Welkom
U zoekt een nanny
Bemiddelings werkwijze
Tarieven
Onze TopNannies
Waarom kiezen voor ons
Vacatures
Werken als nanny
Wat zeggen onze klanten
Veel gestelde vragen
TopNanny in de media
Contact

  
Vacatures
contactleft.pngcontactright.png


TopNanny introduceert de Videosollicitatie via WhatsApp

Een video toont niet alleen beelden van een kandidaat. Het biedt iemand de mogelijkheid om kwaliteiten te laten zien en horen die op papier niet of minder tot hun recht komen, zoals communicatie, uitstraling en motivatie.

Voor nanny vacatures ontvangen wij ontzettend veel sollicitaties. Het is een arbeidsintensief proces om al deze sollicitaties in behandeling te nemen. Voor de recruiters van TopNanny is het een waardevolle, extra tool een goed beeld te krijgen van een kandidaat middels een videoboodschap. Per mail stuurt de kandidaat het CV en foto, middels een videoboodschap via WhatsApp wordt de aanvullende, persoonlijke motivatie toegestuurd.

Via WhatsApp kan een videobericht met een persoonlijke reactie op een vacature direct naar het mobiele nummer van de recruiter verstuurd worden. Deze vernieuwende aanpak geeft ons letterlijk een beter beeld van onder ander de sociale vaardigheden van een kandidaat, iets wat via een brief achterwege blijft. Dit versnelt de selectie van de juiste medewerkers en biedt kandidaten sneller duidelijkheid. Vervolgens bekijkt een recruiter van TopNanny de videoboodschap waarna direct besloten kan worden om de kandidaat al dan niet uit te nodigen voor een gesprek.

Wie een sollicitatiebrief moet schrijven, maakt zich gemakkelijk schuldig aan het gebruik van clichés. Hoe komt dat? De meeste mensen vinden sollicitatiebrieven schrijven moeilijk of eng. Dat is niet zo vreemd, want er hangt veel van de brief af. Maar veel briefschrijvers hebben daardoor de neiging om krampachtig en onnatuurlijk te gaan schrijven, wat voor onze recruiters een reden kan zijn om een kandidaat niet te selecteren voor een persoonlijk gesprek. Jammer, want als je perfect past in het profiel van de nanny waar we naar op zoek zijn, dan willen we graag met je in contact komen!

Grijp daarom de kans je te onderscheiden middels een videosollicitatie!

Sollicitatie procedure:

1. Verstuur je CV en foto per mail naar info@topnanny.nl en vermeld hierbij in het mailonderwerp voor welke vacature je in aanmerking wenst te komen.

2. Vul het online sollicitatieformulier in op onze website www.topnanny.nl Dit formulier vindt je op de pagina 'werken als nanny'. Bij het opmerkingen veld geef je aan dat je via WhatsApp een aanvullende videosollicitatie stuurt.

3. Bij de vacature staat het 06-nummer waar je de aanvullende motivatie via WhatsApp naar toe kunt sturen. In de videosollicitatie vermeld je: je naam, woonplaats, voor welke vacature je in aanmerking wenst te komen, vertel je iets over jezelf en je werkervaring en vertel je waarom jij denkt de juiste kandidaat te zijn voor deze nanny vacature.

Verstuur je toch liever een volledige sollicitatie per mail, dat is natuurlijk ook nog steeds mogelijk. Graag dan je CV, foto en motivatiebrief sturen naar info@topnanny.nl en tevens het online sollicitatieformulier invullen op onze website.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet, veel succes!

Hartelijke groet,
het team van TopNanny B.V.

Openstaande vacatures:

Plaats: Middenbeemster
Aantal werkuren per week: 22 uur per week
Werkdagen:  dinsdag en woensdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 meisjes en een jongen

Dit open, warme  gezin met  een sociaal, slim meisje van 4 jaar, een goedlachse 2 jarige jongen een lief, vrolijk baby meisje geboren november 2017  is op zoek naar een flexibele TopNanny met een positieve levensinstelling. Als nanny heb je een helicopterview, ben je consequent, bied je regelmaat maar ook vrijheid, ben je rustig van aard, kan je gerichte 1 op 1 aandacht geven en  ben je kampioen knuffels uitdelen. Naast deze eigenschappen heb je ervaring met baby’s en ben je energiek genoeg om fijne activiteiten te ondernemen met de kinderen als de dag dat toelaat. Voor de kinderen is het van belang dat je als nanny zorgt voor huiselijke geborgenheid, dat de kinderen ‘kind’ kunnen zijn en hun energie kwijt kunnen. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind, is je observatievermogen groot en heb je een signalerende rol als TopNanny. Het gezin woont in een ruim nieuwbouw met een heerlijke tuin  waar je heerlijk kan vertoeven met de kinderen. Een bakfiets is aanwezig voor activiteiten buitenshuis. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Roken is een absolute ‘no go’. Ben jij de lieve  nanny waar dit hartelijke  gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Middenbeemster’. Videosollicitatie- via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Vleuten
Aantal werkuren per week: 21,5  uur per week
Werkdagen:  maandag  en woensdag
Startdatum: 1 juni 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 2 meisjes en een jongen

Voor een zorgzaam gezin in Vleuten  zijn wij op zoek naar een  leuke en gezellige  nanny. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een nieuwsgierig, opgewekt meisje van 5 jaar, een zorgzaam meisje van 3 jaar dat haar zus als voorbeeld heeft en een jongen van net 1 jaar. Tevens heeft het gezin 2 katten.  De ouders hebben opvang nodig op maandag en woensdag  van 7.15 uur tot 18 uur. Flexibiliteit aan de randen van de dag is incidenteel noodzakelijk.  In totaal een dienstverband van 21,5 uur. Startdatum dienstverband 1 juni 2018. Het gezin is op zoek naar een nanny die veel huiselijkheid kan bieden met de daarbij horende gezelligheid en liefde. Belangrijk is dat u uitdaging biedt aan de kinderen en zelfstandigheid spelenderwijs bijbrengt, u vergeet daarbij uw humor niet. U creëert een balans tussen liefdevol consequent handelen maar belangrijk is ook dat het kind gehoord en gezien wordt. U hebt de vrijheid om activiteiten te ondernemen met de kinderen; dagelijks lekker naar buiten te gaan met de kinderen,  naar de speeltuin, een stukje fietsen etc. U speelt hier in op de interesses en behoeften van de kinderen. De universele waarden en normen zijn vanzelfsprekend voor u en draagt deze dan ook spelenderwijs over naar de kinderen. Betreft de ontwikkeling van het kind bent u ‘up to date’, u observeert, signaleert en speelt hierop in, uiteraard in overleg met de ouders. U als nanny biedt vertrouwen, veiligheid, verzorging en zal dan ook een hechte band met de kinderen ontwikkelen. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in-en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat. Om voor deze functie in aanmerking te komen is een rijbewijs niet noodzakelijk. Bent u de leuke  nanny waar dit gezellige  gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. ‘Vleuten’. Videosollicitatie- via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Den Haag
Aantal werkuren per week: 25 uur
Werkdagen: 2 ½ dag (maandag, dinsdag en donderdagmiddag)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 3 meisjes

Voor een warm, betrokken gezin in Den Haag  zijn wij op zoek naar een lieve, gezellige  nanny voor ongeveer 24 per week.  De opvang is gewenst op maandag en dinsdag  van 8.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag van 15.00 tot 18.00 uur. Startdatum dienstverband;  1 mei 2018  Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief meisje van 8 jaar dat graag met vriendinnetjes speelt en sportief is. Dit meisje houdt ervan om met de nanny spelletjes te spelen en urenlang te knutselen. Het middelste meisje van 5 jaar is ontwapenend, graag fysiek bezig en een grappenmaker met een klein hartje. Dit meisje is gebaat bij overzicht en hoopt dat de nanny veel van bloemen houdt. Het jongste meisje is 2 jaar en wordt omschreven als lief, zorgzaam en pittig. Deze dame gaat graag doelgericht te werk en ondanks haar leeftijd is humor op haar lijf geschreven. Voor het jongste kindje zou het fijn zijn als de nanny veel gezelligheid kan bieden en alert is. Ook heeft het gezin een klein olijk hondje wat graag 1 keer per dag door de nanny en de kinderen wordt uitgelaten. Het gezin is op zoek naar een nanny die de universele  waarden en normen bij zich draagt en het belangrijk vindt om op een speelse manier bij te brengen; respect, lief zijn voor een ander, gelijkheid, rechtvaardigheid  en je eigen pad bewandelen zonder daarbij anderen uit het oog te verliezen. U als nanny bent van nature oprecht, betrouwbaar, kundig in uw handelen en werkt vanuit uw hart. Kindvolgend te werk gaan is vanzelfsprekend voor u; Elk kind wordt naar zijn eigen karakter en behoefte behandeld; u bent dan ook een kei in het meeveren zonder daarbij de doelen uit het oog te verliezen. U als nanny hebt binnen de kaders van de dag alle vrijheid om er een leuke dag van te maken; een gezellig uitstapje naar de speeltuin, het strand, de kinderboerderij of de bakker, heerlijk in huis spelen met klasgenootjes, kleuren of een boekje lezen. U als persoon weet waarvoor u staat in de opvoeding en stemt dit uiteraard af met de ouders. Een rijbewijs is een pré. In overleg kan er een auto beschikbaar worden gesteld.  Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasmachine in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en er een gezonde maaltijd op tafel staat. Bent u de warme, actieve nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Den Haag”. Videosollicitatie- via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Delft
Aantal werkuren per week: 20,5 uur per week
Werkdagen: dinsdag en donderdag van 7.45 uur tot 18 uur
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder , meisje van 4 jaar, jongen van 2 jaar en een meisje geboren september 2017.
 
Dit warme, huiselijke  gezin met  een vrolijk, enthousiast meisje van 4 jaar dat een open en eerlijk karakter heeft, een lief 2 jarig jongetje dat zichzelf goed vermaakt en graag ontdekt en het tevreden, lieve meisje geboren september 2017 is op zoek naar een TopNanny. Als nanny ben je geduldig, empathisch en enthousiast. Je zorgt ervoor dat de dag rustig en met regelmaat verloopt zonder enthousiaste activiteiten over te slaan. Doordat je als nanny van nature interesse hebt in de belevingswereld van het kind, weet je feilloos elk kind in zijn of haar behoefte te voorzien. Naast deze punten is het van groot belang dat jij als nanny een lieve, warme persoonlijkheid hebt en veel huiselijkheid kan creëren.  Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkeling van het jonge kind, werk je observerend en signalerend en weet je spelenderwijs de ontwikkeling te prikkelen. Naast het bieden van structuur, heb je humor en krijg je van het gezin alle vrijheid om een eigen plek in het gezin te realiseren Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke ‘family’  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Delft’. Videosollicitatie- via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Amsterdam
Aantal werkuren per week: 30,75 uur per week
Werkdagen: 3 dagen per week; maandag, dinsdag, donderdag
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, zoon van 9, zoon van 7 en dochter van 2 jaar

Voor een gezellig gezin in Amsterdam Centrum zijn wij op zoek naar een liefdevolle, pro actieve nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit 2 jongetjes; een blijde 9 jarige wijsneus en een stoere 7 jarige die stiekem dol is op knuffelen. Tevens heeft het gezin een schattig tevreden meisje van 2 jaar die dol op haar grote broers is. De opvang is gewenst op  maandag, dinsdag en donderdag  van 8.15 uur tot 18.30 uur.  Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gezin woont in een fijn, ruim appartement, met lift,  nabij het Amstelveld/Utrechtsestraat.  De school, clubjes, winkels, speeltuintjes en het park zijn op loopafstand. Jij kunt naast rust, ritme en regelmaat vooral veel gezelligheid, creativiteit en plezier brengen. Deze familie is op zoek naar een nanny die initiatief neemt, lekker met de kinderen naar buiten gaat en ze de ruimte geeft om spelenderwijs te leren. Als nanny kun je de kinderen vrijheid bieden binnen duidelijke kaders. Trefwoorden die bij jou passen zijn liefdevol consequent, opgewekt en nuchter in het leven staan.  Je vindt het een uitdaging om elk kind individueel te benaderen, kijkend naar de behoefte van elk kind. In de ochtend heerlijk knuffelen met het jongste kindje, in de middag lekker even naar buiten en tijdens het koken geniet je van vragen als  ‘waarom kwaken kikkers en drijven er wolken in de lucht?’. Jouw creativiteit wint het in dit soort situaties. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat.  Een rijbewijs is niet noodzakelijk, komt u toch met de auto dan is er een parkeerplek beschikbaar.  Bent u enthousiast geworden  en lijkt het u fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken  van dit hartelijke gezin? Dan vernemen wij graag uw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam Centrum 2”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Bussum (tijdelijke vacature ivm zwangerschapsverlof)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: woensdag en donderdag 8.00-18.00 uur (met uitloop naar 19.00 uur)
Startdatum: half juli 2018
Gezinssamenstelling: dochter van 7 jaar, zoon van 6 jaar en zoon van 3 jaar

Fijn gezin met een dochter van 7 jaar, een zoontje van 6  jaar en een zoontje van 3 jaar uit Bussum zoekt een tijdelijke lieve  nanny in verband met zwangerschapsverlof van de huidige nanny. De periode zal zijn van half juli 2018 tot en met 1 november 2018. De werkdagen zijn woensdag  en donderdag  van 8 uur tot 18 uur (met uitloop naar 19 uur).  De nanny waar dit gezin graag een samenwerking mee wil aangaan is flexibel ingesteld, enthousiast, creatief en ondernemend. Tevens weet jij als nanny de dag gestroomlijnd te laten lopen met schoolgaande kinderen, clubjes, speelafspraakjes etc.. Verdere sleutelwoorden voor deze functie: kordaat, behulpzaam, consequent, communicatief naar kinderen toe. De opvang van de kinderen staat op de eerste plaats maar je bent ook bereid licht huishoudelijke werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij zoal aan de vaatwasser in- en uitruimen, de kinderkamers bijhouden en een wasje draaien en vouwen. Het gezin heeft een huishoudelijke hulp voor de schoonmaakklussen. Het avondeten voorbereiden behoort tot het takenpakket van de nanny. Bent u die zorgzame nanny die op zoek is naar een leuke tijdelijke  baan  bij een fijne familie? Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren o.v.v. 'Bussum'. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Abcoude
Aantal werkuren per week: 20 uur per week, 30 uur is ook mogelijk
Werkdagen: dinsdag en donderdag en eventueel een derde dag als daar de voorkeur naar uitgaat (met uitzondering van de vrijdag)
Startdatum: zo spoedig mogelijk
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 6 jaar en jongetje van 2 jaar
 
Voor een levendig, ongedwongen gezin zijn wij op zoek naar een sociale, daadkrachtige nanny die weet waarvoor zij staat. Dit gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief meisje van 6 jaar dat vrolijk van aard is en het hart op de goede plek heeft en een aandoenlijk jongetje van 2 jaar dat makkelijk in de omgang is maar elk moment in de peuterpuberteit kan komen. De nanny voor dit gezin is liefdevol, energiek en neemt de kinderen graag mee op avontuur. Dit avontuur kan groot zijn maar jij als nanny weet ook een avontuur te maken van een zelfgemaakte theatervoorstelling, een hut bouwen op de bank of de dieren bestuderen in de tuin. Je werkt kindgericht en je weet een prima balans te vinden in het samen spelen, 1 op 1 aandacht en de kinderen zelf te laten spelen en ontdekken. Het gezin hecht veel waarde aan gezelligheid, ongedwongenheid, buiten zijn, emotionele veiligheid bieden en geloven in jezelf. Jij als TopNanny weet dit als geen ander te bieden. Van nature beschik jij over een groot portie humor en kan je lekker lachen met de kinderen. Je krijgt van het gezin alle vrijheid om je dag in te delen maar vergeet daarbij het ritme van de kinderen niet. Als nanny ben je gastvrij en vind je het geen probleem om vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis te nemen. Een balans tussen rust en een huis vol weet jij prima zelf in te schatten, kijkend naar de behoefte van de kinderen en de situatie op dat moment. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereidt om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van dag zorg je dat het huis aan kant is en de kinderen fris gewassen in pyjama klaar zitten voor het avondeten. Goed en gezond kunnen koken is een pré net als het hebben van een rijbewijs een grote pré is. Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en zie jij jezelf als de passende nanny voor dit hartelijke gezin? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet o.v.v. ‘Abcoude’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Amsterdam (nabij WTC)
Aantal werkuren per week: 20 uur per week of om de week 30 uur
Werkdagen:  maandag, dinsdag en in beginsel ook de woensdag om de week (dat heeft de voorkeur). Mochten  de woensdagen om de week erbij werken niet mogelijk zijn, dan kan in overleg ook alleen de maandag en dinsdag gewerkt worden.
Startdatum: februari/maart 2018
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisje van 2 jaar en jongen geboren november 2017
 
Dit ondernemende gezin met een open, nieuwsgierig meisje van 2 jaar dat van meisjesdingen, knutselen en muziek houdt en de baby jongen (november 2017) is op zoek naar een lieve, actieve nanny die ondanks haar energie de rust kan bewaken. Het gezin woont in een ruim huis nabij het Beatrixpark en station Zuid WTC. Als nanny ben je uiteraard lief, zorgzaam, rustig van aard en ben je bewust van jouw handelen. Je bent open van karakter en staat vrolijk in het leven. Van nature ben je daadkrachtig en weet je elke situatie op waarde te schatten en te handelen. Van het gezin krijg je alle vrijheid om activiteiten met de kinderen te ondernemen. Je kan als beste balanceren tussen huiselijke gezelligheid, actief bezig zijn, uitstapjes maken en alles met daarbij Rust, Reinheid en Regelmaat in het achterhoofd. Je bent op de hoogte van de ontwikkeling van jonge kinderen en speelt in op de individuele behoefte van de kindjes. Jij als nanny vindt het fijn om betrokken te zijn bij het gezin en zorgt er dan ook voor dat alles op rolletjes loopt en er een open communicatie is om alles bespreekbaar te maken. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een gezellige, waardevolle dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de vrolijke, positieve  nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Amsterdam WTC’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Breda
Aantal werkuren per week: 20 uur per week
Werkdagen: di en woe van 08:00 – 17:30 uur.
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, meisjestweeling uit september 2017

Voor een gezellig, open gezin uit Breda zijn wij op zoek naar een gemoedelijke nanny die weet van aanpakken. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een meisjestweeling dat  in september 2017 is geboren. De opvang is gewenst op dinsdag en woensdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. Je komt dan op een werkweek van 19 werkuren. Je krijgt een dienstverband van 20 uur per week. Het overige uur per week zal in overleg flexibel worden ingezet; bijvoorbeeld een extra avond of dagdeel. Startdatum dienstverband: in overleg zo spoedig mogelijk.

Dit nuchtere gezin maakt graag kennis met een nanny die gastvrij en open in het leven staat, net als het gezin zelf. Jij, als nanny werkt vanuit je hart en je bent een kei in het bieden van warmte, gezelligheid en onvoorwaardelijke liefde naar de kinderen toe. Eerlijkheid en echtheid staat ook hoog in het vaandel bij het gezin. Als nanny voel je aan waar behoefte en tijd voor is. Observeren en inspelen op de individuele behoefte van elk kind is vanzelfsprekend voor jou en je bent op de hoogte van kind-ontwikkeling. Jouw aandacht verdelen over 2 kinderen gaat je goed af. Tevens is het van belang dat je een goed hecht team vormt met de ouders om zo alles gestroomlijnd te laten lopen.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; de vaatwasser in- en uitruimen, een wasje vouwen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorg je ervoor dat het huis aan kant is en het avondeten is voorbereid. Heeft deze leuke functie jouw interesse gewekt en ben jij de pittige, verantwoordelijke nanny die ook de knuffels niet vergeet? Dan wil dit gezin graag met jou kennismaken. Jouw sollicitatie kun je sturen o.v.v. “Breda”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Aerdenhout
Aantal werkuren per week: 20 uur per week (evt. uitbreiding naar 30 uur)
Werkdagen: woensdag staat vast, andere dag is in overleg de dinsdag of de donderdag.
Tijden: 08:00 – 18:00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, een jongen van bijna 4 jaar en een babyjongen.

Voor een hecht, ontspannen gezin uit Aerdenhout zoeken wij een lieve, sensitieve, goed ontwikkelde nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een enthousiaste, energieke jongen van bijna 4 jaar die dol is op bouwen en zijn baby broertje, geboren eind juni 2017. Startdatum dienstverband; zo spoedig mogelijk. Het gaat om 2 dagen opvang per week. Eventueel uitbreiding naar 3 dagen. De woensdag staat vast, de andere dag(en) zijn in overleg de dinsdag en de donderdag. De tijden zullen van 8 uur tot 18 uur zijn.

Deze lieve familie woont in een ruime jaren 30 woning nabij het bos en de duinen, tevens is het station op 5-10 minuten afstand.  Een elektrische bakfiets is aanwezig. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt werkt vanuit haar hart en met plezier met kinderen. Je biedt een duidelijke structuur gedurende de dag, bent geduldig en hebt een positieve benadering. Belangrijk voor deze functie is dat jouw observatievermogen groot is; je benadert elk kind naar eigen behoefte en niveau en je hebt een brede invalshoek betreft de benadering. Vanuit het gezin krijg je alle vrijheid om leuke activiteiten te ondernemen. Dit kan van huiselijke aard zijn maar ook buitenshuis krijg je alle vrijheid om activiteiten te ondernemen; naar het bos, fietsen naar het strand, de speeltuin of heerlijk ravotten in de tuin.  Spelenderwijs stimuleer je de ontwikkeling van het kind maar je vergeet daarbij zeker jouw humor niet. Voor ouders ben je een sparringpartner, een open communicatie is van groot belang. Je bent ervaren en weet waarvoor je staat in jouw vak maar staat open voor andere inzichten.

Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; was in de wasmachine doen, een wasje vouwen,  een boodschapje halen, de vaatwasser in- en uitruimen en de bereidheid om voor het gezin een gezonde maaltijd te koken.  Ben jij de empathische, warme nanny waar dit leuke gezin naar op zoek is? Dan vernemen wij graag  jouw reactie o.v.v. “Aerdenhout”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Zeist
Aantal werkuren per week: 40
Werkdagen: 4 of 5 dagen in de week
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder, 2 dochters, meisje van 6 jaar en een meisje van 2 jaar.
Functie in loondienst

Voor een gezellig gezin in Zeist zijn wij op zoek naar een vrolijke, stabiele nanny. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een vrolijk, sociaal meisje van 6 jaar dat dol is op dansen en op turnen zit en een schattig peuter meisje van 2 jaar die graag alles zelf wil doen en van grapjes houdt. Het gezin woont in een ruim huis met de bossen en winkels op loopafstand. Het gezin is op zoek naar een fulltime TopNanny verdeeld over 4 of 5 dagen per week. Het betreft een functie in loondienst. De nanny waarmee dit gezin graag kennis maakt heeft humor, is emotioneel stabiel, flexibel, heeft een groot empathisch vermogen en is actief. Je bent een kei in het managen van een gezin met werkende ouders; je bent praktisch ingesteld, denkt vooruit, vertoont daadkracht en houdt van open communicatie. Binnen de kaders van de dag heb je alle vrijheid om met de kinderen op ontdekkingsreis te gaan; van diertjes in de tuin zoeken tot een hut bouwen in de woonkamer, je hebt er alle vrijheid in. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: de was, de vaatwasser in- en uitruimen, boodschappen doen en aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimd huis en keuken en is het eten voorbereid. De ouders werken af en toe vanuit huis, in een aparte kantoorruimte. Een rijbewijs is noodzakelijk om voor deze vacature in aanmerking te komen, een auto kan beschikbaar worden gesteld. Denk jij dé nanny te zijn voor dit lieve gezin? Dan vernemen wij graag jouw sollicitatie o.v.v. “Zeist”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Plaats: Utrecht (Oog in Al)
Aantal werkuren per week: 20  uur per week
Werkdagen:  dinsdag en donderdag van 8.00 uur-18.00 uur
Startdatum: z.s.m.
Gezinssamenstelling: vader, moeder en 3 vrolijke kinderen
 
Dit lieve, rustige gezin met een extravert, leergierig meisjes van 4 jaar wat van grapjes houdt, een lieve 2 jarige jongen die van knuffelen houdt en de tevreden babyjongen (geboren juni 2017) is op zoek naar jou! Als nanny ben je liefdevol consequent, zorg je voor ritme en regelmaat en sta je stevig in je schoenen om de reuring van de dag met 3 kinderen in goede banen te leiden. De universele waarden en normen breng je consequent maar spelenderwijs over op de kinderen. Naast deze punten is het van groot belang dat jij als nanny zorgzaam, betrouwbaar en actief bent. Tevens  zorg je voor een gezellige, warme sfeer en ben jij kampioen knuffels uitdelen. Je bent open, vrolijk, professioneel, humoristisch en flexibel. Houd je van gezelschapsspelen dan is dit een grote pré. Naast de verzorging van de kinderen ben je bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje draaien en opvouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen etc. Aan het einde van de dag heb je een heerlijke, ontspannen dag met de kinderen gehad, is het huis aan kant en staat er een gezonde maaltijd op tafel. Ben jij de ervaren, warme nanny waar dit gemoedelijke gezin naar op zoek is? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet o.v.v. ‘Utrecht Oog in Al’. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Voor een gezellig, ambitieus gezin in Amsterdam (omgeving Olympiaplein) zijn wij op zoek naar een lieve, actieve nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 18.30 uur (of maandag en donderdag). Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lief, actief  2 ½ jarig jongetje  dat  alles zelf wil doen en graag buiten is en de ontspannen babyjongen (mei 2017) die alles goed vindt. Het gezin woont op de begane grond in een sfeervolle ruime woning met alle stadsvoorzieningen op steenworp afstand. De nanny waar dit gezin naar op zoek is, zorgt er feilloos voor dat het gezin doordraait als de ouders aan het werk zijn. U  hebt een zorgzame  persoonlijkheid en vindt het belangrijk dat kinderen positief benaderd worden in de opvoeding en ontwikkeling. Binnen de lijnen van de dag heeft u als nanny en zo ook de kinderen veel vrijheid. U gaat hierbij kindvolgend te werk zonder daarbij de waarden en normen uit het oog te verliezen. Aandacht voor de ontwikkeling en ontwikkelingsstimulering is vanzelfsprekend voor u. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een was in de wasmachine doen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen, de avondmaaltijd te koken en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is. Spreekt dit lieve, fijne gezin u aan? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Olympiaplein”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Voor een gezellig  gezin in Amsterdam (Jordaan) zijn wij op zoek naar een rustige en flexibele nanny voor 20 uur per week. De gewenste opvangdagen zijn maandag en donderdag van  9.00 uur tot 19.00 uur.  In de toekomst is het mogelijk dat er een derde werkdag bijkomt. Flexibiliteit kunt u bieden door een paar keer per jaar met het gezin mee te reizen of een nacht te verblijven bij het gezin als ouders andere verplichtingen hebben. Startdatum dienstverband; z.s.m. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit een lieve, makkelijke jongen die vriendelijk is naar iedereen en zichzelf goed kan vermaken. Het jongentje is geboren in april 2017.  Deze familie woont in een schattig huis in de Jordaan op een paar minuten lopen vanaf het Centraal Station.  Winkels en speeltuintjes zijn om de hoek. De nanny waar dit gezin graag mee wil kennismaken, is pedagogisch opgeleid, heeft ervaring met de leeftijd van het kindje en is op de hoogte van de ontwikkeling van baby tot kleuter. U stimuleert de ontwikkeling van het kind spelenderwijs. Als nanny heeft u een positieve levensinstelling, bent u creatief en vindt u het belangrijk om educatieve routine door te geven aan het kindje.  Binnen de kaders van de educatieve routine, heeft u alle vrijheid om activiteiten te ondernemen; naar de speeltuin, lekker wandelen of heerlijk thuis spelen.  U bent van nature verzorgend en rustig ingesteld en weet de juiste waarden en normen spelenderwijs over te brengen. Naast uw positieve levensinstelling en opgewekte karakter heeft u affiniteit met begeleidend opvoeden. Tevens is de nanny bereid om naast de verzorging van het  kindje huishoudelijke werkzaamheden te verrichten voor het kindje; wasgoed in de wasmachine doen, was vouwen, strijken, stofzuigen, dweilen, boodschapjes halen en de bereidheid om voor het kindje een gezonde maaltijd te maken. U zorgt er ook voor dat aan het eind van de dag het huis aan kant is. Bent u de lieve nanny die warmte en gezelligheid kan bieden? Dan vernemen wij graag uw reactie o.v.v. “Amsterdam Jordaan”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.

Voor een betrokken gezin in Amsterdam (nabij Amstelveen)  zijn wij op zoek naar een liefdevolle, geduldige nanny. Het gezin bestaat naast een hartelijke vader en liefdevolle moeder uit een gevoelig, lief meisje van 3 jaar wat dol is op paarden, dansen, zingen en knutselen  en een  schattig, ontspannen  jongetje van bijna  1 jaar die makkelijk in de omgang is en  dol is op gekkigheid. De opvang is gewenst op  dinsdag, woensdag en vrijdag van 8 uur tot 18 uur. Startdatum dienstverband; in overleg. Het gezin woont in een fijn, ruim  huis met aan de overkant het Amsterdamse Bos. De nanny waar dit gezin graag kennis mee maakt, neemt de kinderen graag mee op avontuur maar weet ook rust en huiselijkheid te creëren op een dag. Qua opvoedstijl spreekt sturend begeleiden u aan en bent daarbij liefdevol consequent.  Verdere speerpunten zijn daadkracht, zelfstandigheid, ontwikkelingsstimulering en spreekt de huiselijke manier van opvang u aan.  U brengt spelenderwijs en op een natuurlijke manier waarden en normen over en vergeet daarbij de knuffels en uw humor zeker niet. Binnen de kaders van de dag heeft u alle vrijheid om activiteiten te ondernemen uiteraard daarbij  kijkend naar de behoeften en interesses  van de kinderen. Een rijbewijs is een pré tevens de interesse in gezonde voeding. Naast de verzorging van de kinderen bent u bereid om licht huishoudelijke werkzaamheden te verrichten; een wasje vouwen, de vaatwasser in- en uitruimen, een boodschapje halen en aan het eind van de dag zorgt u ervoor dat het huis aan kant is en een gezonde maaltijd op tafel staat. Bent u enthousiast geworden en lijkt het u fijn om voor onbepaalde tijd deel uit te maken van dit gezin en de kinderen zorgeloze dagen te bezorgen?  Dan vernemen wij graag uw sollicitatie o.v.v. “Amsterdam (nabij Amstelveen)”. Videosollicitaties via What's app ontvangen wij graag op het nummer 06-25473049.