Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


Sollicitaties voor onderstaande openstaande vacatures ontvangen wij graag via info@topnanny.nl

Plaats: Ouderkerk aan de Amstel
Aantal werkuren per week: 21 uur of 31,5 uur
Werkdagen: dinsdag en donderdag 7.30-18.00, de maandag als 3e werkdag erbij (zelfde opvangtijden) is mogelijk
Gewenste startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoontjes en dochtertje

Voor een gezellig gezin in Ouderkerk aan de Amstel met zoontje van 4 jaar, dochter van 2 jaar en hun baby broertje (geboren half september 2018) zoeken wij een lieve, energieke nanny. De ideale kandidaat voor dit gezin vindt het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn, zoals knutselen, buiten spelen, lekker wandelen, boekjes lezen etc. De nanny geeft ook een duidelijke structuur en zorgt dat de kinderen zich allemaal veilig voelen. Vindt daarnaast verantwoord voedsel belangrijk, luncht gezellig met de kindjes aan tafel en zorgt dat er ’s avonds een lekkere maaltijd klaarstaat. Deze leuke familie woont in een woonwijk met de winkels op loopafstand, er zijn ook verschillende speeltuintjes in de buurt. Het huis zelf heeft een voor- en achtertuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het oudste jongetje gaat net naar school, is een heel lief, rustig maar zodra hij gewend is ook ondeugend mannetje die gek is op klussen. Hij kan heerlijk met schroeven, planken en andere klusspullen spelen. Daarnaast kan hij uren met zijn Lego spelen. Zijn zusje is net 2 geworden, een enthousiast meisje die heerlijk kan knuffelen en een echte poppen moeder.  Beide kinderen vinden het heerlijk om te knutselen, lekker aan de slag met papier, lijm en stiften. Maar ook van voorlezen krijgen ze geen genoeg. Met droog weer zijn ze veel buiten te vinden om te fietsen of in de speeltuin/ schoolplein te spelen. Ze kunnen goed met elkaar overweg en spelen dan ook veel samen en zijn allebei gek op hun nieuwe broertje. De baby is nog maar een paar weken oud en tot op heden een zeer makkelijk jongetje, slaapt en eet zeer goed. Naast de zorg voor de kinderen is de nanny bereid om licht huishoudelijke taken op zich te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in- en uitruimen. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin en ben jij die actieve, integere nanny die graag liefde en aandacht zou willen geven aan deze jonge kinderen? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ’Ouderkerk aan de Amstel'.

Plaats: Raalte
Aantal werkuren per week: 22,5 uur per week
Werkdagen: woensdag van 11.30-19.30 uur, donderdag van 13.30 uur tot 19.30 uur en  vrijdag van 11.00 tot 19.30 uur
Gewenste startdatum: Per 30 oktober 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochtertjes

Voor een gezin in Raalte zijn wij op zoek naar een zelfstandige, stabiele, initiatiefrijke nanny. De werkdagen zijn op woensdag van 11.30-19.30 uur, op donderdag van 13.30 uur tot 19.30 uur en op vrijdag van 11.00 tot 19.30 uur, 22,5 uur per week. Startdatum dienstverband: 30 oktober 2018. Flexibiliteit kunnen bieden is van groot belang binnen deze functie. Het gezin bestaat uit een fulltime werkende moeder en een vader die een revalidatieproces volgt. Vader zal alleen op woensdagmiddag thuis zijn.  Het gezin heeft een dochtertje van 7,5 jaar en een dochtertje van 3,5 jaar oud.  Deze familie woont in een vrijstaand huis in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk. De nanny dient  in het bezit te zijn van een rijbewijs en te beschikken over eigen vervoer. De nanny is in staat om op haar eigen wijze warmte, geborgenheid en veiligheid te bieden, daarbij kijkend naar de behoefte van het individuele kind. Tevens kun je situaties goed inschatten om direct zelfstandig te kunnen handelen en heb je een signalerende rol. Binnen de kaders van het ritme van de kinderen heeft de nanny alle vrijheid om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Belangrijk in de opvoeding is rust en regelmaat, verder ben jij consequent en stimuleer je vanuit jouw professie de ontwikkeling van het kind en het aanmoedigen van de zelfstandigheid. Je kunt zorgen voor een emotioneel welzijn voor de kinderen, een stabiele omgeving en hebt een goede teamvorming met moeder. Naast de verzorging van de kinderen heeft de nanny ook de taak om lichte huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren; de vaatwasser in- en uitruimen, de was bijhouden, bedden kinderen verschonen etc. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en dat de kinderen gegeten hebben. Uiteraard mag je zelf gezellig mee eten. Ben je geïnteresseerd in deze zelfstandige, uitdagende functie? Ben jij die daadkrachtige kandidaat met gezonde leefstijl en kan jij in dit gezin erbij helpen alles goed draaiende te houden met alle afspraken die daarbij komen kijken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Raalte’.

Plaats: Den Haag
Aantal werkuren per week: 23 uur
Werkdagen: 2 dagen per week, waarvan keuze uit dinsdag, woensdag of donderdag van 7.30 tot 19.00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder en meisje geboren januari 2018

Voor een open en hardwerkend gezin in Den Haag zijn we op zoek naar een liefdevolle, vlotte,  ondernemende nanny. Het gezin woont op dit moment nog in een ruim appartement op ongeveer 10 min afstand van het strand en de bossen van Scheveningen. Er zijn toekomstplannen om te verhuizen naar een andere woning maar dat zal zeker in de regio Den Haag zijn. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een tevreden, blije baby van 6 maanden oud. De zoon van vader is 12 jaar en zal af en toe in de vakanties bij het gezin op bezoek zijn. De opvangvraag is specifiek voor het meisje van 6 maanden oud, maar haar grote broer vindt het ook erg leuk om met de kleine meid dingen samen te ondernemen. Vader en moeder werken veel vanuit huis en zijn flexibel in de start en eindtijden mocht dit voor de nanny eventueel beter uitkomen. In goed overleg is er heel veel mogelijk. Hun dochtertje van 6 maanden is een bewegelijk meisje die de wereld op haar manier aan het ontdekken is. De familie hoopt kennis te mogen maken met een actieve, ondernemende nanny die lekker met haar dingen onderneemt, maar daarin ook goed de balans tussen activiteit en rust goed weet te bewaken zodat ze niet overprikkeld raakt van alle indrukken die ze opdoet. Ervaring met baby’s is een vereiste en de nanny moet zich verantwoordelijk voelen en haar baan en voorbeeldfunctie als nanny serieus nemen, een goede beheersing van de Nederlandse taal en goede waarden en normen zijn vereisten voor deze functie. Het gezin is naar iemand op zoek die gezellig is en graag onderdeel uitmaakt van het gezin, zodat er een leuke band ontstaat tussen ouders, nanny en kinderen. De spreekwoordelijke klik moet er zijn. Dus ben jij die spontane, actieve nanny die wij zoeken en ben je bereidt om naast de verzorging van het meisje licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje te draaien, de vaatwasser in-en uit te ruimen, een boodschapje te halen en aan het einde van de dag te zorgen voor een gezonde eenvoudige maaltijd voor het gezin? Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Spreekt dit gezellige gezin jou aan en wil je werken in deze prachtige omgeving, dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Je sollicitatie mag je sturen o.v.v. ‘Den Haag’.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week:30 uur
Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: Vader, moeder, 2 meisjes en een jongen
 
Voor een jong en dynamisch gezin in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een gezellige, lieve zelfstandige en stressbestendige nanny die stevig in haar schoenen staat. Dit gezin wonend in een prachtig ruim grachtenpand met 5 etages in een autoloze straat is gezegend met 3 kinderen. Een meisje van 2,5 jaar en een pasgeboren tweeling. Het meisje van 2,5 is een vrolijke stoere krullenbol die graag met anderen kinderen in de speeltuin op het pleintje voor het woonhuis speelt. Ze kan heerlijk met haar eigen speelgoed spelen, op haar speelzolder schommelen en onderneemt graag van alles. Ze heeft duidelijk een eigen willetje en kan goed aangeven wat ze wil. Pikt snel dingen op en is leergierig.  Heeft echter ook behoefte aan structuur, geborgenheid en veiligheid. De tweeling, een jongetje en meisje van juni 2018 zijn nog erg kwetsbaar en klein. Zij zijn erg ingesteld op elkaar. Hun zusje is erg zorgzaam en lief voor ze. De voorkeur van het gezin gaat uit naar een nanny die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft duidelijk is in haar communicatie, zelfstandig is en de drukte van soms hectische momenten met een tweeling goed aan kan. Je moet een sprankelende en lieve persoonlijkheid hebben en bereid zijn voor langere tijd deel uit maken van dit leuke en hartelijke gezin. Moeder heeft nu nog zwangerschapsverlof en zal in de 1e periode nog thuis zijn, totdat ze weer gaat werken. Zo kan ze haar aandacht wat meer verdelen. Naast de dagelijkse verzorging van de kinderen behoort het verrichtten van licht huishoudelijke werkzaamheden ook tot je takenpakket; een was in de wasmachine doen, een klein wasje vouwen of strijken, de vaatwasser in- en uitruimen, en een kindermaaltijd maken. Ben jij die vlotte, sprankelende, zelfstandige en verantwoordelijke nanny die midden in het leven staat en graag voor langere tijd deel wil uitmaken van dit bruisende gezin? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘’Amsterdam-Herenmarkt”.

Plaats: Utrecht
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag of dinsdag én donderdag 8.00-18.00 uur (2,5 dag of 3 dagen p/wk is bespreekbaar)
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 6 jaar, jongetje van 2 jaar

Voor een rustig en warm gezin in Utrecht (Tuindorp) zijn wij op zoek naar een vrolijke, open nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een gezellig meisje van 6 jaar dat erg van knutselen en dieren knuffelen houdt en haar vrolijke broertje van 2 dat graag buiten speelt, een boekje leest of met zijn autootjes speelt. Deze lieve familie woont in een eengezinswoning met ruime tuin  in een kindvriendelijke wijk met tal van uitwijk mogelijkheden op loopafstand. De opvang is gewenst op 2 volle dagen in de week van 8 uur tot 18 uur.  De gewenste dagen zijn maandag of dinsdag en donderdag. Een derde dag of halve dag is bespreekbaar. Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt mede met de ouders, voor een veilige basis voor de kinderen.  U als nanny hebt een open karakter, werkt vanuit uw hart en weet het beste uit elk kind te halen.  U zal in de gaten houden  waar  de behoeften van de kinderen liggen en speelt hier moeiteloos op in zonder daarbij de kaders van de dag te verliezen.  Tevens bent u up to date betreft de ontwikkeling van het jonge kind en gedurende de dag zal u de ontwikkeling van het kind spelenderwijs stimuleren. Uw liefdevolle benadering naar de kinderen toe zit van nature in u; knuffels deelt u dan ook graag uit. Structuur bieden gedurende de dag, op een liefdevolle manier consequent handelen, activiteiten ondernemen  en uw vrolijke inslag zorgen ervoor dat de  kinderen een heerlijke dag beleven.  Het aanleren van normen en waarden brengt u spelenderwijs over en u  volgt hierin de lijn van de ouders. Naast de verzorging van de kinderen  bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat. Een rijbewijs is niet noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen. Een bakfiets is aanwezig. Bent u de lieve, gestructureerde, sensitieve nanny die weet waarvoor zij staat? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Utrecht”.

Plaats: Oostzaan
Aantal werkuren: 20 uur per week
Gewenste startdatum: z.s.m.
Werkdagen: woensdag en vrijdag
Werktijden: woe en vrij van 8.00-18.00 uur

Voor een leuk, ongedwongen  gezin uit Oostzaan zoeken wij een vrolijke nanny die oprecht en vanuit haar hart heeft gekozen voor een beroep als TopNanny. Een persoon die per kind aanvoelt waar de behoefte ligt en daar ook naar handelt. Verdere speerpunten: eerlijk, daadkrachtig, balans creëren tussen buiten ravotten of juist een knusse huiselijke activiteit aanbieden, flexibel in planning en omgang en een dosis nuchtere humor.  Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een lieve, slimme 6 jarige jongen die het best gedijt met structuur en duidelijkheid, een lieve aanhankelijke 4 jarige jongen die makkelijk in de omgang is en hun jongste broertje van 2 jaar die dol is op zingen en grappen maken. Tevens zijn er 3 katten aanwezig. Startdatum dienstverband: z.s.m. De gewenste opvangdagen en tijden zijn woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Het gezin woont in een ruime eengezinswoning tegenover de school in een wijk met veel speelmogelijkheden. Een rijbewijs is een pre, een bakfiets is aanwezig. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uit te ruimen, de was bijhouden, een boodschapje halen en een gezonde maaltijd te koken. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat. Denk jij die lieve, rustige, nuchtere TopNanny voor dit gezin te zijn? Sollicitaties ontvangen wij graag o.v.v. 'Oostzaan'.

Plaats: Rotterdam
Aantal werkuren per week: 21,5 uur per week
Gewenste startdatum: z.s.m.
Werkdagen: dinsdag en donderdag (een aantal weken per jaar ook de vrijdag)
Werktijden: 7.45-18.30 uur
 
Leuk, hardwerkend gezin uit Rotterdam met een lief dochtertje van 7 jaar en zoontje van 2,5 jaar zoekt een zorgzame, toegewijde, enthousiaste nanny die veel plezier in haar werk heeft. Deze leuke functie start bij voorkeur per 28 augustus. Dit gezin zoekt een nanny die op 2 dagen per week (dinsdag en donderdag) en een aantal weken per jaar op vrijdag van 7.45 tot 18.30 uur, hun kindjes liefdevol zal verzorgen.  Het gezin woont in een fijne, vrijstaande woning in een rustige groene buurt in Rotterdam. De ideale nanny voor dit gezin is flexibel en vanzelfsprekend heeft u genoeg werkervaring met het jonge kind. U kunt rust en regelmaat brengen in een huishouden van hardwerkende ouders met drukke banen. Je rookt niet, een rijbewijs strekt tot aanbeveling. Jij kunt rust en regelmaat, maar ook gezelligheid en geborgenheid  brengen. Je gaat kindvolgend te werk, bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en stimuleert waar nodig. De nanny waar dit gezin graag mee werkt, is betrouwbaar en een kei in structuur aan brengen in de dag. Binnen de kaders heb je alle vrijheid om heerlijk te gaan wandelen, naar de kinderboerderij te gaan, een speeltuin te bezoeken of er thuis een gezellige dag van te maken. Buiten de verzorging van de kinderen behoort het verrichten van licht huishoudelijke werkzaamheden ook tot jouw takenpakket; was en/of strijkwerk verzorgen, koken, wanneer nodig een boodschapje halen. Heeft deze leuke functie voor langere termijn je interesse gewekt en zou jij willen kennismaken met deze familie? Reacties zien wij graag tegemoet o.v.v. 'Rotterdam'.

Plaats: Haarlem
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag en dinsdag (12.00-19.00), woensdag (12.00-18.00)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 dochters
 
Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 zusjes van respectievelijk 10 jaar, 9 jaar en bijna 6 jaar oud. Het oudste meisje gaat naar een speciale school omdat ze autistisch is en een verstandelijke beperking heeft. Het is een intens lief meisje, die gedijt bij een duidelijke dagindeling en rust en regelmaat. Ze geeft bijzonder veel liefde en warmte. Zij gaat tot 14:30 naar school, de andere meisjes op maandag en dinsdag tot 15:00 uur dus dat sluit perfect op elkaar aan. Op woensdag zijn de jongere zusjes om 12:15 vrij en wordt het oudste meisje om 15:00 uur opgehaald. De middelste is een wijs en verstandig meisje. Ze is vrolijk, gaat op woensdag naar musicals en speelt graag met haar vriendinnen of wandelt met hond. De jongste is een kleine, vrolijke deugniet die houdt van het leven en grapjes maken. Ze zit op woensdag op zwemles en houdt verder heel erg van afspreken met vriendinnen, fietsen om het park en spelende haar zussen en de hond. Alledrie zijn het heel betrokken, lieve, warme meisjes die het gezinsleven koesteren. Deze leuke familie woont in een ‘Pipi Langkous’ huis met hoge plafonds, het huis ligt vlakbij het bos (3 minuten lopen), vlakbij het centrum en ook dichtbij het strand. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. Het gezin heeft twee keer in de week een huishoudelijke hulp, de nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke meiden van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Haarlem’.