Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


Sollicitaties voor onderstaande openstaande vacatures ontvangen wij graag via info@topnanny.nl

Plaats: Hillegom
Aantal werkuren per week: afhankelijk van de invulling
Werkdagen: maandag en donderdag 8.00-18.30 uur, dinsdag en vrijdag 11.3-18.30 uur
Werkdagen kunnen in overleg worden ingepland, ben je bv. 2 van de 4 dagen beschikbaar horen we dat graag
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 meisjes

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familievriendelijke wijk in Hillegom zijn wij op zoek naar 1 of 2 lieve nannies. Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk 2 jaar, bijna 4 jaar (december) en 5 jaar. Het kindje van 2 jaar is een echte meid, ondernemend, heeft duidelijk een eigen ik en wordt elke dag met een grote glimlach wakker. Het kindje van bijna 4 jaar is een lief meisje en kan heel goed zelfstandig spelen. Zij heeft een rijke fantasie en is zorgzaam naar haar zusjes. De oudste dochter van 5 jaar is een pienter en lief meisje, verbaal sterk en bovengemiddeld competitief. Ze wil graag geprikkeld worden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je lief bent, het gezin kunt ontzorgen en de talenten van de kinderen kunt stimuleren en daarmee ook hun ontwikkeling. Creativiteit is een belangrijke plus, net als zelfstandigheid. De twee oudste kinderen moeten naar school gebracht worden. De school is op 10min loopafstand. Aandacht voor het kind in al zijn facetten is vanzelfsprekend voor je. Naast de zorg voor de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke taken op je te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. ’Hillegom‘.

Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen:  dinsdag en vrijdag 7.30-17.30 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 tweelingen

Voor een warm gezin met 2 tweelingen zoeken wij een lieve, positief ingestelde nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een ondernemende tweeling (meisje en jongen) die in december 4 jaar oud wordt en een pasgeboren tweeling (2 meisjes) die eind augustus geboren zijn. De oudste tweeling gaat naar school vanaf januari 2019. De ouders zijn sportief en houden van lekker buiten zijn.  De oudste tweeling speelt vaak lekker samen in de ruime tuin met speeltoestellen, ook stukjes rijden met de bakfiets is favoriet. Het meisje is een echte grote zus, zorgzaam en nieuwsgierig. Het jongetje is speels, ontdekkend en creatief. Even kletsen vinden beiden ook leuk, waarbij de nodige grappige vragen voorbij komen.Het gezin is naar iemand op zoek die gezellig is en graag onderdeel uitmaakt van het gezin, zodat er een leuke band ontstaat tussen ouders, nanny en kinderen. Als nanny vind je het leuk om actief met de oudste kinderen bezig te zijn, zoals knutselen, buiten spelen, boekjes lezen etc. Tevens heb je de rust om met de baby’s  op schoot te zitten en kroelen. Het gezin woont in een geschakelde woning in een autovrije straat. Op tijden dat de oudsten naar school zijn is het heerlijk om door de autoluwe wijk te wandelen met de kleintjes.De ideale nanny voor dit gezin is uiteraard allereerst zeer ervaren in de opvang van baby’s en dan ook vooral met meerdere kinderen tegelijk. Het hebben van een rijbewijs is een enorme pre, een auto zou voor de uren tijdens werktijd beschikbaar gesteld kunnen worden.De kinderen hebben prioriteit. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je lichte huishoudelijke werkzaamheden verricht, denk aan koken voor het gezin, wasje opvouwen en vaatwasser uitruimen. Ben jij die creatieve, stressbestendige, niet rokende nanny die het geweldig zou vinden om dit bijzonder leuke gezin met 4 kinderen een helpende hand te bieden en kan jij in jouw rol als TopNanny zorgen dat het op de opvangdagen allemaal goed verloopt? Wacht dan niet, maar stuur ons direct je sollicitatie o.v.v. 'Berkel en Rodenrijs', het gezin wil heel graag met je kennismaken.

Plaats: Gulpen (provincie Limburg)
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: woensdag en donderdag 8.00-18.00 uur
Gewenste startdatum: in overleg
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoons en 1 dochter

Voor een lief gezin uit Gulpen zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 3 kinderen; een 6 jarige gevoelige, nieuwsgierige jongen, een  4 jarige durfal die dol is op klimmen en klauteren hun lieve zusje van net 3 jaar oud. Tevens heeft het gezin een poes.  De opvang is gewenst op woensdag en donderdag van 8 uur tot 18 uur. Totaal aantal uren dienstverband 20 uur per week. In overleg zouden 2 andere werkdagen per week eventueel ook mogelijk zijn. Dit betreft een zwangerschapsverlof, de periode van het dienstverband is: 6 maart 2019 – 26 juni 2019, eerder starten is bespreekbaar. Het gezin woont in een ruime twee onder een kap woning met een prachtig uitzicht op het landschap van Zuid Limburg. Dit zachtaardige gezin maakt graag kennis met een nanny die een kei is in het aangeven van structuur en grenzen, dit alles op een lieve, duidelijke manier. Jij als nanny vindt het heerlijk om een combinatie te maken van de gezelligheid in huis en leuke uitstapjes maken met de kinderen buitenshuis.  Een heerlijke wandeling, een speeltuintje bezoeken of gezellig op de grond met speelgoed spelen; jij voelt aan waar behoefte en tijd voor is. Observeren en inspelen op de individuele behoefte van elk kind is vanzelfsprekend voor jou. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het avondeten is voorbereid. Heeft deze leuke functie je interesse gewekt en ben jij die verantwoordelijke nanny die ook de knuffels niet vergeet ? Dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Sollicitaties ontvangen wij graag o.v.v. “Gulpen”.

Plaats: Middenbeemster
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen:  woensdag en donderdag van 7.30-18.30 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 meisjes en een jongen

Dit open, warme  gezin met  een sociaal, slim meisje van bijna 5 jaar, een goedlachse 2,5 jarige jongen en hun lieve zusje van bijna 1 jaar oud  is op zoek naar een flexibele TopNanny met een positieve levensinstelling. Als nanny heb je een helicopterview, ben je consequent, bied je regelmaat maar ook vrijheid, ben je rustig van aard, kan je gerichte 1 op 1 aandacht geven en  ben je kampioen knuffels uitdelen. Naast deze eigenschappen heb je ervaring met jonge kinderen en ben je energiek genoeg om fijne activiteiten te ondernemen met de kinderen als de dag dat toelaat. Voor de kinderen is het van belang dat je als nanny zorgt voor huiselijke geborgenheid, dat de kinderen ‘kind’ kunnen zijn en hun energie kwijt kunnen. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind, is je observatievermogen groot en heb je een signalerende rol als TopNanny. Het gezin woont in een ruim nieuwbouw huis met een fijne tuin  waar je heerlijk kunt vertoeven met de kinderen. Een bakfiets is aanwezig voor activiteiten buitenshuis. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Roken is een absolute ‘no go’. Ben jij de lieve  nanny waar dit hartelijke  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Middenbeemster’.

Plaats: Heemstede
Aantal werkuren per week: 26,5 uur per week
Werkdagen:  dinsdag, woensdag en vrijdag (maandag, dinsdag en woensdag is ook mogelijk); 2 dagen van 8.00-18.00 uur en 1 dag van 11.30-18.00 uur (dan is de jongste naar de peuterspeelzaal)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 jongens en een meisje

Voor een vrolijk gezin met twee actieve jongens (bijna 8 jaar oud en 2 jaar oud) en dromerig meisje (bijna 6 jaar oud) zoeken wij een warme, gezellige nanny die onderdeel van het gezin wil worden. Iemand die graag meespeelt, maar ook duidelijkheid en structuur biedt. Iemand die de kinderen graag één voor één wilt leren kennen en ze helpt klaarstomen voor de grote wereld. Er zijn een paar duidelijke regels (bv. voor tv kijken en eten), maar verder mag er veel. Het gezin woont in een vrijstaand huis met fijne (speel)tuin. In de straat wonen veel kinderen, de winkels zijn dichtbij. De school is 5 minuten fietsen. De 2 oudste kinderen gaan naar school, de jongste is thuis. Op dinsdag hebben de oudste kinderen na school geen activiteiten en spelen dan graag met vriendjes. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar hockey en ballet. Het gezin heeft op een paar tropische vissen na geen huisdieren. Het hebben van een rijbewijs is een enorme pre. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp, het avondeten koken en wanneer nodig verse boodschapjes halen behoort tot het takenpakket. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Heemstede”.

Plaats: Ouderkerk aan de Amstel
Aantal werkuren per week: 21 uur of 31,5 uur
Werkdagen: dinsdag en donderdag 7.30-18.00, de maandag als 3e werkdag erbij (zelfde opvangtijden) is mogelijk
Gewenste startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoontjes en dochtertje

Voor een gezellig gezin in Ouderkerk aan de Amstel met zoontje van 4 jaar, dochter van 2 jaar en hun baby broertje (geboren half september 2018) zoeken wij een lieve, energieke nanny. De ideale kandidaat voor dit gezin vindt het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn, zoals knutselen, buiten spelen, lekker wandelen, boekjes lezen etc. De nanny geeft ook een duidelijke structuur en zorgt dat de kinderen zich allemaal veilig voelen. Vindt daarnaast verantwoord voedsel belangrijk, luncht gezellig met de kindjes aan tafel en zorgt dat er ’s avonds een lekkere maaltijd klaarstaat. Deze leuke familie woont in een woonwijk met de winkels op loopafstand, er zijn ook verschillende speeltuintjes in de buurt. Het huis zelf heeft een voor- en achtertuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het oudste jongetje gaat net naar school, is een heel lief, rustig maar zodra hij gewend is ook ondeugend mannetje die gek is op klussen. Hij kan heerlijk met schroeven, planken en andere klusspullen spelen. Daarnaast kan hij uren met zijn Lego spelen. Zijn zusje is net 2 geworden, een enthousiast meisje die heerlijk kan knuffelen en een echte poppen moeder.  Beide kinderen vinden het heerlijk om te knutselen, lekker aan de slag met papier, lijm en stiften. Maar ook van voorlezen krijgen ze geen genoeg. Met droog weer zijn ze veel buiten te vinden om te fietsen of in de speeltuin/ schoolplein te spelen. Ze kunnen goed met elkaar overweg en spelen dan ook veel samen en zijn allebei gek op hun nieuwe broertje. De baby is nog maar een paar weken oud en tot op heden een zeer makkelijk jongetje, slaapt en eet zeer goed. Naast de zorg voor de kinderen is de nanny bereid om licht huishoudelijke taken op zich te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in- en uitruimen. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin en ben jij die actieve, integere nanny die graag liefde en aandacht zou willen geven aan deze jonge kinderen? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ’Ouderkerk aan de Amstel'.

Plaats: Raalte
Aantal werkuren per week: 22,5 uur per week
Werkdagen: woensdag van 11.30-19.30 uur, donderdag van 13.30 uur tot 19.30 uur en  vrijdag van 11.00 tot 19.30 uur
Gewenste startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochtertjes

Voor een gezin in Raalte zijn wij op zoek naar een zelfstandige, stabiele, initiatiefrijke nanny. De werkdagen zijn op woensdag van 11.30-19.30 uur, op donderdag van 13.30 uur tot 19.30 uur en op vrijdag van 11.00 tot 19.30 uur, 22,5 uur per week. Startdatum dienstverband: z.s.m. Flexibiliteit kunnen bieden is van groot belang binnen deze functie. Het gezin bestaat uit een fulltime werkende moeder en een vader die een revalidatieproces volgt. Vader zal alleen op woensdagmiddag thuis zijn.  Het gezin heeft een dochtertje van 7,5 jaar en een dochtertje van 3,5 jaar oud.  Deze familie woont in een vrijstaand huis in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk. De nanny dient  in het bezit te zijn van een rijbewijs en te beschikken over eigen vervoer. De nanny is in staat om op haar eigen wijze warmte, geborgenheid en veiligheid te bieden, daarbij kijkend naar de behoefte van het individuele kind. Tevens kun je situaties goed inschatten om direct zelfstandig te kunnen handelen en heb je een signalerende rol. Binnen de kaders van het ritme van de kinderen heeft de nanny alle vrijheid om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Belangrijk in de opvoeding is rust en regelmaat, verder ben jij consequent en stimuleer je vanuit jouw professie de ontwikkeling van het kind en het aanmoedigen van de zelfstandigheid. Je kunt zorgen voor een emotioneel welzijn voor de kinderen, een stabiele omgeving en hebt een goede teamvorming met moeder. Naast de verzorging van de kinderen heeft de nanny ook de taak om lichte huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren; de vaatwasser in- en uitruimen, de was bijhouden, bedden kinderen verschonen etc. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en dat de kinderen gegeten hebben. Uiteraard mag je zelf gezellig mee eten. Ben je geïnteresseerd in deze zelfstandige, uitdagende functie? Ben jij die daadkrachtige kandidaat met gezonde leefstijl en kan jij in dit gezin erbij helpen alles goed draaiende te houden met alle afspraken die daarbij komen kijken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Raalte’.

Plaats: Den Haag
Aantal werkuren per week: 23 uur
Werkdagen: 2 dagen per week, waarvan keuze uit dinsdag, woensdag of donderdag van 7.30 tot 19.00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder en meisje geboren januari 2018

Voor een open en hardwerkend gezin in Den Haag zijn we op zoek naar een liefdevolle, vlotte,  ondernemende nanny. Het gezin woont op dit moment nog in een ruim appartement op ongeveer 10 min afstand van het strand en de bossen van Scheveningen. Er zijn toekomstplannen om te verhuizen naar een andere woning maar dat zal zeker in de regio Den Haag zijn. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een tevreden, blije baby van 6 maanden oud. De zoon van vader is 12 jaar en zal af en toe in de vakanties bij het gezin op bezoek zijn. De opvangvraag is specifiek voor het meisje van 6 maanden oud, maar haar grote broer vindt het ook erg leuk om met de kleine meid dingen samen te ondernemen. Vader en moeder werken veel vanuit huis en zijn flexibel in de start en eindtijden mocht dit voor de nanny eventueel beter uitkomen. In goed overleg is er heel veel mogelijk. Hun dochtertje van 6 maanden is een bewegelijk meisje die de wereld op haar manier aan het ontdekken is. De familie hoopt kennis te mogen maken met een actieve, ondernemende nanny die lekker met haar dingen onderneemt, maar daarin ook goed de balans tussen activiteit en rust goed weet te bewaken zodat ze niet overprikkeld raakt van alle indrukken die ze opdoet. Ervaring met baby’s is een vereiste en de nanny moet zich verantwoordelijk voelen en haar baan en voorbeeldfunctie als nanny serieus nemen, een goede beheersing van de Nederlandse taal en goede waarden en normen zijn vereisten voor deze functie. Het gezin is naar iemand op zoek die gezellig is en graag onderdeel uitmaakt van het gezin, zodat er een leuke band ontstaat tussen ouders, nanny en kinderen. De spreekwoordelijke klik moet er zijn. Dus ben jij die spontane, actieve nanny die wij zoeken en ben je bereidt om naast de verzorging van het meisje licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje te draaien, de vaatwasser in-en uit te ruimen, een boodschapje te halen en aan het einde van de dag te zorgen voor een gezonde eenvoudige maaltijd voor het gezin? Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Spreekt dit gezellige gezin jou aan en wil je werken in deze prachtige omgeving, dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Je sollicitatie mag je sturen o.v.v. ‘Den Haag’.

Plaats: Utrecht
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag of dinsdag én donderdag 8.00-18.00 uur (2,5 dag of 3 dagen p/wk is bespreekbaar)
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 6 jaar, jongetje van 2 jaar

Voor een rustig en warm gezin in Utrecht (Tuindorp) zijn wij op zoek naar een vrolijke, open nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een gezellig meisje van 6 jaar dat erg van knutselen en dieren knuffelen houdt en haar vrolijke broertje van 2 dat graag buiten speelt, een boekje leest of met zijn autootjes speelt. Deze lieve familie woont in een eengezinswoning met ruime tuin  in een kindvriendelijke wijk met tal van uitwijk mogelijkheden op loopafstand. De opvang is gewenst op 2 volle dagen in de week van 8 uur tot 18 uur.  De gewenste dagen zijn maandag of dinsdag en donderdag. Een derde dag of halve dag is bespreekbaar. Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt mede met de ouders, voor een veilige basis voor de kinderen.  U als nanny hebt een open karakter, werkt vanuit uw hart en weet het beste uit elk kind te halen.  U zal in de gaten houden  waar  de behoeften van de kinderen liggen en speelt hier moeiteloos op in zonder daarbij de kaders van de dag te verliezen.  Tevens bent u up to date betreft de ontwikkeling van het jonge kind en gedurende de dag zal u de ontwikkeling van het kind spelenderwijs stimuleren. Uw liefdevolle benadering naar de kinderen toe zit van nature in u; knuffels deelt u dan ook graag uit. Structuur bieden gedurende de dag, op een liefdevolle manier consequent handelen, activiteiten ondernemen  en uw vrolijke inslag zorgen ervoor dat de  kinderen een heerlijke dag beleven.  Het aanleren van normen en waarden brengt u spelenderwijs over en u  volgt hierin de lijn van de ouders. Naast de verzorging van de kinderen  bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat. Een rijbewijs is niet noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen. Een bakfiets is aanwezig. Bent u de lieve, gestructureerde, sensitieve nanny die weet waarvoor zij staat? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Utrecht”.

Plaats: Rotterdam
Aantal werkuren per week: 21,5 uur per week
Gewenste startdatum: z.s.m.
Werkdagen: dinsdag en donderdag (een aantal weken per jaar ook de vrijdag)
Werktijden: 7.45-18.30 uur
 
Leuk, hardwerkend gezin uit Rotterdam met een lief dochtertje van 7 jaar en zoontje van 2,5 jaar zoekt een zorgzame, toegewijde, enthousiaste nanny die veel plezier in haar werk heeft. Deze leuke functie start bij voorkeur per 28 augustus. Dit gezin zoekt een nanny die op 2 dagen per week (dinsdag en donderdag) en een aantal weken per jaar op vrijdag van 7.45 tot 18.30 uur, hun kindjes liefdevol zal verzorgen.  Het gezin woont in een fijne, vrijstaande woning in een rustige groene buurt in Rotterdam. De ideale nanny voor dit gezin is flexibel en vanzelfsprekend heeft u genoeg werkervaring met het jonge kind. U kunt rust en regelmaat brengen in een huishouden van hardwerkende ouders met drukke banen. Je rookt niet, een rijbewijs strekt tot aanbeveling. Jij kunt rust en regelmaat, maar ook gezelligheid en geborgenheid  brengen. Je gaat kindvolgend te werk, bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en stimuleert waar nodig. De nanny waar dit gezin graag mee werkt, is betrouwbaar en een kei in structuur aan brengen in de dag. Binnen de kaders heb je alle vrijheid om heerlijk te gaan wandelen, naar de kinderboerderij te gaan, een speeltuin te bezoeken of er thuis een gezellige dag van te maken. Buiten de verzorging van de kinderen behoort het verrichten van licht huishoudelijke werkzaamheden ook tot jouw takenpakket; was en/of strijkwerk verzorgen, koken, wanneer nodig een boodschapje halen. Heeft deze leuke functie voor langere termijn je interesse gewekt en zou jij willen kennismaken met deze familie? Reacties zien wij graag tegemoet o.v.v. 'Rotterdam'.

Plaats: Haarlem
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag en dinsdag (12.00-19.00), woensdag (12.00-18.00)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 dochters
 
Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 zusjes van respectievelijk 10 jaar, 9 jaar en bijna 6 jaar oud. Het oudste meisje gaat naar een speciale school omdat ze autistisch is en een verstandelijke beperking heeft. Het is een intens lief meisje, die gedijt bij een duidelijke dagindeling en rust en regelmaat. Ze geeft bijzonder veel liefde en warmte. Zij gaat tot 14:30 naar school, de andere meisjes op maandag en dinsdag tot 15:00 uur dus dat sluit perfect op elkaar aan. Op woensdag zijn de jongere zusjes om 12:15 vrij en wordt het oudste meisje om 15:00 uur opgehaald. De middelste is een wijs en verstandig meisje. Ze is vrolijk, gaat op woensdag naar musicals en speelt graag met haar vriendinnen of wandelt met hond. De jongste is een kleine, vrolijke deugniet die houdt van het leven en grapjes maken. Ze zit op woensdag op zwemles en houdt verder heel erg van afspreken met vriendinnen, fietsen om het park en spelende haar zussen en de hond. Alledrie zijn het heel betrokken, lieve, warme meisjes die het gezinsleven koesteren. Deze leuke familie woont in een ‘Pipi Langkous’ huis met hoge plafonds, het huis ligt vlakbij het bos (3 minuten lopen), vlakbij het centrum en ook dichtbij het strand. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. Het gezin heeft twee keer in de week een huishoudelijke hulp, de nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke meiden van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Haarlem’.