Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


Sollicitaties voor onderstaande openstaande vacatures ontvangen wij graag via info@topnanny.nl

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 8 uur tot 19 uur (maandag/donderdag is eventueel ook mogelijk)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van 2 jaar en een baby jongen geboren november 2017

Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een zachtaardig bezig ventje van 2 jaar dat graag in beweging is en een vrolijke jongen geboren november 2017. Beide jongens zijn gek op elkaar, tevreden van aard en makkelijk in de omgang. Het gezin woont per 1 juni aanstaande in Amsterdam Oud-Zuid (nabij Olympiaplein). Een parkeervergunning kan zeer waarschijnlijk beschikbaar worden gesteld. De nanny voor dit gezin is  liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een wandeling in de buurt, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in het park. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen en ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen maar vergeet daarbij het ritme van de kinderen niet. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk van het gezin wordt, jij zal dan ook warm opgenomen worden in het gezin. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, simpele maaltijd te koken etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is, de kinderen gegeten hebben en fris gewassen in pyjama zitten. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam’.

 Plaats: Alicante, Spanje
Aantal werkuren per week: fulltime functie in loondienst
Periode: 1 mei 2018 tot eind september 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter van 6, zoon van 3 en baby (dochter) geboren half maart 2018

Voor een open, liefdevol Nederlands gezin wonende in Spanje (Alicante) zoeken wij een warme, daadkrachtige en flexibele nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een lieve, gevoelige dochter van 6 jaar die erg van knuffelen houdt, een vrolijke, makkelijke zoon van 3 jaar die zichzelf heel goed kan vermaken en hun lieve baby zusje, geboren half maart 2018. Deze inwonende fulltime functie is per direct tot eind september 2018. Ouders leven gescheiden, maar wel in dezelfde straat. De 2 oudste kinderen gaan dagelijks naar school van 8.45 tot 16.45 uur in de maand mei, in juni zitten zij dagelijks op school tot 15.00 uur, in juli gaan zij naar de zomerschool in het dorp van 9.00-14.00 uur en in de maand augustus hebben zij vakantie en zal moeder 3 weken op vakantie gaan naar Ibiza met de kinderen, de nanny zal dan meegaan.  De kinderen worden meertalig opgevoed. Thuis spreken zij Nederlands, op school wordt er Engels en Spaans gesproken. Het huis ligt net buiten het dorp (op loopafstand). Rondom het huis is een ruime tuin met daarin een zwembad en een royaal buitenterras met barbecue en buitenkeuken en buitenwoonkamer. Naast het huis bevindt zich het appartement voor de nanny. Dit appartement bestaat uit een woonkamer, slaapkamer en eigen badkamer, er zit airconditioning in het appartement en een tv met Nederlandse zenders. Er worden veel leuke dingen ondernomen met de kinderen zoals lekker uit eten, naar het strand, de dierentuin, het zwembad of de speeltuin. Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen is een rijbewijs verplicht, een auto staat ter beschikking. Het gezin heeft 2 kleine hondjes die buiten wonen. Voor deze familie zijn wij op zoek naar een spontaan iemand die liefdevol, verantwoordelijk en geduldig met de kinderen omgaat. Iemand die van aanpakken weet en zelf initiatief toont. Voor het echte schoonmaakwerk heeft het gezin 2x per week een schoonmaakster, van de nanny wordt verwacht dat zij meehelpt met het huishouden, dat wil zeggen kleding klaar leggen voor de kinderen, de was bijhouden en wanneer nodig boodschappen doen. De kinderen eten hun warme maaltijd op school. Ben jij er klaar voor om deze geweldig leuke uitdagende functie in het zonnige Spanje voor een paar maanden te gaan vervullen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet onder vermelding van ‘Spanje’.

Plaats: Abcoude
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en een dochter van 2 jaar
 
Dit leuke gezin met dochtertje van 2 jaar is op zoek naar een zorgzame, warme nanny voor 2 dagen per week. Het meisje is enorm vrolijk en leergierig en gaat graag op onderzoek uit. Als nanny is het belangrijk dat je huiselijke warmte en geborgenheid weet te creëren en over te brengen. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en weet dit spelenderwijs te stimuleren. Naast het bieden van warmte en geborgenheid zal je van het gezin alle vrijheid krijgen om leuke activiteiten binnen- en buitenshuis te ondernemen. Ondanks de vrijheid hou je het ritme van de dag in de gaten. Als nanny sta je open in het leven, ben je vrolijk van aard, werk je vanuit je hart en ben je een kei in structuur aanbrengen. Je gebruikt je humor om negatieve situaties om te buigen in positieve resultaten. Je biedt uitdaging aan het meisje zodat zij zich optimaal en zo breed mogelijk kan ontwikkelen. Daarbij ben je consequent, liefdevol en duidelijk in je communicatie. Uiteraard vergeet je de humor niet. Als nanny werk je nauw samen met de ouders. Je zorgt ervoor dat de dag geruisloos doorloopt als ouders aan het werk is. Een open communicatie, overleg en zelfstandigheid is dan ook van groot belang.  Naast de verzorging van het meisje ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien, de vaatwasser in-en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het eten op tafel staat. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Spreekt dit gezellige gezin jou aan en vind jij het een uitdaging om structuur te bieden door jouw zorgzaamheid en flexibele, vrolijke  karakter? Dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Je sollicitatie mag je sturen o.v.v. ‘Abcoude’.

Plaats: Amsterdam (nabij Rembrandtpark)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week, andere week 30 uur per week van 7.30 uur tot 17.30 uur.
Werkdagen:  ene week 2 dagen per week, andere week 3 dagen per week. Dagen in overleg in te delen.
Startdatum: 15 september 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongetje van 2 jaar en tweeling verwacht juni 2018.
 
Dit open, gezellige gezin bestaat uit een blij, vrolijk en charmant jongetje van 2 jaar. In juni dit jaar wordt de jongenstweeling verwacht. Tevens heeft het gezin een kat als huisdier.  Dit gezin is op zoek naar jou! Het gezin woont in een ruim appartement in Amsterdam West, nabij het Rembrandtpark. Er is parkeergelegenheid aanwezig. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, is energiek, enthousiast en open van karakter. Ook ben je creatief en kan je lekker gek doen met de kinderen zonder daarbij het overzicht te verliezen. Je heb rust, regelmaat en reinheid hoog in het vaandel staan en weet een prima balans te creëren tussen huiselijke gezelligheid en activiteiten buitenshuis. Van nature kan jij geborgenheid, samenhorigheid en gezelligheid bieden. Een negatieve situatie draai jij met je gevoel voor humor en je positieve levensinstelling zo weer om naar een positieve situatie. Ook vergeet jij hierbij de knuffels niet..Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel.
Ben jij de energieke, open, vrolijke  nanny waar dit  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam nabij Rembrandtpark'.

Plaats: Middenbeemster
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen:  woensdag en donderdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 meisjes en een jongen

Dit open, warme  gezin met  een sociaal, slim meisje van 4 jaar, een goedlachse 2 jarige jongen een lief, vrolijk baby meisje geboren november 2017  is op zoek naar een flexibele TopNanny met een positieve levensinstelling. Als nanny heb je een helicopterview, ben je consequent, bied je regelmaat maar ook vrijheid, ben je rustig van aard, kan je gerichte 1 op 1 aandacht geven en  ben je kampioen knuffels uitdelen. Naast deze eigenschappen heb je ervaring met baby’s en ben je energiek genoeg om fijne activiteiten te ondernemen met de kinderen als de dag dat toelaat. Voor de kinderen is het van belang dat je als nanny zorgt voor huiselijke geborgenheid, dat de kinderen ‘kind’ kunnen zijn en hun energie kwijt kunnen. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind, is je observatievermogen groot en heb je een signalerende rol als TopNanny. Het gezin woont in een ruim nieuwbouw met een heerlijke tuin  waar je heerlijk kan vertoeven met de kinderen. Een bakfiets is aanwezig voor activiteiten buitenshuis. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Roken is een absolute ‘no go’. Ben jij de lieve  nanny waar dit hartelijke  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Middenbeemster’.

Plaats: Vreeland
Aantal werkuren per week: 22 uur
Werkdagen:  maandag en dinsdag van 07.30 – 18.30 uur
Startdatum; zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongen 2 jaar

Voor een gezellig, hard werkend gezin in Vreeland zijn wij op zoek naar een lieve  nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een schattig, vrolijk jongetje van 2 jaar (januari 2016) dat dol op knuffelen is en graag vermaakt wordt. Het gezin woont in een ruime woning met veel natuur rondom. Een rijbewijs is een vereiste om voor deze vacature in aanmerking te komen. Het gezin is op zoek naar een nanny met een open persoonlijkheid en eerlijkheid/betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Als nanny heb je van nature een kindvolgende werkwijze; je ziet de behoefte van het kind en speelt hier op in zonder daarbij het ritme van de dag te verliezen. Je leeft volgens de universele waarden en normen en hebt goede manieren die je spelenderwijs overbrengt op het kindje en passend naar de leeftijd. Uiteraard vind je het heerlijk om naar buiten te gaan, je krijgt van het gezin hierin alle vrijheid. Een balans tussen uitstapjes en huiselijkheid is vanzelfsprekend voor jou. Naast de verzorging van het kindje ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; was in de wasmachine, was vouwen, stofzuigen, een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen. Ook zorg je aan het eind van de dag voor een opgeruimd huis en dat het eten op tafel staat.  Ben jij die niet rokende, praktisch ingestelde nanny die dit fijne gezin gezelligheid én professie kan bieden? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. “Vreeland”.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 30,75 uur per week
Werkdagen: 3 dagen per week; maandag, dinsdag, donderdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, zoon van 9, zoon van 7 en dochter van 2 jaar

Voor een gezellig gezin in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een liefdevolle, pro actieve nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 2 jongetjes; een blijde 9 jarige wijsneus en een stoere 7 jarige die stiekem dol is op knuffelen. Tevens heeft het gezin een schattig tevreden meisje van 2 jaar die dol op haar grote broers is. De opvang is gewenst op  maandag, dinsdag en donderdag  van 8.15 uur tot 18.30 uur.  Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gezin woont in een fijn, ruim appartement, met lift,  nabij het Amstelveld/Utrechtsestraat.  De school, clubjes, winkels, speeltuintjes en het park zijn op loopafstand. Jij kunt naast rust, ritme en regelmaat vooral veel gezelligheid, creativiteit en plezier brengen. Deze familie is op zoek naar een nanny die initiatief neemt, lekker met de kinderen naar buiten gaat en ze de ruimte geeft om spelenderwijs te leren. Als nanny kun je de kinderen vrijheid bieden binnen duidelijke kaders. Trefwoorden die bij jou passen zijn liefdevol consequent, opgewekt en nuchter in het leven staan.  Je vindt het een uitdaging om elk kind individueel te benaderen, kijkend naar de behoefte van elk kind. In de ochtend heerlijk knuffelen met het jongste kindje, in de middag lekker even naar buiten en tijdens het koken geniet je van vragen als  ‘waarom kwaken kikkers en drijven er wolken in de lucht?’. Jouw creativiteit wint het in dit soort situaties. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat.  Een rijbewijs is niet noodzakelijk, komt u toch met de auto dan is er een parkeerplek beschikbaar.  Bent u enthousiast geworden  en lijkt het u fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken  van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag uw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam Centrum 2”.

Plaats: Bussum (tijdelijke vacature ivm zwangerschapsverlof)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: woensdag en donderdag 8.00-18.00 uur (met uitloop naar 19.00 uur)
Startdatum: half juli 2018
Gezinssamenstelling: dochter van 7 jaar, zoon van 6 jaar en zoon van 3 jaar

Fijn gezin met een dochter van 7 jaar, een zoontje van 6  jaar en een zoontje van 3 jaar uit Bussum zoekt een tijdelijke lieve  nanny in verband met zwangerschapsverlof van de huidige nanny. De periode zal zijn van half juli 2018 tot en met 1 november 2018. De werkdagen zijn woensdag  en donderdag  van 8 uur tot 18 uur (met uitloop naar 19 uur).  De nanny waar dit gezin graag een samenwerking mee wil aangaan is flexibel ingesteld, enthousiast, creatief en ondernemend. Tevens weet jij als nanny de dag gestroomlijnd te laten lopen met schoolgaande kinderen, clubjes, speelafspraakjes etc.. Verdere sleutelwoorden voor deze functie: kordaat, behulpzaam, consequent, communicatief naar kinderen toe. De opvang van de kinderen staat op de eerste plaats maar je bent ook bereid licht huishoudelijke werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij zoal aan de vaatwasser in- en uitruimen, de kinderkamers bijhouden en een wasje draaien en vouwen. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp voor de schoonmaakklussen. Het avondeten voorbereiden behoort tot het takenpakket van de nanny. Bent u die zorgzame nanny die op zoek is naar een leuke tijdelijke  baan  bij een fijne familie? Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren o.v.v. 'Bussum'.

Plaats: Amsterdam (nabij WTC)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week of om de week 30 uur
Werkdagen:  maandag, dinsdag en in beginsel ook de woensdag om de week (dat heeft de voorkeur). Mochten  de woensdagen om de week erbij werken niet mogelijk zijn, dan kan in overleg ook alleen de maandag en dinsdag gewerkt worden.
Startdatum: februari/maart 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 2 jaar en jongen geboren november 2017
 
Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van 2 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en de baby jongen (november 2017) is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’.

Plaats: Breda
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: di en woe van 08:00 – 17:30 uur.
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisjestweeling uit september 2017

Voor een gezellig, open gezin uit Breda zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisjestweeling dat  in september 2017 is geboren. De opvang is gewenst op dinsdag en woensdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Je komt dan op een werkweek van 19 werkuren. Je krijgt een dienstverband van 20 uur per week. Het overige uur per week zal in overleg flexibel worden ingezet; bijvoorbeeld een extra avond of dagdeel. Startdatum dienstverband: in overleg zo spoedig mogelijk.

Dit nuchtere gezin maakt graag kennis met een nanny die gastvrij en open in het leven staat, net als het gezin zelf. Jij, als nanny werkt vanuit je hart en je bent een kei in het bieden van warmte, gezelligheid en onvoorwaardelijke liefde naar de kinderen toe. Eerlijkheid en echtheid staat ook hoog in het vaandel bij het gezin. Als nanny voel je aan waar behoefte en tijd voor is. Observeren en inspelen op de individuele behoefte van elk kind is vanzelfsprekend voor jou en je bent op de hoogte van kind-ontwikkeling. Jouw aandacht verdelen over 2 kinderen gaat je goed af. Tevens is het van belang dat je een goed hecht team vormt met de ouders om zo alles gestroomlijnd te laten lopen.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het avondeten is voorbereid. Heeft deze leuke functie jouw interesse gewekt en ben jij de pittige, verantwoordelijke nanny die ook de knuffels niet vergeet? Dan wil dit gezin graag met jou kennismaken. Jouw sollicitatie kun je sturen o.v.v. “Breda”.

Plaats: Aerdenhout
Aantal werkuren per week: 20 uur per week (evt. uitbreiding naar 30 uur)
Werkdagen: woensdag staat vast, andere dag is in overleg de dinsdag of de donderdag.
Tijden: 08:00 – 18:00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van bijna 4 jaar en een babyjongen.

Voor een hecht, ontspannen gezin uit Aerdenhout zoeken wij een lieve, sensitieve, goed ontwikkelde nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een enthousiaste, energieke jongen van bijna 4 jaar die dol is op bouwen en zijn baby broertje, geboren eind juni 2017. Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gaat om 2 dagen opvang per week. Eventueel uitbreiding naar 3 dagen. De woensdag staat vast, de andere dag(en) zijn in overleg de dinsdag en de donderdag. De tijden zullen van 8 uur tot 18 uur zijn.

Deze lieve familie woont in een ruime jaren 30 woning nabij het bos en de duinen, tevens is het station op 5-10 minuten afstand.  Een elektrische bakfiets is aanwezig. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt werkt vanuit haar hart en met plezier met kinderen. Je biedt een duidelijke structuur gedurende de dag, bent geduldig en hebt een positieve benadering. Belangrijk voor deze functie is dat jouw observatievermogen groot is; je benadert elk kind naar eigen behoefte en niveau en je hebt een brede invalshoek betreft de benadering. Vanuit het gezin krijg je alle vrijheid om leuke activiteiten te ondernemen. Dit kan van huiselijke aard zijn maar ook buitenshuis krijg je alle vrijheid om activiteiten te ondernemen; naar het bos, fietsen naar het strand, de speeltuin of heerlijk ravotten in de tuin.  Spelenderwijs stimuleer je de ontwikkeling van het kind maar je vergeet daarbij zeker jouw humor niet. Voor ouders ben je een sparringpartner, een open communicatie is van groot belang. Je bent ervaren en weet waarvoor je staat in jouw vak maar staat open voor andere inzichten.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; was in de wasmachine doen, een wasje vouwen,  een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen en de bereidheid om voor het gezin een gezonde maaltijd te koken.  Ben jij de empathische, warme nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag  jouw reactie o.v.v. “Aerdenhout”.

Plaats: Zeist
Aantal werkuren per week: 40
Werkdagen: 4 of 5 dagen in de week
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochters, meisje van 6 jaar en een meisje van 2 jaar.
Functie in loondienst

Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een vrolijk, sociaal meisje van 6 jaar dat dol is op dansen en op turnen zit en een schattig peuter meisje van 2 jaar die graag alles zelf wil doen en van grapjes houdt. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand. Het gezin is op zoek naar een fulltime TopNanny verdeeld over 4 of 5 dagen per week. Het betreft een functie in loondienst. De nanny waarmee dit gezin graag kennis maakt heeft humor, is emotioneel stabiel, flexibel, heeft een groot empathisch vermogen en is actief. Je bent een kei in het managen van een gezin met werkende ouders; je bent praktisch ingesteld, denkt vooruit, vertoont daadkracht en houdt van open communicatie. Binnen de kaders van de dag heb je alle vrijheid om met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan; van diertjes in de tuin zoeken tot een hut bouwen in de woonkamer, je hebt er alle vrijheid in. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: de was, de vaatwasser in- en uitruimen, boodschappen doen en aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd huis en keuken en is het eten voorbereid. De ouders werken af en toe vanuit huis, in een aparte kantoorruimte. Een rijbewijs is noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen, een auto kan beschikbaar worden gesteld. Denk jij dé nanny te zijn voor dit lieve gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Zeist”.

Voor een gezellig, ambitieus gezin in Amsterdam (omgeving Olympiaplein) zijn wij op zoek naar een lieve, actieve nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 18.30 uur (of maandag en donderdag). Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief, actief  2 ½ jarig jongetje  dat  alles zelf wil doen en graag buiten is en de ontspannen babyjongen (mei 2017) die alles goed vindt. Het gezin woont op de begane grond in een sfeervolle ruime woning met alle stadsvoorzieningen op steenworp afstand. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt er feilloos voor dat het gezin doordraait als de ouders aan het werk zijn. U  hebt een zorgzame  persoonlijkheid en vindt het belangrijk dat kinderen positief benaderd worden in de opvoeding en ontwikkeling. Binnen de lijnen van de dag heeft u als nanny en zo ook de kinderen veel vrijheid. U gaat hierbij kindvolgend te werk zonder daarbij de waarden en normen uit het oog te verliezen. Aandacht voor de ontwikkeling en ontwikkelingsstimulering is vanzelfsprekend voor u. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een was in de wasmachine doen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, de avondmaaltijd te koken en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is. Spreekt dit lieve, fijne gezin u aan? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Olympiaplein”.

Voor een gezellig  gezin in Amsterdam (Jordaan) zijn wij op zoek naar een rustige en flexibele nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn maandag en donderdag van  9.00 uur tot 19.00 uur.  In de toekomst is het mogelijk dat er een derde werkdag bijkomt. Flexibiliteit kunt u bieden door een paar keer per jaar met het gezin mee te reizen of een nacht te verblijven bij het gezin als ouders andere verplichtingen hebben. Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lieve, makkelijke jongen die vriendelijk is naar iedereen en zichzelf goed kan vermaken. Het jongentje is geboren in april 2017.  Deze familie woont in een schattig huis in de Jordaan op een paar minuten lopen vanaf het Centraal Station.  Winkels en speeltuintjes zijn om de hoek. De nanny waar dit gezin graag mee wil kennismaken, is pedagogisch opgeleid, heeft ervaring met de leeftijd van het kindje en is op de hoogte van de ontwikkeling van baby tot kleuter. U stimuleert de ontwikkeling van het kind spelenderwijs. Als nanny heeft u een positieve levensinstelling, bent u creatief en vindt u het belangrijk om educatieve routine door te geven aan het kindje.  Binnen de kaders van de educatieve routine, heeft u alle vrijheid om activiteiten te ondernemen; naar de speeltuin, lekker wandelen of heerlijk thuis spelen.  U bent van nature verzorgend en rustig ingesteld en weet de juiste waarden en normen spelenderwijs over te brengen. Naast uw positieve levensinstelling en opgewekte karakter heeft u affiniteit met begeleidend opvoeden. Tevens is de nanny bereid om naast de verzorging van het  kindje huishoudelijke werkzaamheden te verrichten voor het kindje; wasgoed in de wasmachine doen, was vouwen, strijken, stofzuigen, dweilen, boodschapjes halen en de bereidheid om voor het kindje een gezonde maaltijd te maken. U zorgt er ook voor dat aan het eind van de dag het huis aan kant is. Bent u de lieve nanny die warmte en gezelligheid kan bieden? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Jordaan”.