Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


Sollicitaties voor onderstaande openstaande vacatures ontvangen wij graag via info@topnanny.nl

Plaats: Velsen-Zuid
Aantal werkuren per week: 20  uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur (3 dagen per week is eventueel bespreekbaar)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 kinderen
 
Voor een rustig gezin in Velsen-Zuid zijn wij op zoek naar een hartelijke nanny. De opvang is voor een meisje van 4,5 jaar, een jongetje van bijna 3 jaar en hun babybroertje van 8 maanden oud.  Dit gezin woont in een half vrijstaande woning in een groene wijk, met het park op nog geen 100 meter afstand en de duinen binnen 5 minuten fietsen. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt is iemand die een basis van liefde en vertrouwen biedt en rust uitstraalt. Die consequent is in het stellen van grenzen en een veilige omgeving voor de kinderen kan bieden. Als het oudste kind op school zit, maak je er met de jongste kinderen een gezellige dag van. De school zit op 5 minuten fietsafstand, er is een elektrische bakfiets aanwezig. Een rijbewijs is handig, maar niet nodig voor deze functie. Steekwoorden voor de nanny waar dit gezin naar op zoek is: buitenmens, voorlezen, meedoen, rustig. Het meisje van 4,5 jaar is heel nieuwsgierig, een vraag als ‘waarom draait de aarde’ zal zij graag stellen aan de nanny. Zij houdt verder erg van lezen, fröbelen en verkleden. Haar broertje van bijna 3 kan heel goed zelf spelen, is rustig, bij hem zijn puzzels, lezen uit het piratenboek en memory favoriet. De baby is heel vrolijk en vindt het heerlijk om te knuffelen. Je hebt alle vrijheid, binnen de kaders van het ritme van de kinderen, om leuke activiteiten met ze te ondernemen; naar de bibliotheek, fietsen in de duinen, buitenspelen. Het gezin kookt zelf de avondmaaltijd, zij vinden het fijn als de kinderen actief meedoen met de ‘grote mensen’ activiteiten, zoals helpen met avondeten voorbereiden, opruimen, klusjes doen, boodschapje halen etc. Beelschermen voor de kinderen worden vermeden. Zij zijn dol op lezen en voorgelezen worden. Spelenderwijs wordt de ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Ben jij die lieve nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag je reactie o.v.v. “Velsen Zuid”.

Plaats: Utrecht (Oog in Al)
Aantal werkuren per week: 20  uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: 1 april 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 vrolijke kinderen
 
Dit lieve, rustige gezin met een extravert, leergierig meisje van bijna 6 jaar wat van grapjes houdt, een lieve 3,5 jarige jongen die van knuffelen houdt en hun gezellige broertje van 1,5 jaar oud. Als nanny ben je liefdevol consequent, zorg je voor ritme en regelmaat en sta je stevig in je schoenen om de reuring van de dag met 3 kinderen in goede banen te leiden. De universele waarden en normen breng je consequent maar spelenderwijs over op de kinderen. Naast deze punten is het van groot belang dat jij als nanny zorgzaam, betrouwbaar en actief bent. Tevens  zorg je voor een gezellige, warme sfeer en ben jij kampioen knuffels uitdelen. Je bent open, vrolijk, professioneel, humoristisch en flexibel. Houd je van gezelschapsspelen dan is dit een grote pré, de kinderen zijn er dol op! Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Je zorgt ervoor dat er een lekkere maaltijd op tafel staat 's avonds. Ben jij de ervaren, warme nanny waar dit gemoedelijke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Utrecht Oog in Al’.

Plaats: Vinkeveen
Werkdagen:  dinsdag en donderdag 7.30-18.30 uur
Startdatum: half mei 2019
Gezinssamenstelling: aanstaande ouders met tweeling op komst

Voor een hecht, ontspannen gezin uit Vinkeveen zoeken wij een lieve, zorgzame nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een jongens-tweeling op komst. Verwachte geboortedatum van de kindjes ligt rond eind maart. Startdatum dienstverband; half mei 2019. De gewenste opvangdagen zijn dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur. Eventueel is een combinatie van 2 andere dagen bespreekbaar. De woonlocatie ligt in het mooie Vinkeveen. Het betreft een hoekhuis, een mooie luxe woning van alle gemakken voorzien in een kinderrijke, groene omgeving. Het winkelcentrum is aan het einde van de straat. De aanstaande ouders hechten  waarde aan een nanny die de juiste waarden en normen met zich mee brengt, vanuit het hart en met plezier de kinderen een actieve maar ook stabiele dag bezorgd. De nanny waar dit gezin graag mee wil kennis maken en een langdurige samenwerking mee wil aangaan, is enthousiast, creatief, zelfstandig en zorgt voor een huiselijke sfeer als de ouders aan het werk zijn. Een vast ritme en structuur voor de baby’s vinden de ouders belangrijk. Spelenderwijs dient de ontwikkeling van de kinderen te worden gestimuleerd. De nanny voor dit gezin geeft een goede communicatie naar de ouders, geeft aan waar behoefte aan is, wat de kinderen allemaal doen en leren en is niet te vergeten ook in voor een grapje. Tevens is de nanny bereid om naast de verzorging van de kinderen licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; was in de wasmachine, een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen en de bereidheid om voor het gezin een gezonde maaltijd te koken. Een rijbewijs is handig, maar geen vereiste. Bent jij die daadkrachtige, warme nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie o.v.v. ‘Vinkeveen’. 

Plaats: Amsterdam (nabij WTC)
Werkdagen:  maandag en dinsdag 8.00-18.00 uur en woensdag om de week (andere opvangdagen zijn eventueel bespreekbaar)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 3 jaar en jongetje van 14 maanden oud
 
Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van 3 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en haar broertje van 14 maanden is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’.

Plaats: Amsterdam (nabij Rembrandtpark)
Werkdagen:  maandag, dinsdag en donderdag 7.30-17.30 uur
Startdatum: per 1 april 2019
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongetje van bijna 3 jaar en tweeling (broertjes) van 7 maanden oud
 
Dit open, gezellige gezin bestaat uit een blij, vrolijk en charmant jongetje van bijna 3 jaar en de tweeling van 7 maanden oud. Tevens heeft het gezin een kat als huisdier.  Dit gezin is op zoek naar jou! Het gezin woont in een ruim appartement in Amsterdam West, nabij het Rembrandtpark. Er is parkeergelegenheid aanwezig. Dit gezin is op zoek naar een betrouwbare en flexibele nanny die continuïteit en structuur biedt. Iemand die pro actief is wat betreft het oppakken van huishoudelijke taken en assertief is in het ondernemen van activiteiten, die naar buiten gaat met de kinderen en de kinderen uitdaagt op pedagogisch vlak. Het gezin wil graag kennismaken met iemand die een aanvulling is op het gezin, iemand die uit zichzelf teruggeeft hoe de dag is verlopen. Het oudste jongetje gaat vanaf april 2 ochtenden naar de peuterspeelzaal. Van nature kan jij geborgenheid, samenhorigheid en gezelligheid bieden. Een negatieve situatie draai jij met je gevoel voor humor en je positieve levensinstelling zo weer om naar een positieve situatie. Ook vergeet jij hierbij de knuffels niet. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de energieke, open, vrolijke  nanny waar dit  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam nabij Rembrandtpark'.

Plaats: Gulpen (provincie Limburg)
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: woensdag en donderdag 8.00-18.00 uur
Gewenste startdatum: in overleg
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoons en 1 dochter

Voor een lief gezin uit Gulpen zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 3 kinderen; een 6 jarige gevoelige, nieuwsgierige jongen, een  4 jarige durfal die dol is op klimmen en klauteren hun lieve zusje van net 3 jaar oud. Tevens heeft het gezin een poes.  De opvang is gewenst op woensdag en donderdag van 8 uur tot 18 uur. Totaal aantal uren dienstverband 20 uur per week. In overleg zouden 2 andere werkdagen per week eventueel ook mogelijk zijn. Dit betreft een zwangerschapsverlof, de periode van het dienstverband is: 6 maart 2019 – 26 juni 2019, eerder starten is bespreekbaar. Het gezin woont in een ruime twee onder een kap woning met een prachtig uitzicht op het landschap van Zuid Limburg. Dit zachtaardige gezin maakt graag kennis met een nanny die een kei is in het aangeven van structuur en grenzen, dit alles op een lieve, duidelijke manier. Jij als nanny vindt het heerlijk om een combinatie te maken van de gezelligheid in huis en leuke uitstapjes maken met de kinderen buitenshuis.  Een heerlijke wandeling, een speeltuintje bezoeken of gezellig op de grond met speelgoed spelen; jij voelt aan waar behoefte en tijd voor is. Observeren en inspelen op de individuele behoefte van elk kind is vanzelfsprekend voor jou. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het avondeten is voorbereid. Heeft deze leuke functie je interesse gewekt en ben jij die verantwoordelijke nanny die ook de knuffels niet vergeet ? Dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Sollicitaties ontvangen wij graag o.v.v. “Gulpen”.

Plaats: Heemstede
Aantal werkuren per week: 26,5 uur per week
Werkdagen:  dinsdag, woensdag en vrijdag (maandag, dinsdag en woensdag is ook mogelijk); 2 dagen van 8.00-18.00 uur en 1 dag van 11.30-18.00 uur (dan is de jongste naar de peuterspeelzaal)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 jongens en een meisje

Voor een vrolijk gezin met twee actieve jongens (bijna 8 jaar oud en 2 jaar oud) en dromerig meisje (bijna 6 jaar oud) zoeken wij een warme, gezellige nanny die onderdeel van het gezin wil worden. Iemand die graag meespeelt, maar ook duidelijkheid en structuur biedt. Iemand die de kinderen graag één voor één wilt leren kennen en ze helpt klaarstomen voor de grote wereld. Er zijn een paar duidelijke regels (bv. voor tv kijken en eten), maar verder mag er veel. Het gezin woont in een vrijstaand huis met fijne (speel)tuin. In de straat wonen veel kinderen, de winkels zijn dichtbij. De school is 5 minuten fietsen. De 2 oudste kinderen gaan naar school, de jongste is thuis. Op dinsdag hebben de oudste kinderen na school geen activiteiten en spelen dan graag met vriendjes. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar hockey en ballet. Het gezin heeft op een paar tropische vissen na geen huisdieren. Het hebben van een rijbewijs is een enorme pre. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp, het avondeten koken en wanneer nodig verse boodschapjes halen behoort tot het takenpakket. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Heemstede”.