus verder zoeken was niet meer nodig. Ze heeft nu al een speciaal plaatsje in ons gezin. Onze dochter is dol op haar!

Toen wij in verwachting waren van ons 3e kind hebben wij contact opgenomen met TopNanny. Mijn echtgenoot en ik dachten allebei dat het zeer moeilijk zou worden iemand te vinden waarbij we zò’n goed gevoel zouden hebben dat wij onze 2 zoontjes en pasgeboren baby bij haar konden achterlaten. TopNanny heeft onze zorgen weggenomen door het voeren van een zeer prettig intakegesprek en vervolgens door het voordragen van 2 nannies waarbij we beiden zó’n klik voelden dat het zelfs nog moeilijk werd om te kiezen!
Met vriendelijke groet,

Nadat ik de website van TopNanny had gelezen was ik overtuigd dat we hier aan het juiste adres zouden zijn voor het vinden van iemand die goed voor de kinderen zou zorgen, maar ook allerlei regelwerk rond ons huishouden en woning zou weten op te pakken. Zelf dacht ik dat een persoonlijk intake gesprek aan huis met TopNanny nodig zou zijn om de perfecte nanny voor ons gezin te kunnen vinden. Maar doordat wij de zoekopdracht zo snel mogelijk wilden laten starten en op het punt stonden op vakantie te gaan is dat er niet van gekomen. Het intakegesprek heeft telefonisch plaatsgevonden en we hebben de eerste kandidaat die aan ons is voorgesteld aangenomen! Beter kan volgens mij niet. De tijd tussen aanvraag en aannemen was ongeveer 2 maanden, dat was voor ons uitstekend. Ook de tussen evaluatie van de sollicitatie gesprekken was plezierig om met TopNanny te doen. De begeleiding naar een gastouder bureau, en het sluiten van een juiste overeenkomst met de nanny was een extra die zeer welkom was.

Maximaal tevreden zijn wij met onze nanny!! Zoals zij met onze kinderen omgaat is precies zoals wij in gedachten hadden met een nanny. Ze is een integere meid die het echt leuk vindt om met onze kindjes te spelen, te knutselen, te wandelen etc. Ze zit volop initiatieven zoals dat ze speculaas gaat bakken met ons oudste zoontje. Daarnaast is ze altijd op tijd, is ze flexibel en open. Op pedagogisch gebied spreken we ook dezelfde taal, dat is echt heel fijn. Ze is heel professioneel, zoals wanneer ze aan ons vraagt om een cadeautje voor één van onze kinderen te kopen. We vinden het echt geweldig dat ze dat wil doen, natuurlijk kan dat ook, maar het feit dat ze ons om toestemming vraagt getuigt van een enorme professionaliteit. Ze ruimt keurig de speeltjes op en de overdracht verloopt ook altijd soepel. We hopen nog lang met haar te kunnen werken. De kinderen zijn al bijna teleurgesteld als de nanny niet komt. Een groter compliment kunnen we haar niet geven. Dank voor jullie bemiddeling en deze topmatch!

Wij zijn erg blij met de komst van onze nanny en de samenwerking gaat goed. Wat wij erg prettig vinden is dat zij altijd open staat voor suggesties en er echt vol voor gaat. We zijn erg blij met het feit dat we TopNanny hebben ingeschakeld om voor ons op zoek te gaan naar een geschikte nanny. Deze hebben we zeker gevonden. De wijze waarop jullie op zoek zijn gegaan, de manier van voorstellen, overleggen en de gehele afronding vonden wij zeer professioneel en erg goed. Zeker ook gezien het feit dat onze situatie toch wel bijzonder was. We zullen uw bedrijf dan ook zeker bij iedereen aanraden. Veel succes en nogmaals erg bedankt!

Wij zijn ontzettend positief over TopNanny! Meteen na het eerste telefoongesprek, dat vakkundig en enthousiast werd opgepakt door TopNanny, had ik een goed gevoel bij dit bureau. De intake verliep daarna zeer voorspoedig; wij hadden het gevoel dat het bureau meteen goed begreep waarom en wat voor Nanny wij zochten. Na ongeveer een week al hadden wij een kennismakingsgesprek met een nanny waar wij meteen mee verder zijn gegaan. Zij werkt nu ruim twee maanden bij ons maar wij hebben het gevoel alsof zij al jaren onderdeel uitmaakt van ons gezin. Ongelooflijk hoe snel en makkelijk wij aan elkaar gewend zijn. Onze nanny pakt de zorg voor onze kinderen, binnen het reilen en zeilen van ons drukke gezin, fantastisch op! Wij zijn ontzettend blij met haar. Wat wij zeer waarderen van TopNanny is de verzorgde communicatie waarbij alle relevante (juridische en politieke) ontwikkelingen steeds worden doorgegeven waarmee blijk wordt gegeven van een hoge kwaliteit van dienstverlening. Het bureau neemt werkelijk alle zorgen uit handen om een nanny aan te nemen. Ik heb TopNanny dan ook al aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden!

Wij zochten een veelzijdige nanny, die ook PA taken op zich kon nemen, zelfstandig kon organiseren én flexibel genoeg was om een pijler van rust te zijn in ons –soms hectische- gezinsleven. Topnanny heeft precies begrepen wat onze wensen waren. Na de intake zijn we regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen van het selectieproces. Binnen een paar maanden vond Topnanny een perfecte kandidaat voor ons.  

TopNanny heeft voor ons ondertussen al twee nanny's gevonden. Ze zijn allebei heel snel gevonden en tijdens de zoektocht werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen, wat heel fijn was. TopNanny maakt met de website al een hele goede eerste indruk en vanaf het eerste contact komen ze heel professioneel en vriendelijk over. TopNanny kan heel snel inschatten wat voor type nanny er bij een gezin past en heeft uiteindelijk twee geweldige meiden gevonden die de zorg voor onze kinderen helemaal naar onze wens hebben overgenomen. Kortom een heel professioneel en snel werkend bureau met goede resultaten.

Onze eerste nanny heeft bijna 6 jaar bij ons gewerkt. Toen zij ons vertelde dat zij zou stoppen met werken als nanny, omdat ze zelf moeder werd, zaten wij echt met onze handen in het haar. Wij hebben informatie aangevraagd bij diverse nanny bureau's, TopNanny wekte bij ons het meeste vertrouwen. Na een zeer uitgebreid intakegesprek kon de zoektocht beginnen. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat wij tijdens de zoektocht van alle vorderingen op de hoogte werden gehouden. Na een zoektermijn van 2,5 maand ontvingen wij een profielschets van een door TopNanny geselecteerde en gescreende kandidaat. Deze nanny voldeed aan al onze wensen en verwachtingen en de klik was ook meteen aanwezig toen ze bij ons thuis op gesprek kwam. Wij hebben nog steeds contact met onze eerste nanny, die zeer gelukkig is met de recente geboorte van haar prachtige dochtertje. Wij zijn ook zeer gelukkig...met de komst van onze tweede fantastische nanny!

We zijn heel erg blij met Martine!! Ze past uitstekend binnen het gezin. We kunnen het erg goed vinden en zitten qua opvoeding meestal vanzelf op een lijn. Ik vind dat heel bijzonder! Martine is lief en zeer betrokken bij alle drie de kindjes. Ze kan veel geduld opbrengen voor onze twee-jarige Hanna, maar ook goed grenzen voor haar stellen. Dat is op dit moment natuurlijk wel belangrijk! Martine kan met de jongetjes ook uitstekend uit de voeten. Ze is niet snel gek te krijgen!! Een mooie en belangrijke eigenschap in dit geval. We lachen een hoop, ook met en om de kinderen. Kortom: Martine is een meer dan welkome aanvulling op het gezin! Ik ga met een gerust hart de deur uit en kom in een opgeruimd huis thuis. Wat wil je nog meer? Martine is een echte TOP Nanny.

Nadat we besloten hadden met Topnanny in zee te gaan, voelden we al snel dat dit een van de beste beslissingen was die we hadden kunnen nemen. Binnen een week was er een match en wat voor een! De uitgebreide beschrijving en achtergrondinformatie over onze nanny bleek helemaal te kloppen. Heerlijk om vanaf dat moment de zorg voor onze kinderen in vertrouwde handen te geven en de rust te voelen die een vertrouwd iemand in huis geeft. Zoveel dingen werden makkelijker vanaf dat moment. Gezellige, vrolijke kinderen aan het einde van de dag met een heerlijke maaltijd op tafel als welkom. Een vergeten boodschap of cadeautje leverden geen stress meer op, die werden gewoon overdag gehaald. Het verschil met het gehaast en geren van daarvoor was heel groot. Ook na de selectie was de service van Topnanny goed. Altijd snel en adequaat antwoord op vragen. Echte begeleiding was verder eigenlijk nauwelijks nodig, een teken dat het altijd prima liep met onze nanny.

Wij hebben via TopNanny 2 geweldige nanny's gevonden. Cindy heeft echt verstand van zaken en een goede mensenkennis, de match tussen ons en de voorgestelde nanny was dan ook in 1x raak. De tweede keer duurde de zoektocht iets langer. Ook de tweede nanny paste binnen het gezin en was een mooie aanvulling op onze eigen karakters. Ons gezin is redelijk hectisch en met 3 kleine kinderen (in het begin alledrie onder de 2 jaar) was het voor de nanny ook best pittig. We hebben de kinderen altijd met een goed gevoel bij onze nanny's achtergelaten. Mede dankzij de goede opvang thuis, hebben wij onze eigen werkzaamheden zonder zorgen om het thuisfront kunnen voortzetten."

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg spannend vond, onze jongens van het kinderdagverblijf af halen en afhankelijk worden van één enkele persoon. Maar ja, het brengen en halen (laat staan het koken nog daarna) werd inmiddels zo’n opgave dat we echt verder wilden kijken.  Hoe vind je dan iemand aan wie je je dierbaarste bezit zomaar kan overlaten? In eerste instantie dachten we dat we dit (zoals een aantal vrienden van ons) wel zelf konden doen. Dus via via en op websites potentiële kandidaten gezocht. Mijn moederhart werd hier niet rustiger van. Konden we het idee van een nanny wel doorzetten? Waren er wel nannies te vinden waar geen gekkigheden te ontdekken waren of die toch geen moeite hadden met de werktijden? Uiteindelijk kwam ik via een vriendin bij TopNanny uit. En vanaf het eerste gesprek bij ons thuis, kreeg ik het gevoel dat we absoluut wel de juiste weg ingeslagen waren! Wat een verademing om iemand anders te horen zeggen, waar jij al over na zat te denken (‘natuurlijk zijn die kids je grootste zorg’ en ‘wij krijgen weinig ziekmeldingen van nannies, het komt in praktijk vaker voor dat ouders een telefoontje op het werk krijgen van het kinderdagverblijf met het verzoek een kind op te halen, omdat het ziek is’). Binnen korte tijd was Kirsten gevonden. En deze match bleek direct perfect! Iemand met een goede opleiding, brede interesses, rechtvaardig en vooral ook lief voor de jongens! Ineens was de tijd tussen thuiskomen en naar bed gaan van de boys, geen strijd-tijd meer, maar werd een gezellig speel- en baduurtje! Kirsten had met de jongens gegeten, het huis was al opgeruimd en meestal stond het eten voor ons al in de oven. Zomaar op een doordeweekse dag in de zomer, hadden we na het werk nog tijd voor een terrasje (biertje voor ons, ijsje voor de jongens). Voor een weekendje weg had Kirsten alle spullen voor de jongens al ingepakt en eigenlijk stonden ze al klaar voor vertrek bij onze thuiskomst! Kortom, ons leven is een heel stuk relaxter geworden door de komst van Kirsten! Regelmaat, hulp en liefde  waar nodig, voor de jongens en eigenlijk voor ons hele gezin! Ik moet er stiekem niet aan denken waar we zonder haar zouden zijn… En dat is misschien wel het grootste compliment!!!

Nadat we een uitgebreid intake gesprek hebben gehad bij TopNanny dachten we dat het wel even zou duren voordat er een nanny op ons pad zou komen die precies zou passen bij ons gezin. We hebben best wat specifieke vragen voor de zorg van onze twee kinderen. We waren dan ook hoogst verbaasd dat binnen een week Cindy ons belde met een voorstel. Het leek te mooi om waar te zijn. Maar nee, nadat we onze nanny ontmoet hadden, hadden we er direct alle vertrouwen in dat zij degene was die voor lange tijd bij ons zou komen werken. Inmiddels is ze volop aan de slag en de rust in ons gezin begint neer te dalen. Het is echt vakwerk om mensen op deze manier bij elkaar te brengen! Wij zijn heel erg geholpen!

Ongeveer een jaar geleden hebben wij na uitgebreid online research TopNanny benaderd. Vanaf dat moment zijn wij onder de indruk geweest van de professionaliteit, kwaliteit en snelheid waarmee wij bediend worden. Een paar voorbeelden: TopNanny doet zelf een zorgvuldige selectie voordat kandidaat-nannies worden voorgesteld en daarbij nemen zij de tijd totdat de juiste kandidaten zijn gevonden (kandidaten waarover wij twijfels hadden werden niet gepushed, maar juist extra referenties gecheckt), er is vanaf het begin openheid over de kosten, bij onverwachte afwezigheid van een nanny (sterfgeval) zorgde TopNanny voor perfecte vervanging (opnieuw super goede nannies) - dit werd gewoon tijdens een feestdag geregeld. Het geeft ons erg veel rust dat wij weten dat ons mannetje in heel goede handen is wanneer wij aan het werk zijn (en de huishoudelijke klusjes zijn als bonus ook nog eens gedaan)! Mocht er iets zijn, dan weten wij dat TopNanny altijd bereikbaar is en helpt met zoeken naar oplossingen. Familie 

Had niet beter gekund, voelt erg vertrouwd en de kinderen zijn er ook happy mee. Djulita heeft het ook naar haar zin. Ik weet dat het best zwaar kan zijn met onze draken maar we hebben nu werktijden van 09.30 tot 17.30 4 dagen per week en dat is denk ik goed te doen voor Djulita. Het is voor ons een stuk relaxter nu want we hoeven niet meer te haasten in de ochtend en als we thuis komen hebben ze gegeten, ze zijn gedoucht etc dus kunnen we nog van ze genieten tot ze naar bed gaan. Al met al heel veel luxe voor ons en we zijn er erg blij mee. Echt een openbaring:-) Wat we zochten, hebben jullie geleverd. En snel. Dank. Een meer dan tevreden gezin uit Beets

Back To Top