Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


Sollicitaties voor onderstaande openstaande vacatures ontvangen wij graag via info@topnanny.nl

Plaats: Raalte
Aantal werkuren per week: 22,5 uur
Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag
Startdatum: 30 oktober 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochters

Voor een gezin in Raalte zijn wij op zoek naar een zelfstandige, stabiele, initiatiefrijke nanny. De werkdagen zijn op woensdag van 11.30-19.30 uur, op donderdag van 13.30 uur tot 19.30 uur en op vrijdag van 11.00 tot 19.30 uur, 22,5 uur per week. Startdatum dienstverband: 30 oktober 2018. Flexibiliteit kunnen bieden is van groot belang binnen deze functie. Het gezin bestaat uit een fulltime werkende moeder en een vader die een revalidatieproces volgt. Vader zal alleen op woensdagmiddag thuis zijn.  Het gezin heeft een dochtertje van 7,5 jaar en een dochtertje van 3,5 jaar oud.  Deze familie woont in een vrijstaand huis in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk. De nanny dient  in het bezit te zijn van een rijbewijs en te beschikken over eigen vervoer. De nanny is in staat om op haar eigen wijze warmte, geborgenheid en veiligheid te bieden, daarbij kijkend naar de behoefte van het individuele kind. Tevens kun je situaties goed inschatten om direct zelfstandig te kunnen handelen en heb je een signalerende rol. Binnen de kaders van het ritme van de kinderen heeft de nanny alle vrijheid om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Belangrijk in de opvoeding is rust en regelmaat, verder ben jij consequent en stimuleer je vanuit jouw professie de ontwikkeling van het kind en het aanmoedigen van de zelfstandigheid. Je kunt zorgen voor een emotioneel welzijn voor de kinderen, een stabiele omgeving en hebt een goede teamvorming met moeder. Naast de verzorging van de kinderen heeft de nanny ook de taak om lichte huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren; de vaatwasser in- en uitruimen, de was bijhouden, bedden kinderen verschonen etc. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en dat de kinderen gegeten hebben. Uiteraard mag je zelf gezellig mee eten. Ben je geïnteresseerd in deze zelfstandige, uitdagende functie? Ben jij die daadkrachtige kandidaat met gezonde leefstijl en kan jij in dit gezin erbij helpen alles goed draaiende te houden met alle afspraken die daarbij komen kijken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Raalte’.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 18 uur - in loondienst
Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag van 12.30-18.30 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 1 jongetje en 2 meisjes

Voor een gezellig gezin in Amsterdam zijn wij op zoek naar een flexibele nanny met een  enthousiast karakter. Het betreft een functie in loondienst voor 3 dagen per week (woensdag, donderdag en vrijdag) van 12.30 tot 18.30 uur, 18 uur per week. Startdatum dienstverband: in overleg zo spoedig mogelijk. Deze familie woont  in de gezellige Vondelbuurt. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief jongetje van 6 jaar die zichzelf heel goed kan vermaken en eindeloos met autootjes kan spelen, een creatief meisje van 8 jaar dat dol is op nagels lakken en taarten bakken en een gevoelig meisje van 10 jaar die het ontzettend leuk vindt om te helpen in de keuken. Vader reist veel voor zijn werk, flexibiliteit is het toverwoord voor deze baan. Een open communicatie en houding is dan ook van groot belang. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, heeft daadkracht, een positieve levensinstelling, houdt van een grapje en weet met humor situaties op te lossen. Je vindt het van nature heerlijk om huiselijkheid en warmte te creëren.  Gezelligheid, veiligheid en geborgenheid  kun je in alle omstandigheden bieden. Je hebt een scherp observatievermogen en gaat hierbij kindvolgend te werk. Aandacht verdelen over de kinderen en interesse in de aandachtsgebieden van de kinderen gaat jou van nature goed af. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in-en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Verder haal je de kinderen van school en begeleid je ze naar voetbaltraining. Het hebben van een rijbewijs is een pré, er is een auto beschikbaar. Ben jij de nanny die dit allemaal op rolletjes kan laten verlopen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. 'Amsterdam Vondelbuurt’.

Plaats: Beverwijk
Aantal werkuren per week: 30 uur
Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00-18.00 uur
Startdatum: 1 september 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 zoontjes en baby op komst

Voor een leuk en levendig gezin in Beverwijk zijn wij op zoek naar een sportieve, energieke en communicatief vaardige nanny met verantwoordelijkheidsgevoel. Jij dient als  nanny opvang te bieden in een samengesteld gezin dat bestaat uit vader, moeder, twee sociaal en gevoelige jongetjes van 8 jaar, een rustig en creatief jongetje van 6 jaar en de baby op komst (verwacht half november). Twee katten en een hond vergezellen het gezin. Dit gezellige gezin woont in een ruime eengezinswoning in een kinderrijke buurt, waarbij sprake is van veel in- en uitloop van vriendjes. De school bevindt zich op ongeveer 5 minuten afstand met de auto, op 10 minuten loopafstand. Een rijbewijs en auto zou een enorme pré zijn, is echter niet verplicht. De ideale nanny voor dit gezin heeft werkervaring met baby’s en iets grotere kinderen, is sportief, vindt het leuk om allerlei activiteiten met de kinderen te ondernemen en kan duidelijk grenzen aangeven. Startdatum dienstverband: 1 september 2018. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, is van nature open van karakter, spontaan, vrolijk en energiek. Spelenderwijs breng je de universele waarden en normen over waarbij je zeker de humor en gezelligheid niet vergeet. Tevens ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en stimuleer je dit spelenderwijs. Steekwoorden die het gezin belangrijk vindt;  actief, energiek, zorgzaam, een warme huiselijke sfeer, zelfstandigheid en creëren van ‘quality time’ van de ouders met de kinderen.  Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het eten op tafel staat. Spreekt deze vacature je aan en bent jij de daadkrachtige energieke nanny die er voor kan zorgen dat de ouders er zorgeloos kunnen zijn voor de kinderen? Dan vernemen wij graag je reactie o.v.v. ‘Beverwijk’.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 8 uur tot 19 uur (maandag/donderdag is eventueel ook mogelijk)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van 2 jaar en een baby jongen geboren november 2017

Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een zachtaardig bezig ventje van 2 jaar dat graag in beweging is en een vrolijke jongen geboren november 2017. Beide jongens zijn gek op elkaar, tevreden van aard en makkelijk in de omgang. Het gezin woont per 1 juni aanstaande in Amsterdam Oud-Zuid (nabij Olympiaplein). Een parkeervergunning kan zeer waarschijnlijk beschikbaar worden gesteld. De nanny voor dit gezin is  liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een wandeling in de buurt, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in het park. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen en ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen maar vergeet daarbij het ritme van de kinderen niet. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk van het gezin wordt, jij zal dan ook warm opgenomen worden in het gezin. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, simpele maaltijd te koken etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is, de kinderen gegeten hebben en fris gewassen in pyjama zitten. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam’.

Plaats: Abcoude
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en een dochter van 2 jaar
 
Dit leuke gezin met dochtertje van 2 jaar is op zoek naar een zorgzame, warme nanny voor 2 dagen per week. Het meisje is enorm vrolijk en leergierig en gaat graag op onderzoek uit. Als nanny is het belangrijk dat je huiselijke warmte en geborgenheid weet te creëren en over te brengen. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en weet dit spelenderwijs te stimuleren. Naast het bieden van warmte en geborgenheid zal je van het gezin alle vrijheid krijgen om leuke activiteiten binnen- en buitenshuis te ondernemen. Ondanks de vrijheid hou je het ritme van de dag in de gaten. Als nanny sta je open in het leven, ben je vrolijk van aard, werk je vanuit je hart en ben je een kei in structuur aanbrengen. Je gebruikt je humor om negatieve situaties om te buigen in positieve resultaten. Je biedt uitdaging aan het meisje zodat zij zich optimaal en zo breed mogelijk kan ontwikkelen. Daarbij ben je consequent, liefdevol en duidelijk in je communicatie. Uiteraard vergeet je de humor niet. Als nanny werk je nauw samen met de ouders. Je zorgt ervoor dat de dag geruisloos doorloopt als ouders aan het werk is. Een open communicatie, overleg en zelfstandigheid is dan ook van groot belang.  Naast de verzorging van het meisje ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien, de vaatwasser in-en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het eten op tafel staat. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Spreekt dit gezellige gezin jou aan en vind jij het een uitdaging om structuur te bieden door jouw zorgzaamheid en flexibele, vrolijke  karakter? Dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Je sollicitatie mag je sturen o.v.v. ‘Abcoude’.

Plaats: Amsterdam (nabij Rembrandtpark)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week, andere week 30 uur per week van 7.30 uur tot 17.30 uur.
Werkdagen:  ene week 2 dagen per week, andere week 3 dagen per week. Dagen in overleg in te delen.
Startdatum: 15 september 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongetje van 2 jaar en tweeling verwacht juni 2018.
 
Dit open, gezellige gezin bestaat uit een blij, vrolijk en charmant jongetje van 2 jaar. In juni dit jaar wordt de jongenstweeling verwacht. Tevens heeft het gezin een kat als huisdier.  Dit gezin is op zoek naar jou! Het gezin woont in een ruim appartement in Amsterdam West, nabij het Rembrandtpark. Er is parkeergelegenheid aanwezig. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, is energiek, enthousiast en open van karakter. Ook ben je creatief en kan je lekker gek doen met de kinderen zonder daarbij het overzicht te verliezen. Je heb rust, regelmaat en reinheid hoog in het vaandel staan en weet een prima balans te creëren tussen huiselijke gezelligheid en activiteiten buitenshuis. Van nature kan jij geborgenheid, samenhorigheid en gezelligheid bieden. Een negatieve situatie draai jij met je gevoel voor humor en je positieve levensinstelling zo weer om naar een positieve situatie. Ook vergeet jij hierbij de knuffels niet..Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel.
Ben jij de energieke, open, vrolijke  nanny waar dit  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam nabij Rembrandtpark'.

Plaats: Middenbeemster
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen:  woensdag en donderdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 meisjes en een jongen

Dit open, warme  gezin met  een sociaal, slim meisje van 4 jaar, een goedlachse 2 jarige jongen een lief, vrolijk baby meisje geboren november 2017  is op zoek naar een flexibele TopNanny met een positieve levensinstelling. Als nanny heb je een helicopterview, ben je consequent, bied je regelmaat maar ook vrijheid, ben je rustig van aard, kan je gerichte 1 op 1 aandacht geven en  ben je kampioen knuffels uitdelen. Naast deze eigenschappen heb je ervaring met baby’s en ben je energiek genoeg om fijne activiteiten te ondernemen met de kinderen als de dag dat toelaat. Voor de kinderen is het van belang dat je als nanny zorgt voor huiselijke geborgenheid, dat de kinderen ‘kind’ kunnen zijn en hun energie kwijt kunnen. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind, is je observatievermogen groot en heb je een signalerende rol als TopNanny. Het gezin woont in een ruim nieuwbouw met een heerlijke tuin  waar je heerlijk kan vertoeven met de kinderen. Een bakfiets is aanwezig voor activiteiten buitenshuis. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Roken is een absolute ‘no go’. Ben jij de lieve  nanny waar dit hartelijke  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Middenbeemster’.

Plaats: Vreeland
Aantal werkuren per week: 22 uur
Werkdagen:  maandag en dinsdag van 07.30 – 18.30 uur
Startdatum; zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongen 2 jaar

Voor een gezellig, hard werkend gezin in Vreeland zijn wij op zoek naar een lieve  nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een schattig, vrolijk jongetje van 2 jaar (januari 2016) dat dol op knuffelen is en graag vermaakt wordt. Het gezin woont in een ruime woning met veel natuur rondom. Een rijbewijs is een vereiste om voor deze vacature in aanmerking te komen. Het gezin is op zoek naar een nanny met een open persoonlijkheid en eerlijkheid/betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Als nanny heb je van nature een kindvolgende werkwijze; je ziet de behoefte van het kind en speelt hier op in zonder daarbij het ritme van de dag te verliezen. Je leeft volgens de universele waarden en normen en hebt goede manieren die je spelenderwijs overbrengt op het kindje en passend naar de leeftijd. Uiteraard vind je het heerlijk om naar buiten te gaan, je krijgt van het gezin hierin alle vrijheid. Een balans tussen uitstapjes en huiselijkheid is vanzelfsprekend voor jou. Naast de verzorging van het kindje ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; was in de wasmachine, was vouwen, stofzuigen, een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen. Ook zorg je aan het eind van de dag voor een opgeruimd huis en dat het eten op tafel staat.  Ben jij die niet rokende, praktisch ingestelde nanny die dit fijne gezin gezelligheid én professie kan bieden? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. “Vreeland”.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 30,75 uur per week
Werkdagen: 3 dagen per week; maandag, dinsdag, donderdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, zoon van 9, zoon van 7 en dochter van 2 jaar

Voor een gezellig gezin in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een liefdevolle, pro actieve nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 2 jongetjes; een blijde 9 jarige wijsneus en een stoere 7 jarige die stiekem dol is op knuffelen. Tevens heeft het gezin een schattig tevreden meisje van 2 jaar die dol op haar grote broers is. De opvang is gewenst op  maandag, dinsdag en donderdag  van 8.15 uur tot 18.30 uur.  Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gezin woont in een fijn, ruim appartement, met lift,  nabij het Amstelveld/Utrechtsestraat.  De school, clubjes, winkels, speeltuintjes en het park zijn op loopafstand. Jij kunt naast rust, ritme en regelmaat vooral veel gezelligheid, creativiteit en plezier brengen. Deze familie is op zoek naar een nanny die initiatief neemt, lekker met de kinderen naar buiten gaat en ze de ruimte geeft om spelenderwijs te leren. Als nanny kun je de kinderen vrijheid bieden binnen duidelijke kaders. Trefwoorden die bij jou passen zijn liefdevol consequent, opgewekt en nuchter in het leven staan.  Je vindt het een uitdaging om elk kind individueel te benaderen, kijkend naar de behoefte van elk kind. In de ochtend heerlijk knuffelen met het jongste kindje, in de middag lekker even naar buiten en tijdens het koken geniet je van vragen als  ‘waarom kwaken kikkers en drijven er wolken in de lucht?’. Jouw creativiteit wint het in dit soort situaties. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat.  Een rijbewijs is niet noodzakelijk, komt u toch met de auto dan is er een parkeerplek beschikbaar.  Bent u enthousiast geworden  en lijkt het u fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken  van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag uw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam Centrum 2”.

Plaats: Bussum (tijdelijke vacature ivm zwangerschapsverlof)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: woensdag en donderdag 8.00-18.00 uur (met uitloop naar 19.00 uur)
Startdatum: half juli 2018
Gezinssamenstelling: dochter van 7 jaar, zoon van 6 jaar en zoon van 3 jaar

Fijn gezin met een dochter van 7 jaar, een zoontje van 6  jaar en een zoontje van 3 jaar uit Bussum zoekt een tijdelijke lieve  nanny in verband met zwangerschapsverlof van de huidige nanny. De periode zal zijn van half juli 2018 tot en met 1 november 2018. De werkdagen zijn woensdag  en donderdag  van 8 uur tot 18 uur (met uitloop naar 19 uur).  De nanny waar dit gezin graag een samenwerking mee wil aangaan is flexibel ingesteld, enthousiast, creatief en ondernemend. Tevens weet jij als nanny de dag gestroomlijnd te laten lopen met schoolgaande kinderen, clubjes, speelafspraakjes etc.. Verdere sleutelwoorden voor deze functie: kordaat, behulpzaam, consequent, communicatief naar kinderen toe. De opvang van de kinderen staat op de eerste plaats maar je bent ook bereid licht huishoudelijke werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij zoal aan de vaatwasser in- en uitruimen, de kinderkamers bijhouden en een wasje draaien en vouwen. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp voor de schoonmaakklussen. Het avondeten voorbereiden behoort tot het takenpakket van de nanny. Bent u die zorgzame nanny die op zoek is naar een leuke tijdelijke  baan  bij een fijne familie? Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren o.v.v. 'Bussum'.

Plaats: Amsterdam (nabij WTC)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week of om de week 30 uur
Werkdagen:  maandag, dinsdag en in beginsel ook de woensdag om de week (dat heeft de voorkeur). Mochten  de woensdagen om de week erbij werken niet mogelijk zijn, dan kan in overleg ook alleen de maandag en dinsdag gewerkt worden.
Startdatum: februari/maart 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 2 jaar en jongen geboren november 2017
 
Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van 2 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en de baby jongen (november 2017) is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’.

Plaats: Breda
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: di en woe van 08:00 – 17:30 uur.
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisjestweeling uit september 2017

Voor een gezellig, open gezin uit Breda zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisjestweeling dat  in september 2017 is geboren. De opvang is gewenst op dinsdag en woensdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Je komt dan op een werkweek van 19 werkuren. Je krijgt een dienstverband van 20 uur per week. Het overige uur per week zal in overleg flexibel worden ingezet; bijvoorbeeld een extra avond of dagdeel. Startdatum dienstverband: in overleg zo spoedig mogelijk.

Dit nuchtere gezin maakt graag kennis met een nanny die gastvrij en open in het leven staat, net als het gezin zelf. Jij, als nanny werkt vanuit je hart en je bent een kei in het bieden van warmte, gezelligheid en onvoorwaardelijke liefde naar de kinderen toe. Eerlijkheid en echtheid staat ook hoog in het vaandel bij het gezin. Als nanny voel je aan waar behoefte en tijd voor is. Observeren en inspelen op de individuele behoefte van elk kind is vanzelfsprekend voor jou en je bent op de hoogte van kind-ontwikkeling. Jouw aandacht verdelen over 2 kinderen gaat je goed af. Tevens is het van belang dat je een goed hecht team vormt met de ouders om zo alles gestroomlijnd te laten lopen.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het avondeten is voorbereid. Heeft deze leuke functie jouw interesse gewekt en ben jij de pittige, verantwoordelijke nanny die ook de knuffels niet vergeet? Dan wil dit gezin graag met jou kennismaken. Jouw sollicitatie kun je sturen o.v.v. “Breda”.

Voor een gezellig, ambitieus gezin in Amsterdam (omgeving Olympiaplein) zijn wij op zoek naar een lieve, actieve nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 18.30 uur (of maandag en donderdag). Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief, actief  2 ½ jarig jongetje  dat  alles zelf wil doen en graag buiten is en de ontspannen babyjongen (mei 2017) die alles goed vindt. Het gezin woont op de begane grond in een sfeervolle ruime woning met alle stadsvoorzieningen op steenworp afstand. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt er feilloos voor dat het gezin doordraait als de ouders aan het werk zijn. U  hebt een zorgzame  persoonlijkheid en vindt het belangrijk dat kinderen positief benaderd worden in de opvoeding en ontwikkeling. Binnen de lijnen van de dag heeft u als nanny en zo ook de kinderen veel vrijheid. U gaat hierbij kindvolgend te werk zonder daarbij de waarden en normen uit het oog te verliezen. Aandacht voor de ontwikkeling en ontwikkelingsstimulering is vanzelfsprekend voor u. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een was in de wasmachine doen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, de avondmaaltijd te koken en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is. Spreekt dit lieve, fijne gezin u aan? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Olympiaplein”.