skip to Main Content
0575-848432 informatie@topnanny.nl

Nanny opleiding met vergoeding van de kosten

Ben je nog geen Nanny, maar heb je wel oppas ervaring? Volg dan de opleiding bij  Diplomaroute.nl  en word een gekwalificeerde Nanny aan huis. Als je, je Diploma hebt behaald en je gaat werken via TopNanny, dan vergoeden wij 50%van de opleiding.  Als je bent gestart als Nanny via TopNanny dan hebben we regelmatig contact en begeleiden wij jou tijdens je werkzaamheden.

Voldoe je aan onderstaande eisen? Neem dan direct contact met ons op.

  • Je bent 21 jaar of ouder.
  • Je spreekt en schrijft Nederlands
  • Je voldoet aan de wettelijke toelatingseis. Klik hier voor meer informatie over vooropleiding en toelating tot mbo niveau 2.
  • Je hebt voldoende praktijkervaring met alle aspecten waar een nanny mee te maken krijgt. Controleer voor goed of je ervaring hebt met alle aspecten van het gastouderschap. Klik hier voor een omschrijving van de praktijkervaring die je nodig heeft.
  • Je hebt minimaal 2 jaar kinderen opgevoed en je hebt het afgelopen jaar minimaal 40 uur praktijkervaring opgedaan met oppassen op andere kinderen.
  • Als je zelf geen kinderen hebt opgevoed heb je in de afgelopen twee jaar minimaal 120 uur praktijkervaring opgedaan, waarvan tenminste 20 uur in het afgelopen jaar

Na het ontvangen van jouw diploma kunnen wij jou inschrijven in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierdoor hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag.

Vraag ons naar de voorwaarden van deze overeenkomst.

Back To Top