Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


Sollicitaties voor onderstaande openstaande vacatures ontvangen wij graag via info@topnanny.nl

Plaats: Den Haag
Aantal werkuren per week:34,5 uur
Werkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 tot 19.00 uur
Startdatum: per 1 september 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder en meisje geboren januari 2018

Voor een open en hardwerkend gezin in Den Haag zijn we op zoek naar een liefdevolle, vlotte,  ondernemende nanny. Het gezin woont op dit moment nog in een ruim appartement op ongeveer 10 min afstand van het strand en de bossen van Scheveningen. Er zijn toekomstplannen om te verhuizen naar een andere woning maar dat zal zeker in de regio Den Haag zijn. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een tevreden, blije baby van 6 maanden oud. De zoon van vader is 12 jaar en zal af en toe in de vakanties bij het gezin op bezoek zijn. De opvangvraag is specifiek voor het meisje van 6 maanden oud, maar haar grote broer vindt het ook erg leuk om met de kleine meid dingen samen te ondernemen. Vader en moeder werken veel vanuit huis en zijn flexibel in de start en eindtijden mocht dit voor de nanny eventueel beter uitkomen. In goed overleg is er heel veel mogelijk. Hun dochtertje van 6 maanden is een bewegelijk meisje die de wereld op haar manier aan het ontdekken is. De familie hoopt kennis te mogen maken met een actieve, ondernemende nanny die lekker met haar dingen onderneemt, maar daarin ook goed de balans tussen activiteit en rust goed weet te bewaken zodat ze niet overprikkeld raakt van alle indrukken die ze opdoet. Ervaring met baby’s is een vereiste en de nanny moet zich verantwoordelijk voelen en haar baan en voorbeeldfunctie als nanny serieus nemen, een goede beheersing van de Nederlandse taal en goede waarden en normen zijn vereisten voor deze functie. Het gezin is naar iemand op zoek die gezellig is en graag onderdeel uitmaakt van het gezin, zodat er een leuke band ontstaat tussen ouders, nanny en kinderen. De spreekwoordelijke klik moet er zijn. Dus ben jij die spontane, actieve nanny die wij zoeken en ben je bereidt om naast de verzorging van het meisje licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje te draaien, de vaatwasser in-en uit te ruimen, een boodschapje te halen en aan het einde van de dag te zorgen voor een gezonde eenvoudige maaltijd voor het gezin? Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Spreekt dit gezellige gezin jou aan en wil je werken in deze prachtige omgeving, dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Je sollicitatie mag je sturen o.v.v. ‘Den Haag’.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week:30 uur
Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
Startdatum:1 oktober 2018
Gezinssamenstelling: Vader, moeder, 2 meisjes en een jongen
 
Voor een jong en dynamisch gezin in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een gezellige, lieve zelfstandige en stressbestendige nanny die stevig in haar schoenen staat. Dit gezin wonend in een prachtig ruim grachtenpand met 5 etages in een autoloze straat is gezegend met 3 kinderen. Een meisje van 2,5 jaar en een pasgeboren tweeling. Het meisje van 2,5 is een vrolijke stoere krullenbol die graag met anderen kinderen in de speeltuin op het pleintje voor het woonhuis speelt. Ze kan heerlijk met haar eigen speelgoed spelen, op haar speelzolder schommelen en onderneemt graag van alles. Ze heeft duidelijk een eigen willetje en kan goed aangeven wat ze wil. Pikt snel dingen op en is leergierig.  Heeft echter ook behoefte aan structuur, geborgenheid en veiligheid. De tweeling, een jongetje en meisje van juni 2018 zijn nog erg kwetsbaar en klein. Zij zijn erg ingesteld op elkaar. Hun zusje is erg zorgzaam en lief voor ze. De voorkeur van het gezin gaat uit naar een nanny die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft duidelijk is in haar communicatie, zelfstandig is en de drukte van soms hectische momenten met een tweeling goed aan kan. Je moet een sprankelende en lieve persoonlijkheid hebben en bereid zijn voor langere tijd deel uit maken van dit leuke en hartelijke gezin. Moeder heeft nu nog zwangerschapsverlof en zal in de 1e periode nog thuis zijn, totdat ze weer gaat werken. Zo kan ze haar aandacht wat meer verdelen. Naast de dagelijkse verzorging van de kinderen behoort het verrichtten van licht huishoudelijke werkzaamheden ook tot je takenpakket; een was in de wasmachine doen, een klein wasje vouwen of strijken, de vaatwasser in- en uitruimen, en een kindermaaltijd maken. Ben jij die vlotte, sprankelende, zelfstandige en verantwoordelijke nanny die midden in het leven staat en graag voor langere tijd deel wil uitmaken van dit bruisende gezin? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘’Amsterdam-Herenmarkt”.

Plaats: Wassenaar
Werkuren per week: 24 uur
Werkdagen: dinsdag en woensdag van 7.30 tot 19.30 uur
Startdatum: 15 augustus 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder,2 jongens en 1 meisje
 
Voor een leuk, levendig hardwerkend gezin met drie kinderen zijn we op zoek naar een zelfstandige nanny die zorgzaam is, creatief en flexibel, continuïteit kan bieden aan dit gezin en duidelijk structuur en grenzen kan bewaken. Tevens graag activiteiten onderneemt met de kinderen en goed naar de behoeftes van de kinderen kan luisteren. Het gezin woont nu nog in Amsterdam maar gaat half augustus 2018 verhuizen naar Wassenaar. Naast dit huis is een bos en park. Het huis heeft een ruime tuin waar de kinderen kunnen spelen. Het strand is met de fietskar of auto goed bereikbaar. Dit leuke gezin bestaat uit een jongen van 7, die houdt van gezellig kletsen, zeer leergierig is en sociaal, graag alles wil weten en een echte jongen is, soms zijn grenzen aan het verkennen is en het heel fijn vindt om buiten te zijn en te ontdekken. Het meisje van 5 is een fantasievol kind dat goed alleen kan spelen en soms wat stil en dromerig kan zijn, helemaal op kan gaan in haar spel en zich heel goed alleen kan vermaken. Ze houdt van tekenen en kleuren en fröbelen. De kinderen zijn beide gek op hun jongere baby broertje van 1 jaar oud. Dit kindje is gemakkelijk in de omgang en kan goed zijn behoeftes aangeven. Hij is nieuwsgierig en vind het leuk rondom zijn broertje en zusje te kruipen. We zijn op zoek naar een nanny die bereid is de oudste kinderen naar school te brengen en weer op te halen. De schooltijden zijn van 8.45 uur tot 15.00 uur op dinsdag en op woensdag van 8.45 tot 11.45 uur. Er is een elektrische fietskar aanwezig om de kinderen in te vervoeren. Het jongste kind slaapt nog 2x overdag. Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je goed kunt organiseren en zelfredzaam bent, lief en geduldig jouw kern kwaliteiten zijn en dat je dit gezin kunt ontzorgen door wat licht huishoudelijke taken over te nemen zoals de vaatwasser in en uit ruimen of een klein wasje opvouwen. ‘s Avonds is het fijn als je maaltijd kookt en samen met de kinderen eet. De twee jongste kinderen kunnen op bed gelegd worden voordat de ouders thuis komen. Ben je enthousiast geworden door het lezen van deze vacature en ben jij die zelfstandige, consequente, liefdevolle en flexibele nanny die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet onder vermelding van “Wassenaar’’.

Plaats: Eemnes
Aantal werkuren per week: 30 uur per week
Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur.
Gewenste startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, twee jongens

Voor een jong, warm, en open gezin zijn wij op zoek naar een geduldige, zorgzame nanny die bewust in het leven staat. Het gezin heeft twee prachtige jongens in de leeftijd van bijna 4 en een baby’tje geboren in mei 2018.In september gaat de 4-jarige naar school en zal gehaald en gebracht worden door de nanny, er is daarvoor een elektrische fietskar aanwezig. Het gezin woont in een woonboerderij met een boomgaard, kippen en grote tuin om heerlijk in te spelen. De bossen van Baarn en Lage Vuursche liggen op een kleine 10 minuten fietsen. De jongen van bijna 4 is een lief jongetje wat hoog sensitief is en heel veel fantasie heeft. Hij leest graag boekjes en kan helemaal in zijn spel opgaan. De ouders proberen de kinderen zoveel mogelijk van de natuur te laten genieten en de kinderen op een bewuste manier naar het leven te laten kijken. De “waarom vraag’’ wordt dan ook vaak gesteld. Het baby’tje is een makkelijk kindje en is nog volop in ontwikkeling. We zoeken voor dit gezin een nanny met groot inlevingsvermogen, die de natuur respecteert, creatief is en vooral in kan spelen op de behoefte van het kind en zijn grote hart. De kinderen echter ook kan stimuleren om fysiek bezig te zijn om zich zo te kunnen ontladen. Naast de zorg voor de kinderen zou het fijn zijn dat de nanny wat huishoudelijke taken op zich kan nemen. Een wasje vouwen en strijken, vaatwasser in en uitruimen, en aan het eind van de dag zou het fijn zijn als er een gezonde maaltijd op tafel staat. Ben jij deze bewuste, lieve geduldige nanny die wij zoeken en ben je bereid  je voor langere tijd aan dit gezin te binden zodat de kinderen zich als sterke kinderen kunnen ontwikkelen? Dan kijken we uit naar jouw  sollicitatie o.v.v. "Eemnes”.

Plaats: Heemstede     
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: Maandag en dinsdag
Startdatum: Per 1 november, eventueel kan er ook eerder gestart worden
 Gezinssamenstelling: Vader, moeder, zoontje van 2 jaar en een baby meisje dat mei 2018 geboren is

Voor een warm en gezellig  gezin in Heemstede zijn wij op zoek naar een lieve en ondernemende nanny die zelfstandig is, stabiliteit kan bieden, rust ,regelmaat en reinheid belangrijk vindt en zich flexibel kan opstellen. Dit gezin met hardwerkende ouders woont in een gezellige buurt waar veel kinderen lekker buiten spelen. Dit gezin bestaat uit vader, moeder, een vrolijk en lief jongetje van 2 die graag grapjes maakt, een eigen willetje heeft en daardoor ook af en toe grenzen nodig heeft en een echt buitenkind is. Verder heeft het gezin net een schattig klein meisje als nieuwgeborene mogen verwelkomen. Naast het bieden van warmte en geborgenheid hecht het gezin veel waarde aan gezelligheid. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk wordt van het gezin. Je moet betrouwbaar zijn en flexibel. Daarnaast moet de balans tussen uitstapjes en huiselijkheid voor jou een vanzelfsprekendheid zijn. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en speelt in op de individuele behoeften van de kinderen. Naast de verzorging van de kinderen moet je bereid zijn om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichtten; een wasje op te vouwen, de vaatwasser in –en uitruimen, een boodschapje te doen wanneer nodig en een maaltijd willen voorbereiden. Ben jij die lieve, zelfstandige en ondernemende nanny die wij zoeken en ben je bereid je voor langere termijn aan dit gezin te binden? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. “Heemstede”.

Plaats: Utrecht
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag of dinsdag én donderdag 8.00-18.00 uur (2,5 dag of 3 dagen p/wk is bespreekbaar)
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 6 jaar, jongetje van 2 jaar

Voor een rustig en warm gezin in Utrecht (Tuindorp) zijn wij op zoek naar een vrolijke, open nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een gezellig meisje van 6 jaar dat erg van knutselen en dieren knuffelen houdt en haar vrolijke broertje van 2 dat graag buiten speelt, een boekje leest of met zijn autootjes speelt. Deze lieve familie woont in een eengezinswoning met ruime tuin  in een kindvriendelijke wijk met tal van uitwijk mogelijkheden op loopafstand. De opvang is gewenst op 2 volle dagen in de week van 8 uur tot 18 uur.  De gewenste dagen zijn maandag of dinsdag en donderdag. Een derde dag of halve dag is bespreekbaar. Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt mede met de ouders, voor een veilige basis voor de kinderen.  U als nanny hebt een open karakter, werkt vanuit uw hart en weet het beste uit elk kind te halen.  U zal in de gaten houden  waar  de behoeften van de kinderen liggen en speelt hier moeiteloos op in zonder daarbij de kaders van de dag te verliezen.  Tevens bent u up to date betreft de ontwikkeling van het jonge kind en gedurende de dag zal u de ontwikkeling van het kind spelenderwijs stimuleren. Uw liefdevolle benadering naar de kinderen toe zit van nature in u; knuffels deelt u dan ook graag uit. Structuur bieden gedurende de dag, op een liefdevolle manier consequent handelen, activiteiten ondernemen  en uw vrolijke inslag zorgen ervoor dat de  kinderen een heerlijke dag beleven.  Het aanleren van normen en waarden brengt u spelenderwijs over en u  volgt hierin de lijn van de ouders. Naast de verzorging van de kinderen  bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat. Een rijbewijs is niet noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen. Een bakfiets is aanwezig. Bent u de lieve, gestructureerde, sensitieve nanny die weet waarvoor zij staat? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Utrecht”.

Plaats: Heemstede
Aantal werkuren per week: wij zoeken 2 nannies voor dit gezin die ieder 21 uur per week willen werken
Werkdagen: maandag en dinsdag van 7.30 tot 18.00 uur óf donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 meisjes en een jongen

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familievriendelijke wijk in Heemstede zijn wij op zoek naar twee lieve, zorgzame en ondernemende nannies. Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk 2 jaar, 3 jaar en 5 jaar. Het kindje van 2 jaar is een echte meid, ondernemend, heeft duidelijk een eigen ik en wordt elke dag met een grote glimlach wakker. Het jongetje van 3 jaar is een lief jongetje en kan heel goed zelfstandig spelen. Hij heeft een rijke fantasie, is zorgzaam naar zijn zusjes en speelt graag met zijn autootjes. De oudste dochter van 5 jaar is een pienter en lief meisje, verbaal sterk en bovengemiddeld competitief. Ze wil graag geprikkeld worden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je lief bent, het gezin kunt ontzorgen en de talenten van de kinderen kunt stimuleren en daarmee ook hun ontwikkeling. Creativiteit is een belangrijke plus, net als zelfstandigheid. De twee oudste kinderen moeten naar school gebracht worden. De school is op 10min loopafstand. Aandacht voor het kind in al zijn facetten is vanzelfsprekend voor je. Naast de zorg voor de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke taken op je te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel.Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken samen met een andere nanny van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. ’Heemstede ‘.

Plaats: Abcoude
Aantal werkuren per week: 24 uur per week
Gewenste startdatum: 1 september 2018
Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag
Werktijden: 11.00-19.00 uur

Hecht, gezellig gezin met 3 kinderen wonende in Abcoude zoekt een lieve, betrouwbare, integere nanny met humor. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 2 broertjes van 12 jaar en 10 jaar en hun zusje van 7 jaar. De opvang is gewenst op maandag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 19.00 uur (24 uur per week), vanaf 1 september. De 2 jongste kinderen lunchen 2 van de 3 dagen thuis. De oudste gaat naar de middelbare school in Amsterdam. Ze lunchen op maandag en woensdag thuis en de nanny haalt en brengt ze naar school. De school ligt op 5 minuten loopafstand. De kinderen zijn dol op tekenen, toneelspelen, muziek, spelletjes doen en buitenspelen. Het gezin is dan ook op zoek naar een fijne nanny die het leuk vindt dit soort activiteiten met de kinderen te ondernemen. Het gezin woont in een vrijstaande woning met grote tuin, in een kinderrijke buurt. Een rijbewijs is vereist voor deze functie. Het gezin zoekt een nanny die de kinderen liefdevol opvangt, intellectueel kan uitdagen (helpen met huiswerk), energiek is en uiteraard voldoende ervaring heeft in het verzorgen van kinderen van deze leeftijd. Verder is de nanny creatief, huiselijk en ondernemend. Daarnaast houdt de nanny het huis netjes en gezellig. De kinderen zijn altijd hoofdprioriteit, daarnaast is het verzorgen van de was, wanneer nodig een boodschapje halen en het avondeten voorbereiden erg fijn. Spreekt deze vacature bij dit warme gezin jou aan en ben jij de juiste kandidaat voor deze baan voor bepaalde tijd? Wij kijken wij uit naar je sollicitatie o.v.v. 'Abcoude'.  

Plaats: Oostzaan
Aantal werkuren: 20 uur per week
Gewenste startdatum: 1 september 2018
Werkdagen: woensdag en vrijdag
Werktijden: woe en vrij van 8.00-18.00 uur

Voor een leuk, ongedwongen  gezin uit Oostzaan zoeken wij een vrolijke nanny die oprecht en vanuit haar hart heeft gekozen voor een beroep als TopNanny. Een persoon die per kind aanvoelt waar de behoefte ligt en daar ook naar handelt. Verdere speerpunten: eerlijk, daadkrachtig, balans creëren tussen buiten ravotten of juist een knusse huiselijke activiteit aanbieden, flexibel in planning en omgang en een dosis nuchtere humor.  Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een lieve, slimme 6 jarige jongen die het best gedijt met structuur en duidelijkheid, een lieve aanhankelijke 4 jarige jongen die makkelijk in de omgang is en hun jongste broertje van 2 jaar die dol is op zingen en grappen maken. Tevens zijn er 3 katten aanwezig. Startdatum dienstverband: 1 september 2018. De gewenste opvangdagen en tijden zijn woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Het gezin woont in een ruime eengezinswoning tegenover de school in een wijk met veel speelmogelijkheden. Een rijbewijs is een pre, een bakfiets is aanwezig. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uit te ruimen, de was bijhouden, een boodschapje halen en een gezonde maaltijd te koken. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat. Denk jij die lieve, rustige, nuchtere TopNanny voor dit gezin te zijn? Sollicitaties ontvangen wij graag o.v.v. 'Oostzaan'.

Plaats: Rotterdam
Aantal werkuren per week: 21,5 uur per week
Gewenste startdatum: 28 augustus 2018
Werkdagen: dinsdag en donderdag (een aantal weken per jaar ook de vrijdag)
Werktijden: 7.45-18.30 uur
 
Leuk, hardwerkend gezin uit Rotterdam met een lief dochtertje van 7 jaar en zoontje van 2,5 jaar zoekt een zorgzame, toegewijde, enthousiaste nanny die veel plezier in haar werk heeft. Deze leuke functie start bij voorkeur per 28 augustus. Dit gezin zoekt een nanny die op 2 dagen per week (dinsdag en donderdag) en een aantal weken per jaar op vrijdag van 7.45 tot 18.30 uur, hun kindjes liefdevol zal verzorgen.  Het gezin woont in een fijne, vrijstaande woning in een rustige groene buurt in Rotterdam. De ideale nanny voor dit gezin is flexibel en vanzelfsprekend heeft u genoeg werkervaring met het jonge kind. U kunt rust en regelmaat brengen in een huishouden van hardwerkende ouders met drukke banen. Je rookt niet, een rijbewijs strekt tot aanbeveling. Jij kunt rust en regelmaat, maar ook gezelligheid en geborgenheid  brengen. Je gaat kindvolgend te werk, bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en stimuleert waar nodig. De nanny waar dit gezin graag mee werkt, is betrouwbaar en een kei in structuur aan brengen in de dag. Binnen de kaders heb je alle vrijheid om heerlijk te gaan wandelen, naar de kinderboerderij te gaan, een speeltuin te bezoeken of er thuis een gezellige dag van te maken. Buiten de verzorging van de kinderen behoort het verrichten van licht huishoudelijke werkzaamheden ook tot jouw takenpakket; was en/of strijkwerk verzorgen, koken, wanneer nodig een boodschapje halen. Heeft deze leuke functie voor langere termijn je interesse gewekt en zou jij willen kennismaken met deze familie? Reacties zien wij graag tegemoet o.v.v. 'Rotterdam'.

Plaats: Haarlem
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag en dinsdag (12.00-19.00), woensdag (12.00-18.00)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 dochters
 
Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 zusjes van respectievelijk 10 jaar, 9 jaar en bijna 6 jaar oud. Het oudste meisje gaat naar een speciale school omdat ze autistisch is en een verstandelijke beperking heeft. Het is een intens lief meisje, die gedijt bij een duidelijke dagindeling en rust en regelmaat. Ze geeft bijzonder veel liefde en warmte. Zij gaat tot 14:30 naar school, de andere meisjes op maandag en dinsdag tot 15:00 uur dus dat sluit perfect op elkaar aan. Op woensdag zijn de jongere zusjes om 12:15 vrij en wordt het oudste meisje om 15:00 uur opgehaald. De middelste is een wijs en verstandig meisje. Ze is vrolijk, gaat op woensdag naar musicals en speelt graag met haar vriendinnen of wandelt met hond. De jongste is een kleine, vrolijke deugniet die houdt van het leven en grapjes maken. Ze zit op woensdag op zwemles en houdt verder heel erg van afspreken met vriendinnen, fietsen om het park en spelende haar zussen en de hond. Alledrie zijn het heel betrokken, lieve, warme meisjes die het gezinsleven koesteren. Deze leuke familie woont in een ‘Pipi Langkous’ huis met hoge plafonds, het huis ligt vlakbij het bos (3 minuten lopen), vlakbij het centrum en ook dichtbij het strand. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. Het gezin heeft twee keer in de week een huishoudelijke hulp, de nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke meiden van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Haarlem’.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 18 uur - in loondienst
Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag van 12.30-18.30 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 1 jongetje en 2 meisjes

Voor een gezellig gezin in Amsterdam zijn wij op zoek naar een flexibele nanny met een  enthousiast karakter. Het betreft een functie in loondienst voor 3 dagen per week (woensdag, donderdag en vrijdag) van 12.30 tot 18.30 uur, 18 uur per week. Startdatum dienstverband: in overleg zo spoedig mogelijk. Deze familie woont  in de gezellige Vondelbuurt. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief jongetje van 6 jaar die zichzelf heel goed kan vermaken en eindeloos met autootjes kan spelen, een creatief meisje van 8 jaar dat dol is op nagels lakken en taarten bakken en een gevoelig meisje van 10 jaar die het ontzettend leuk vindt om te helpen in de keuken. Vader reist veel voor zijn werk, flexibiliteit is het toverwoord voor deze baan. Een open communicatie en houding is dan ook van groot belang. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, heeft daadkracht, een positieve levensinstelling, houdt van een grapje en weet met humor situaties op te lossen. Je vindt het van nature heerlijk om huiselijkheid en warmte te creëren.  Gezelligheid, veiligheid en geborgenheid  kun je in alle omstandigheden bieden. Je hebt een scherp observatievermogen en gaat hierbij kindvolgend te werk. Aandacht verdelen over de kinderen en interesse in de aandachtsgebieden van de kinderen gaat jou van nature goed af. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in-en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Verder haal je de kinderen van school en begeleid je ze naar voetbaltraining. Het hebben van een rijbewijs is een pré, er is een auto beschikbaar. Ben jij de nanny die dit allemaal op rolletjes kan laten verlopen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. 'Amsterdam Vondelbuurt’.

Plaats: Beverwijk
Aantal werkuren per week: 30 uur
Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00-18.00 uur
Startdatum: 1 september 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 zoontjes en baby op komst

Voor een leuk en levendig gezin in Beverwijk zijn wij op zoek naar een sportieve, energieke en communicatief vaardige nanny met verantwoordelijkheidsgevoel. Jij dient als  nanny opvang te bieden in een samengesteld gezin dat bestaat uit vader, moeder, twee sociaal en gevoelige jongetjes van 8 jaar, een rustig en creatief jongetje van 6 jaar en de baby op komst (verwacht half november). Twee katten en een hond vergezellen het gezin. Dit gezellige gezin woont in een ruime eengezinswoning in een kinderrijke buurt, waarbij sprake is van veel in- en uitloop van vriendjes. De school bevindt zich op ongeveer 5 minuten afstand met de auto, op 10 minuten loopafstand. Een rijbewijs en auto zou een enorme pré zijn, is echter niet verplicht. De ideale nanny voor dit gezin heeft werkervaring met baby’s en iets grotere kinderen, is sportief, vindt het leuk om allerlei activiteiten met de kinderen te ondernemen en kan duidelijk grenzen aangeven. Startdatum dienstverband: 1 september 2018. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, is van nature open van karakter, spontaan, vrolijk en energiek. Spelenderwijs breng je de universele waarden en normen over waarbij je zeker de humor en gezelligheid niet vergeet. Tevens ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en stimuleer je dit spelenderwijs. Steekwoorden die het gezin belangrijk vindt;  actief, energiek, zorgzaam, een warme huiselijke sfeer, zelfstandigheid en creëren van ‘quality time’ van de ouders met de kinderen.  Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het eten op tafel staat. Spreekt deze vacature je aan en bent jij de daadkrachtige energieke nanny die er voor kan zorgen dat de ouders er zorgeloos kunnen zijn voor de kinderen? Dan vernemen wij graag je reactie o.v.v. ‘Beverwijk’.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 8 uur tot 19 uur (maandag/donderdag is eventueel ook mogelijk)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van 2 jaar en een baby jongen geboren november 2017

Voor een open, harmonieus gezin zijn wij op zoek naar een lieve, positieve nanny die zelfstandig te werk gaat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een zachtaardig bezig ventje van 2 jaar dat graag in beweging is en een vrolijke jongen geboren november 2017. Beide jongens zijn gek op elkaar, tevreden van aard en makkelijk in de omgang. Het gezin woont per 1 juni aanstaande in Amsterdam Oud-Zuid (nabij Olympiaplein). Een parkeervergunning kan zeer waarschijnlijk beschikbaar worden gesteld. De nanny voor dit gezin is  liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een wandeling in de buurt, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in het park. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en een positieve levensinstelling. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen en ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen maar vergeet daarbij het ritme van de kinderen niet. Het gezin hoopt een nanny te vinden die een verlengstuk van het gezin wordt, jij zal dan ook warm opgenomen worden in het gezin. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, simpele maaltijd te koken etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is, de kinderen gegeten hebben en fris gewassen in pyjama zitten. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam’.

Plaats: Abcoude
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en een dochter van 2 jaar en baby op komst
 
Dit leuke gezin met dochtertje van 2 jaar en baby op komst is op zoek naar een zorgzame, warme nanny voor 2 dagen per week. Het meisje is enorm vrolijk en leergierig en gaat graag op onderzoek uit. Als nanny is het belangrijk dat je huiselijke warmte en geborgenheid weet te creëren en over te brengen. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind en weet dit spelenderwijs te stimuleren. Naast het bieden van warmte en geborgenheid zal je van het gezin alle vrijheid krijgen om leuke activiteiten binnen- en buitenshuis te ondernemen. Ondanks de vrijheid hou je het ritme van de dag in de gaten. Als nanny sta je open in het leven, ben je vrolijk van aard, werk je vanuit je hart en ben je een kei in structuur aanbrengen. Je gebruikt je humor om negatieve situaties om te buigen in positieve resultaten. Je biedt uitdaging aan het meisje zodat zij zich optimaal en zo breed mogelijk kan ontwikkelen. Daarbij ben je consequent, liefdevol en duidelijk in je communicatie. Uiteraard vergeet je de humor niet. Als nanny werk je nauw samen met de ouders. Je zorgt ervoor dat de dag geruisloos doorloopt als ouders aan het werk is. Een open communicatie, overleg en zelfstandigheid is dan ook van groot belang.  Naast de verzorging van het meisje ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien, de vaatwasser in-en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het eten op tafel staat. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Spreekt dit gezellige gezin jou aan en vind jij het een uitdaging om structuur te bieden door jouw zorgzaamheid en flexibele, vrolijke  karakter? Dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Je sollicitatie mag je sturen o.v.v. ‘Abcoude’.

Plaats: Amsterdam (nabij Rembrandtpark)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week, andere week 30 uur per week van 7.30 uur tot 17.30 uur.
Werkdagen:  ene week 2 dagen per week, andere week 3 dagen per week. Dagen in overleg in te delen.
Startdatum: 15 september 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, jongetje van 2 jaar en tweeling verwacht juni 2018.
 
Dit open, gezellige gezin bestaat uit een blij, vrolijk en charmant jongetje van 2 jaar. In juni dit jaar wordt de jongenstweeling verwacht. Tevens heeft het gezin een kat als huisdier.  Dit gezin is op zoek naar jou! Het gezin woont in een ruim appartement in Amsterdam West, nabij het Rembrandtpark. Er is parkeergelegenheid aanwezig. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, is energiek, enthousiast en open van karakter. Ook ben je creatief en kan je lekker gek doen met de kinderen zonder daarbij het overzicht te verliezen. Je heb rust, regelmaat en reinheid hoog in het vaandel staan en weet een prima balans te creëren tussen huiselijke gezelligheid en activiteiten buitenshuis. Van nature kan jij geborgenheid, samenhorigheid en gezelligheid bieden. Een negatieve situatie draai jij met je gevoel voor humor en je positieve levensinstelling zo weer om naar een positieve situatie. Ook vergeet jij hierbij de knuffels niet..Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel.
Ben jij de energieke, open, vrolijke  nanny waar dit  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam nabij Rembrandtpark'.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 30,75 uur per week
Werkdagen: 3 dagen per week; maandag, dinsdag, donderdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, zoon van 9, zoon van 7 en dochter van 2 jaar

Voor een gezellig gezin in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een liefdevolle, pro actieve nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 2 jongetjes; een blijde 9 jarige wijsneus en een stoere 7 jarige die stiekem dol is op knuffelen. Tevens heeft het gezin een schattig tevreden meisje van 2 jaar die dol op haar grote broers is. De opvang is gewenst op  maandag, dinsdag en donderdag  van 8.15 uur tot 18.30 uur.  Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gezin woont in een fijn, ruim appartement, met lift,  nabij het Amstelveld/Utrechtsestraat.  De school, clubjes, winkels, speeltuintjes en het park zijn op loopafstand. Jij kunt naast rust, ritme en regelmaat vooral veel gezelligheid, creativiteit en plezier brengen. Deze familie is op zoek naar een nanny die initiatief neemt, lekker met de kinderen naar buiten gaat en ze de ruimte geeft om spelenderwijs te leren. Als nanny kun je de kinderen vrijheid bieden binnen duidelijke kaders. Trefwoorden die bij jou passen zijn liefdevol consequent, opgewekt en nuchter in het leven staan.  Je vindt het een uitdaging om elk kind individueel te benaderen, kijkend naar de behoefte van elk kind. In de ochtend heerlijk knuffelen met het jongste kindje, in de middag lekker even naar buiten en tijdens het koken geniet je van vragen als  ‘waarom kwaken kikkers en drijven er wolken in de lucht?’. Jouw creativiteit wint het in dit soort situaties. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat.  Een rijbewijs is niet noodzakelijk, komt u toch met de auto dan is er een parkeerplek beschikbaar.  Bent u enthousiast geworden  en lijkt het u fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken  van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag uw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam Centrum 2”.

Voor een gezellig, ambitieus gezin in Amsterdam (omgeving Olympiaplein) zijn wij op zoek naar een lieve, actieve nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 18.30 uur (of maandag en donderdag). Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief, actief  2 ½ jarig jongetje  dat  alles zelf wil doen en graag buiten is en de ontspannen babyjongen (mei 2017) die alles goed vindt. Het gezin woont op de begane grond in een sfeervolle ruime woning met alle stadsvoorzieningen op steenworp afstand. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt er feilloos voor dat het gezin doordraait als de ouders aan het werk zijn. U  hebt een zorgzame  persoonlijkheid en vindt het belangrijk dat kinderen positief benaderd worden in de opvoeding en ontwikkeling. Binnen de lijnen van de dag heeft u als nanny en zo ook de kinderen veel vrijheid. U gaat hierbij kindvolgend te werk zonder daarbij de waarden en normen uit het oog te verliezen. Aandacht voor de ontwikkeling en ontwikkelingsstimulering is vanzelfsprekend voor u. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een was in de wasmachine doen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, de avondmaaltijd te koken en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is. Spreekt dit lieve, fijne gezin u aan? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Olympiaplein”.