Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


Sollicitaties voor onderstaande openstaande vacatures ontvangen wij graag via info@topnanny.nl

Plaats: Amstelveen
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen:  dinsdag en donderdag 8.00-18.00 uur (eventueel woe/vrij bespreekbaar)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, dochter en zoon

Voor een warm, liefdevol gezin uit Amstelveen met dochtertje van 3 jaar oud en zoontje van 6 maanden oud zoeken wij een lieve, zorgzame nanny met humor. Het gezin woont in een fijne ruime woning met heerlijke tuin, op 5 minuten loopafstand van de school waar het meisje vanaf september 2019 naar toe zal gaan. Tot zij 4 jaar oud is zal zij 3 ochtenden per week naar de voorschool gaan. De opvang is gewenst op dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur, in overleg zou woensdag of vrijdag als werkdag eventueel bespreekbaar zijn. Het meisje houdt erg van knutselen, een bezoekje aan de speeltuin staat ook met stip op nummer 1. Het gezin woont aan het bos, als nanny vindt je het leuk om fijne wandelingen met de kinderen te maken, bladeren te zoeken en hier thuis een knutselwerkje van te maken. De dochter uit dit gezin is een echt meisje-meisje, verkleden en nagels lakken vindt ze geweldig. Het is een gezellige kletskous. Haar baby broertje lacht naar iedereen, is een heel blij kindje en al best groot en sterk voor zijn leeftijd, houdt van gezelligheid en is dol op zijn grote zus. Voor deze vacature is een rijbewijs niet verplicht, het gezin heeft een elektrische bakfiets ter beschikking. Ben je wel in het bezit van een rijbewijs en eigen auto is het goed om te weten dat het voor de deur onbetaald parkeren is. De kinderen zijn prioriteit nummer 1, het wordt enorm gewaardeerd als je daarnaast voor een lekkere avondmaaltijd zorgt. De boodschappen zijn in huis, soms loop je een keer naar de bakker om de hoek voor een vers brood. Ben jij die gezellige, ondernemende nanny waar dit leuke gezin mee zou willen kennismaken? Laat het ons direct weten, wij zien je reactie graag tegemoet o.v.v. ‘Amstelveen’.

Plaats: Hillegom
Aantal werkuren per week: afhankelijk van de invulling
Werkdagen: maandag en donderdag 8.00-18.30 uur, dinsdag en vrijdag 11.3-18.30 uur
Werkdagen kunnen in overleg worden ingepland, ben je bv. 2 van de 4 dagen beschikbaar horen we dat graag
Startdatum: in overleg zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 meisjes

Voor een leuk en levendig gezin wonend in een twee-onder-een-kap, jaren dertig huis met tuin in een familievriendelijke wijk in Hillegom zijn wij op zoek naar 1 of 2 lieve nannies. Deze familie is gezegend met drie kinderen in de leeftijd van respectievelijk 2 jaar, bijna 4 jaar (december) en 5 jaar. Het kindje van 2 jaar is een echte meid, ondernemend, heeft duidelijk een eigen ik en wordt elke dag met een grote glimlach wakker. Het kindje van bijna 4 jaar is een lief meisje en kan heel goed zelfstandig spelen. Zij heeft een rijke fantasie en is zorgzaam naar haar zusjes. De oudste dochter van 5 jaar is een pienter en lief meisje, verbaal sterk en bovengemiddeld competitief. Ze wil graag geprikkeld worden en gaat uitdagingen niet uit de weg. Als nanny in dit gezin is het belangrijk dat je lief bent, het gezin kunt ontzorgen en de talenten van de kinderen kunt stimuleren en daarmee ook hun ontwikkeling. Creativiteit is een belangrijke plus, net als zelfstandigheid. De twee oudste kinderen moeten naar school gebracht worden. De school is op 10min loopafstand. Aandacht voor het kind in al zijn facetten is vanzelfsprekend voor je. Naast de zorg voor de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke taken op je te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in en uitruimen. Aan het einde van de dag heb je een gezellige dag met de kinderen gehad en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. ’Hillegom‘.

Plaats: Gulpen (provincie Limburg)
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: woensdag en donderdag 8.00-18.00 uur
Gewenste startdatum: in overleg
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoons en 1 dochter

Voor een lief gezin uit Gulpen zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 3 kinderen; een 6 jarige gevoelige, nieuwsgierige jongen, een  4 jarige durfal die dol is op klimmen en klauteren hun lieve zusje van net 3 jaar oud. Tevens heeft het gezin een poes.  De opvang is gewenst op woensdag en donderdag van 8 uur tot 18 uur. Totaal aantal uren dienstverband 20 uur per week. In overleg zouden 2 andere werkdagen per week eventueel ook mogelijk zijn. Dit betreft een zwangerschapsverlof, de periode van het dienstverband is: 6 maart 2019 – 26 juni 2019, eerder starten is bespreekbaar. Het gezin woont in een ruime twee onder een kap woning met een prachtig uitzicht op het landschap van Zuid Limburg. Dit zachtaardige gezin maakt graag kennis met een nanny die een kei is in het aangeven van structuur en grenzen, dit alles op een lieve, duidelijke manier. Jij als nanny vindt het heerlijk om een combinatie te maken van de gezelligheid in huis en leuke uitstapjes maken met de kinderen buitenshuis.  Een heerlijke wandeling, een speeltuintje bezoeken of gezellig op de grond met speelgoed spelen; jij voelt aan waar behoefte en tijd voor is. Observeren en inspelen op de individuele behoefte van elk kind is vanzelfsprekend voor jou. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het avondeten is voorbereid. Heeft deze leuke functie je interesse gewekt en ben jij die verantwoordelijke nanny die ook de knuffels niet vergeet ? Dan wil dit gezin graag met je kennismaken. Sollicitaties ontvangen wij graag o.v.v. “Gulpen”.

Plaats: Middenbeemster
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen:  woensdag en donderdag van 7.30-18.30 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 meisjes en een jongen

Dit open, warme  gezin met  een sociaal, slim meisje van bijna 5 jaar, een goedlachse 2,5 jarige jongen en hun lieve zusje van bijna 1 jaar oud  is op zoek naar een flexibele TopNanny met een positieve levensinstelling. Als nanny heb je een helicopterview, ben je consequent, bied je regelmaat maar ook vrijheid, ben je rustig van aard, kan je gerichte 1 op 1 aandacht geven en  ben je kampioen knuffels uitdelen. Naast deze eigenschappen heb je ervaring met jonge kinderen en ben je energiek genoeg om fijne activiteiten te ondernemen met de kinderen als de dag dat toelaat. Voor de kinderen is het van belang dat je als nanny zorgt voor huiselijke geborgenheid, dat de kinderen ‘kind’ kunnen zijn en hun energie kwijt kunnen. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind, is je observatievermogen groot en heb je een signalerende rol als TopNanny. Het gezin woont in een ruim nieuwbouw huis met een fijne tuin  waar je heerlijk kunt vertoeven met de kinderen. Een bakfiets is aanwezig voor activiteiten buitenshuis. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Roken is een absolute ‘no go’. Ben jij de lieve  nanny waar dit hartelijke  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Middenbeemster’.

Plaats: Heemstede
Aantal werkuren per week: 26,5 uur per week
Werkdagen:  dinsdag, woensdag en vrijdag (maandag, dinsdag en woensdag is ook mogelijk); 2 dagen van 8.00-18.00 uur en 1 dag van 11.30-18.00 uur (dan is de jongste naar de peuterspeelzaal)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 jongens en een meisje

Voor een vrolijk gezin met twee actieve jongens (bijna 8 jaar oud en 2 jaar oud) en dromerig meisje (bijna 6 jaar oud) zoeken wij een warme, gezellige nanny die onderdeel van het gezin wil worden. Iemand die graag meespeelt, maar ook duidelijkheid en structuur biedt. Iemand die de kinderen graag één voor één wilt leren kennen en ze helpt klaarstomen voor de grote wereld. Er zijn een paar duidelijke regels (bv. voor tv kijken en eten), maar verder mag er veel. Het gezin woont in een vrijstaand huis met fijne (speel)tuin. In de straat wonen veel kinderen, de winkels zijn dichtbij. De school is 5 minuten fietsen. De 2 oudste kinderen gaan naar school, de jongste is thuis. Op dinsdag hebben de oudste kinderen na school geen activiteiten en spelen dan graag met vriendjes. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar hockey en ballet. Het gezin heeft op een paar tropische vissen na geen huisdieren. Het hebben van een rijbewijs is een enorme pre. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp, het avondeten koken en wanneer nodig verse boodschapjes halen behoort tot het takenpakket. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Heemstede”.

Plaats: Ouderkerk aan de Amstel
Aantal werkuren per week: 21 uur of 31,5 uur
Werkdagen: dinsdag en donderdag 7.30-18.00, de maandag als 3e werkdag erbij (zelfde opvangtijden) is mogelijk
Gewenste startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 zoontjes en dochtertje

Voor een gezellig gezin in Ouderkerk aan de Amstel met zoontje van 4 jaar, dochter van 2 jaar en hun baby broertje (geboren half september 2018) zoeken wij een lieve, energieke nanny. De ideale kandidaat voor dit gezin vindt het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn, zoals knutselen, buiten spelen, lekker wandelen, boekjes lezen etc. De nanny geeft ook een duidelijke structuur en zorgt dat de kinderen zich allemaal veilig voelen. Vindt daarnaast verantwoord voedsel belangrijk, luncht gezellig met de kindjes aan tafel en zorgt dat er ’s avonds een lekkere maaltijd klaarstaat. Deze leuke familie woont in een woonwijk met de winkels op loopafstand, er zijn ook verschillende speeltuintjes in de buurt. Het huis zelf heeft een voor- en achtertuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het oudste jongetje gaat net naar school, is een heel lief, rustig maar zodra hij gewend is ook ondeugend mannetje die gek is op klussen. Hij kan heerlijk met schroeven, planken en andere klusspullen spelen. Daarnaast kan hij uren met zijn Lego spelen. Zijn zusje is net 2 geworden, een enthousiast meisje die heerlijk kan knuffelen en een echte poppen moeder.  Beide kinderen vinden het heerlijk om te knutselen, lekker aan de slag met papier, lijm en stiften. Maar ook van voorlezen krijgen ze geen genoeg. Met droog weer zijn ze veel buiten te vinden om te fietsen of in de speeltuin/ schoolplein te spelen. Ze kunnen goed met elkaar overweg en spelen dan ook veel samen en zijn allebei gek op hun nieuwe broertje. De baby is nog maar een paar weken oud en tot op heden een zeer makkelijk jongetje, slaapt en eet zeer goed. Naast de zorg voor de kinderen is de nanny bereid om licht huishoudelijke taken op zich te nemen zoals een wasje opvouwen of een vaatwasser in- en uitruimen. Ben je enthousiast geworden en lijkt het je fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit hartelijke gezin en ben jij die actieve, integere nanny die graag liefde en aandacht zou willen geven aan deze jonge kinderen? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ’Ouderkerk aan de Amstel'.

Plaats: Haarlem
Aantal werkuren per week: 20 uur
Werkdagen: maandag en dinsdag (12.00-19.00), woensdag (12.00-18.00)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 dochters
 
Voor een hecht en warm gezin in Haarlem zijn wij op zoek naar een lieve, geduldige en ervaren nanny. De opvang is voor 3 zusjes van respectievelijk 10 jaar, 9 jaar en bijna 6 jaar oud. Het oudste meisje gaat naar een speciale school omdat ze autistisch is en een verstandelijke beperking heeft. Het is een intens lief meisje, die gedijt bij een duidelijke dagindeling en rust en regelmaat. Ze geeft bijzonder veel liefde en warmte. Zij gaat tot 14:30 naar school, de andere meisjes op maandag en dinsdag tot 15:00 uur dus dat sluit perfect op elkaar aan. Op woensdag zijn de jongere zusjes om 12:15 vrij en wordt het oudste meisje om 15:00 uur opgehaald. De middelste is een wijs en verstandig meisje. Ze is vrolijk, gaat op woensdag naar musicals en speelt graag met haar vriendinnen of wandelt met hond. De jongste is een kleine, vrolijke deugniet die houdt van het leven en grapjes maken. Ze zit op woensdag op zwemles en houdt verder heel erg van afspreken met vriendinnen, fietsen om het park en spelende haar zussen en de hond. Alledrie zijn het heel betrokken, lieve, warme meisjes die het gezinsleven koesteren. Deze leuke familie woont in een ‘Pipi Langkous’ huis met hoge plafonds, het huis ligt vlakbij het bos (3 minuten lopen), vlakbij het centrum en ook dichtbij het strand. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, kijkt met een open blik de wereld in, is van nature energiek en gaat er graag op uit om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Je bent bovenal lief voor de kinderen, maar ook daadkrachtig, de kinderen gedijen bij regelmaat. Tevens ben je punctueel, schoon en pro actief, je ziet het als er iets gedaan moet worden. Het gezin heeft twee keer in de week een huishoudelijke hulp, de nanny draait een wasje, haalt kleine boodschapjes, ruimt de vaatwasser in en uit, kookt het avondeten en zorgt dat het huis gezellig blijft. Je rookt niet, bent vrolijk en discreet. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ben jij die hartelijke nanny die samen met deze leuke meiden van elke dag een avontuur kan maken? Dan vernemen wij graag jouw reactie o.v.v. ‘Haarlem’.