Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.pngHi! Ben jij die pedagogische topper waarmee wij onze gezellige nanny poule zeker mee zouden moeten uitbreiden? Laat het ons dan gelijk weten!


Voor het werken als nanny is een opleiding vereist, maar wist je dat niet persé alleen pedagogische opleidingen voldoen? Er zijn veel meer opleidingen die voldoen om in een goedbetaalde functie als nanny aan de slag te kunnen gaan (bv verpleegkundige, docent dans, sport en bewegen en vele andere).

Solliciteren

Welke vaardigheden vinden wij belangrijk?
•betrouwbaar
•groot verantwoordelijkheidsgevoel
•lichamelijk en geestelijk gezond
•stressbestendig
•goed inlevingsvermogen
•zelfstandig kunnen werken
•flexibele instelling
•representatief voorkomen
•sociaal- en communicatief vaardig

Als nanny ga je bij een gezin aan huis werken. Je zult in deze functie in de thuissituatie individuele aandacht gaan bieden aan 1 tot maximaal 4 kinderen. Geen wisselroosters, opvang bieden op diverse locaties of wijzigende contract uren, maar zekerheid van vaste uren en vaste gezichtjes die ’s ochtends van blijdschap staan te springen als je binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid een eigen dagindeling te maken met veel ruimte voor leuke creatieve activiteiten en uitstapjes buitenshuis. Als nanny ben je het veilige baken thuis, zodat de ouders met een gerust hart de deur uit kunnen gaan. Je brengt warmte, veiligheid en gezelligheid voor de kinderen.

Wat bieden wij?

•hoog uurtarief
•doorbetaling van 4-8 weken vakantie per jaar
•contract via de Regeling Dienstverlening aan huis
•uitbetaling van vaste contract uren
•persoonlijke begeleiding

We zien je sollicitatie (CV + motivatie) graag tegemoet, tevens willen we je vragen het online sollicitatieformulier op onze website in te vullen (pagina 'werken als nanny'). Heb je nog vragen bel (0299-397364) of mail ons (info@topnanny.nl) of stuur een bericht via What’s app naar nummer: 06-25473049, je mag ook een enthousiaste video sollicitatie naar dit nummer sturen, dit wordt dan direct door één van onze recruiters in behandeling genomen. Heb je nog vragen? We staan je met plezier te woord!

AT TOPNANNY YOU ARE NEVER ‘JUST A NANNY’, YOU ARE THE NANNY AND YOU ARE AMAZING

Onderstaand een aantal van onze openstaande vacatures. Denk jij de perfecte kandidaat voor één van deze functies te zijn? Laat het ons dan direct weten, als wij er hetzelfde over denken maken we snel een afspraak en zitten we wellicht deze week nog samen met een kopje koffie of thee erbij alle details te bespreken.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 23 uur per week
Werkdagen:  maandag en donderdag, 7.00-18.30 uur
Startdatum: 1 augustus 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochtertje van 4 jaar, zoontje van 2,5 jaar en baby op komst
 
Voor een gezellig artsengezin zoeken wij een betrouwbare, vrolijke nanny met humor. De opvang is voor 3 kinderen (waarvan 1 kindje op komst), een gezellige kletskous (meisje) van 4 jaar oud en een aanhankelijk jongetje van 2,5 jaar oud, een broertje of zusje is op komst. Een kat vergezelt het gezin. Het meisje moet ’s ochtends naar school worden gebracht en s middags weer worden opgehaald. Het jongetje slaapt 1x per dag, meestal in de ochtend. Het gezin woont in een 2 onder 1 kap woning met afgesloten tuin in een rustige straat in Amsterdam Noord. De wijk is kinderrijk met weinig verkeer. Een rijbewijs is niet nodig voor deze functie, de school ligt op 1 km afstand van de woning. De kinderen hebben prioriteit. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je lichte huishoudelijke werkzaamheden verricht, denk aan koken voor het gezin, wasje opvouwen en vaatwasser uitruimen. Als nanny is het belangrijk dat je huiselijke warmte en geborgenheid weet te creëren en over te brengen. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en weet dit spelenderwijs te stimuleren. Naast het bieden van warmte en geborgenheid zal je van het gezin alle vrijheid krijgen om uitstapjes te maken met de kinderen. Ondanks de vrijheid houd je het ritme van de dag in de gaten. Als nanny sta je open in het leven, ben je vrolijk van aard, werk je vanuit je hart en ben je een kei in structuur aanbrengen. Je benadert elk kind op eigen niveau en naar eigen karakter. Je gebruikt je humor om negatieve situaties om te buigen in positieve resultaten.  Spreekt dit dynamische, gezellige gezin jou aan en vind jij het een uitdaging om ouders en kinderen structuur te bieden door jouw zorgzaamheid en flexibele, vrolijke  karakter? Dan word je door het gezin met open armen ontvangen. Je sollicitatie ontvangen wij graag o.v.v. ‘Amsterdam Noord’.

Plaats: Amstelveen
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen:  dinsdag en woensdag 8.00-18.00 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisjes tweeling van net 1 jaar, jongetje van bijna 4 jaar

Leuk, relaxed gezin uit Amstelveen zoekt een gezellige, lieve nanny die het leuk vindt om actief met de kinderen op pad te gaan en leuke activiteiten te ondernemen, zoals knutselen of een spelletje spelen. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een tweeling, twee lieve meisjes van net 1 jaar en een gezellig, wijs jongetje dat in december 4 jaar zal worden. Tot die tijd is de opvang alleen voor de 2 meisjes, hun broertje blijft naar de crèche gaan tot 4 jarige leeftijd, daarna zal de nanny hem brengen naar en halen van school. De opvang is gewenst op dinsdag en woensdag van 8.00-18.00 uur. Het gezin woont in een kindvriendelijke buurt met het Amsterdamse bos en veel speeltuinen om de hoek. Het huis zelf heeft een gezellige tuin om lekker te kunnen vertoeven. Dit gezin maakt graag kennis met een nanny die het leuk vindt om de nieuwsgierigheid van de kinderen te stimuleren en altijd weer leuke nieuwe dingen te bedenken. De nanny kijkt goed naar de kinderen en hun ontwikkeling en kan dit goed terugkoppelen naar de ouders. De nanny is betrokken en voelt zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gezinsleven. De nanny is pro-actief ingesteld; stelt zelf boodschappenlijstjes op, pakt licht huishoudelijke taken op, zorgt dat de kinderen gezond eten, genoeg bewegen en goed in hun vel zitten. Voor de grotere klussen heeft het gezin een huishoudelijke hulp, de nanny ruimt de vaatwasser in en uit, haalt wanneer nodig wat kleine boodschappen, kookt een gezonde avondmaaltijd en houdt waar nodig het was- en strijkwerk bij. Heeft deze leuke functie voor langere termijn jouw interesse gewekt, dan wil dit gezin graag met je kennismaken! Je sollicitatie verwelkomen wij o.v.v. 'Amstelveen 2’. 

Plaats: Wassenaar
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen:  donderdag en vrijdag 8.00-18.00 uur
Startdatum: per 1 september 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder en zoontje van bijna 4 jaar

Voor een liefdevol gezin uit Wassenaar met een schattig zoontje van bijna 4 jaar oud zijn wij op zoek naar een TopNanny. De werkdagen zijn donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 18 uur. Het kindje zal binnenkort naar school gaan. De nanny haalt en brengt het jongetje en wanneer hij op school zit is er ruimte voor extra taakjes (zie onderstaande omschrijving in deze vacature). Startdatum dienstverband: 1 september 2019. Zorgzaamheid en structuur zijn jou op het lijf geschreven. Dit harmonieuze gezin woont in een ruim huis in een rustige wijk. De ideale nanny voor dit gezin is flexibel en vanzelfsprekend heb je voldoende werkervaring met kinderen van deze leeftijd. Je kunt rust en regelmaat, maar ook gezelligheid en geborgenheid  brengen. Je gaat kindvolgend te werk, bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en stimuleert waar nodig. De nanny waar dit gezin graag mee werkt, is betrouwbaar, verzorgend en een kei in structuur aan brengen in de dag. Binnen de kaders heb je alle vrijheid om heerlijk te gaan wandelen, naar de kinderboerderij te gaan, een speeltuin te bezoeken of er thuis een knusse dag van te maken. Ook vergeet je de knuffels niet. Je rookt niet, een rijbewijs is gewenst. Buiten de verzorging van het jongetje behoort het verrichten van licht huishoudelijke werkzaamheden ook tot jouw takenpakket; wassen, wanneer nodig een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen en je zorgt voor een gezonde maaltijd op tafel.  Heeft deze leuke, functie jouw interesse gewekt en  ben jij die kandidaat die er met dit knulletje een fijne tijd van kan maken? Dan zien wij  graag jouw reactie tegemoet o.v.v. 'Wassenaar'.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen: maandag en donderdag van 8 uur tot 19 uur ( zeer wrsch mogelijkheid tot uitbereiding naar 3 dagen in 2020)
Startdatum: 1 augustus 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van 3 jaar en jongen van 1.5 jaar
 
Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een zachtaardig, bezig ventje van 3 jaar dat graag in beweging is en een stoer, vrolijk ventje van 1.5 jaar. Beide jongens zijn gek op elkaar, tevreden van aard en makkelijk in de omgang.
Het gezin woont in Amsterdam Oud-Zuid (nabij Olympiaplein), waar veel kindvriendelijke faciliteiten zijn. De nanny voor dit gezin is liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een wandeling in de buurt, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in het park. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen en ben je op de hoogte van de ontwikkeling van de kinderen. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen en uitjes te ondernemen. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk van het gezin wordt, jij zal dan ook warm opgenomen worden in het gezin. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, simpele maaltijd te koken etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is, de kinderen gegeten hebben en fris gewassen in pyjama zitten. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam’.

Plaats: Badhoevedorp
Aantal werkuren per week: 21 uur per week
Werkdagen: maandag en dinsdag 8.00-18.30 uur
Startdatum: 1 september 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 zoontjes

Voor een gezellig gezin in Badhoevedorp met 2 zoontjes van respectievelijk 3,5 jaar en net 1 jaar oud, zoeken wij een liefdevolle, zorgzame nanny die het zowel leuk vindt om met de jongens dingen te ondernemen, als in en om het huis bezig te zijn. Hierbij mogen de jongens best uitgedaagd worden om nieuwe dingen te proberen. Het oudste jongetje is een zorgzame, lieve jongen. Hij vindt het leuk om in een speeltuin met andere kinderen te spelen, maar is ook goed in staat om thuis zelfstandig met zijn auto’s, blokken, theeservies of tekenspullen te spelen. Zijn jongere broertje is een actief mannetje, nieuwsgierig en wil graag overal gezellig bij zijn. De opvang is gewenst op maandag en dinsdag van 8.00-18.30 uur. Het gezin zal vanuit Amsterdam naar Badhoevedorp gaan verhuizen. Daar zullen zij eerst een tijdelijke huurwoning betrekken, waarna (naar verwachting in juni 2020) het nieuwe huis opgeleverd zal worden. Startdatum dienstverband: 1 september 2019. Het oudste jongetje wordt in oktober 4 jaar en zal dan naar school gaan. Het hebben van een rijbewijs is een pré. Het gezin heeft naast een auto, echter ook een fiets dan wel een elektrisch ondersteunende bakfiets ter beschikking staan. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp, die ook strijkt. Als nanny behoort tot jouw takenpakket; de was aanzetten en ophangen, een lekkere avondmaaltijd koken en incidenteel een boodschapje halen. Denk jij de kandidaat te zijn die wij zoeken om per september bij dit fijne gezin aan de slag te gaan? Dan zien wij jouw reactie met plezier tegemoet o.v.v. ‘Badhoevedorp’.

Plaats: Zwolle
Aantal werkuren per week: 30 uur per week
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag 8.00-18.00 uur
Startdatum: inwerken vanaf half augustus, start dienstverband 1 september 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochtertje op komst
 
Voor aanstaande ouders die begin juli hun eerste baby verwachten, zijn wij op zoek naar een vriendelijke, positieve nanny met humor die zelfstandig te werk gaat en met beide benen op de grond staat. Het gezin woont nu nog in de buurt van Heerenveen. Zij hebben een huis gekocht in Zwolle en zullen waarschijnlijk 1 maart 2020 de verbouwde woning betrekken. De nanny zal vanaf half augustus tot de verhuizing naar de nieuwe woning tijdelijk bij het gezin in Friesland werken. De nanny voor dit gezin is liefdevol, heeft een flexibele instelling en rookt niet. Daarnaast is affiniteit met dieren zeer belangrijk, aangezien het gezin in een gemoderniseerde woonboerderij woont met kleinschalig een aantal boerderijdieren, waaronder een aantal schapen, 2 koeien en 2 paarden. Daarnaast zijn er meerdere Maine Coon katten in huis. Dit is de woonsituatie in Friesland welke ook zal gelden in Zwolle. Het gezin hecht veel waarde aan nuchterheid, gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Je denkt mee, bent netjes en vindt het niet erg als zaken een keer anders lopen dan gepland. Naast de liefdevolle verzorging van de baby ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, wat wegstrijken, de vaatwasser in- en uitruimen en maak je soms een lekkere warme maaltijd in overleg. Tevens behoort stofzuigen i.v.m. de aanwezigheid van de dieren ook tot het takenpakket. Gezien de ligging van het huis is een rijbewijs en eigen vervoer noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen. Het gezin is op zoek naar een nanny die een lange termijn samenwerking aan wil gaan en mee kan groeien met het gezin de aankomende jaren. Ben jij die leuke kandidaat die enthousiast is geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Zwolle’.

Plaats: Zeist
Aantal werkuren per week: 24-26 uur
Werkdagen: zie vacature omschrijving
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochters (van 7 jaar en bijna 4 jaar)
Functie in loondienst
 
Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een vrolijk, sociaal meisje van 7 jaar dat in het turn-selectieteam zit en een gezellig veel kletsend meisje dat in juni 4 jaar wordt, graag dingen samen doet en dol is op dansen. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand.
 
Deze familie is op zoek naar een nanny op de volgende dagen en opvangtijden: maandag, dinsdag en donderdag 13.00-18.00 uur, vrijdag 8.30-18.00 uur. Het jongste meisje zal vanaf de zomer naar de basisschool gaan en is het 1e jaar nog vrij op vrijdag. Op die dag is dan ook hele dagopvang gewenst. De vrije dag op woensdag is flexibel, dat zou in overleg ook dinsdag of donderdag kunnen zijn. In dat geval wordt het aantal uren iets meer omdat je op woensdag eerder moet starten. Eens per 2 weken een avond oppassen en af en toe in het weekend zou fijn zijn. Startdatum dienstverband: indien mogelijk zo spoedig mogelijk, maar de juiste klik is belangrijker. Het betreft een functie in loondienst.
 
De nanny waarmee dit gezin graag kennis maakt heeft humor, is emotioneel stabiel, flexibel, heeft een groot empathisch vermogen en is actief. Je bent goed in het managen van een huishouden met werkende ouders, je bent praktisch ingesteld, denkt vooruit, vertoont daadkracht en bent communicatief vaardig. Binnen de kaders van de dag heb je alle vrijheid om met de kinderen spelletjes te doen, ze te begeleiden bij het spelen met elkaar of met vriendjes en vriendinnetjes en op ontdekkingsreis te gaan, van het zoeken van diertjes in de tuin tot het bouwen van een hut in huis. Je hebt er alle vrijheid in. Verder ga je regelmatig met de kinderen naar dansles, turnles en/of zwemles.
 
Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten zoals de was, de afwasmachine uitruimen, boodschappen doen en aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd huis en heb je voorbereidingen getroffen voor het eten. Strijken en schoonmaken behoren niet tot je taken. Op de kortere opvangdagen start je de werkdag om 13.00 uur met de huishoudelijke taken en om 15.00 uur haal je de kinderen uit school. Een rijbewijs is noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen, een auto is beschikbaar.
 
Denk jij dé nanny te zijn voor dit positief ingestelde gezin waarbij plezier maken hoog in het vaandel staat en kan jij op een liefdevolle manier de opvang voor deze 2 vrolijke zusjes verzorgen? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Zeist-loondienst”.

Plaats: Amsterdam (Oost)
Gezocht: 2 nannies die beiden 20 uur (2 dagen) zullen werken
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 8.00-18.00 uur
Gezinssamenstelling: aanstaande ouders met tweeling op komst

Voor aanstaande ouders met tweeling (jongetje + meisje) op komst wonende in Amsterdam zijn wij op zoek naar 2 lieve nanny’s in een duo baan. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Beide nannies verzorgen 2 dagen opvang. Startdatum dienstverband; in overleg afhankelijk van geboortedatum kindjes, richtlijn is half november 2019 om te starten met inwerken wanneer moeder aan het einde van haar verlofperiode is. Werktijden 8.00-18.00 uur. Het gezin woont in een appartement van 120 m2 in A’dam-Oost, 3 hoog, zonder lift, 2 woonverdiepingen. Twee aanhankelijke katten vergezellen het gezin. De tweeling zal bij elkaar op de kamer slapen. Het appartement heeft een grote open keuken en een dakterras. Ze wonen in het leukste stukje Oost bij de Linnaeusstraat en de Middenweg met supermarkten, winkeltjes en speeltuinen op loopafstand, precies tussen Oosterpark en Park Frankendael. De nanny’s waar dit gezin graag kennis mee maakt, zijn assertief en flexibel. Je denkt mee, pakt zelf dingen op en overlegd wanneer nodig. Een rijbewijs voor deze functie is niet noodzakelijk. Je rookt niet. Je biedt naast liefde, warmte en huiselijkheid veel stimulans aan de kinderen; zingen, spelen, voorlezen, ontdekken etc. Dit alles in de lijn van de ontwikkeling van de kindjes. Je bent daarom ook een kei in het observeren zodat je direct kunt inspelen op de behoefte en ontwikkeling van de kindjes. Naast de verzorging van de kinderen ben je tevens bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten, wat kind gerelateerd is. Vind je koken op zijn tijd leuk dan wordt dat ook zeer gewaardeerd. Ben jij die verzorgde, lieve, nanny waar dit fijne gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam-Oost”.

Plaats: Haarlem
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag en dinsdag (12.00-19.00), woensdag (12.00-18.00)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 dochters

Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 zusjes van respectievelijk 10 jaar, 9 jaar en bijna 6 jaar oud. Het oudste meisje gaat naar een speciale school omdat ze autistisch is en een verstandelijke beperking heeft. Het is een intens lief meisje, die gedijt bij een duidelijke dagindeling en rust en regelmaat. Ze geeft bijzonder veel liefde en warmte. Zij gaat tot 14:30 naar school, de andere meisjes op maandag en dinsdag tot 15:00 uur dus dat sluit perfect op elkaar aan. Op woensdag zijn de jongere zusjes om 12:15 vrij en wordt het oudste meisje om 15:00 uur opgehaald. De middelste is een wijs en verstandig meisje. Ze is vrolijk, gaat op woensdag naar musicals en speelt graag met haar vriendinnen of wandelt met hond. De jongste is een kleine, vrolijke deugniet die houdt van het leven en grapjes maken. Ze zit op woensdag op zwemles en houdt verder heel erg van afspreken met vriendinnen, fietsen om het park en spelende haar zussen en de hond. Alledrie zijn het heel betrokken, lieve, warme meisjes die het gezinsleven koesteren. Deze leuke familie woont in een ‘Pipi Langkous’ huis met hoge plafonds, het huis ligt vlakbij het bos (3 minuten lopen), vlakbij het centrum en ook dichtbij het strand. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. Het gezin heeft twee keer in de week een huishoudelijke hulp, de nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke meiden van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Haarlem’.

Plaats: Amsterdam-Zuid
Gewenste startdatum: week van 29 april
Werkdagen: dinsdag en donderdag
Werktijden: 7.30-18.00 uur
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter 3 jaar en zoontje 5 maanden

Voor een fijn, georganiseerd gezin dat veel aandacht voor elkaar en de kinderen heeft zoeken wij een zorgzame, zachtaardige nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisje van 3 jaar en een jongetje van 5 maanden oud. De opvang is gewenst op dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.00  uur. Startdatum dienstverband: week van 29 april. Dit gezin hecht waarde aan een vertrouwde, warme, gezellige en veilige omgeving, voor zichzelf en voor de kinderen. Dit gezin woont in een ruim huis in Amsterdam Zuid met een fijne achtertuin om heerlijk te vertoeven. Het meisje gaat op beide opvangdagen ’s ochtends naar de peuterspeelzaal, wat ongeveer 7 minuutjes lopen is vanaf de woning van het gezin. Een rijbewijs is niet nodig voor deze vacature. Zij heeft een heel enthousiast karakter, is een vrolijk en communicatief meisje. Zij houdt erg van buiten spelen, voetballen, steppen maar ook binnen in huis spelen met duplo vindt ze geweldig. Het is een enorm gezellige kletskous. Haar babybroertje is een heel zachtaardig, rustig, vrolijk jongetje en doet het super goed. De kinderen zijn prioriteit nummer 1, verder zorg je dat de was en de strijk bijgehouden wordt, doe je wanneer nodig een boodschapje en help je in overleg het avondeten voor te bereiden. Ben jij die energieke, ondernemende nanny die er een leuke tijd van kan maken samen met deze lieve kinderen? Dan kom je ook nog eens te werken in één van de leukste wijken van Amsterdam! Mooie brede lanen om heerlijk te wandelen en neer te strijken in het Vondelpark voor een gezellige picknick met de kinderen. Dat is toch wel een hele leuke job! Stuur snel je sollicitatie in o.v.v. ‘Amsterdam-Zuid’. 

Plaats: Utrecht (Oog in Al)
Aantal werkuren per week: 20  uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 vrolijke kinderen
 
Dit lieve, rustige gezin met een extravert, leergierig meisje van bijna 6 jaar wat van grapjes houdt, een lieve 3,5 jarige jongen die van knuffelen houdt en hun gezellige broertje van 1,5 jaar oud. Als nanny ben je liefdevol consequent, zorg je voor ritme en regelmaat en sta je stevig in je schoenen om de reuring van de dag met 3 kinderen in goede banen te leiden. De universele waarden en normen breng je consequent maar spelenderwijs over op de kinderen. Naast deze punten is het van groot belang dat jij als nanny zorgzaam, betrouwbaar en actief bent. Tevens  zorg je voor een gezellige, warme sfeer en ben jij kampioen knuffels uitdelen. Je bent open, vrolijk, professioneel, humoristisch en flexibel. Houd je van gezelschapsspelen dan is dit een grote pré, de kinderen zijn er dol op! Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Je zorgt ervoor dat er een lekkere maaltijd op tafel staat 's avonds. Ben jij de ervaren, warme nanny waar dit gemoedelijke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Utrecht Oog in Al’.

Plaats: Amsterdam (nabij WTC)
Werkdagen:  maandag en dinsdag 8.00-18.00 uur en woensdag om de week (andere opvangdagen zijn eventueel bespreekbaar)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 3 jaar en jongetje van 14 maanden oud
 
Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van 3 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en haar broertje van 14 maanden is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’.